I forbindelse med omtalen ITF Santiago: Hannestad slår All-American spiller i kvalfinale fik Tennisavisens læsere mulighed for at nærstudere Benjamin Hannestads modstander i 1. runde af $15.000, Il Copa Cibao, Santiago de los Caballeros, Dominican Republic.

Hvor meget Benji på forhånd havde studeret 4. seedede (317) Maxime Hamou (FRA) er uvist, men eventuelle notater om franskmanden kan gemmes til senere brug, idet Hamou trak sig fra turneringen inden kampen, og i stedet indtrådte Tomas Builes (COL) som Lucky Loser. Han havde i kvalfinalen tabt 1-6, 1-6 til (1877) Robert Levine (USA).

Benji havde studeret Builes i kvalen, men han blev alligevel overrasket, da colombianeren efter Benjis egen beskrivelse spillede “helt vanvittigt”, og han tilføjede

“Havde studeret ham i kvalet, men han var en helt anden spiller i dag. Jeg formåede dog at holde fokus og spille mit spil som gjorde det til en sejr.”

Derved kunne Benji trække sig sejrsrigt ud af opgøret med cifrene 7-5, 6-2, og han har dermed sikret sig et enkelt point til ATP-ranglisten, hvor han igen snart vil optræde.

I 1/8-finalen onsdag møder Benji 17-årige Juan Carlos Manuel Aguilar (BOL), der for blot en uge siden vandt over August Holmgren 6-0, 6-2 ved Grade 1 junior-turneringen i Merida, Mexico. Benji har denne kommentar inden kampen

“Aguilar er en “tricky” modstander. Han slog en rigtig god College spiller i dag. Jeg kender ham godt, så håber på endnu en sejr, hans ITF rangering afspejler ikke hans niveau da han har spillet meget mere senior end junior. Så forventer en kamp til stregen.”

Benji var godt tilfreds med indsatsen i kvalfinalen, hvor han som tidligere omtalt vandt over Denis Nguyen (USA) 7-6(3), 6-1.
Benji fortæller, at serven fungerede godt på vigtige tidspunkter, og han tilføjer

“Jeg kendte ham udmærket, Nguyen. Han har gjort det rigtig flot på College, og han var i kvartfinalen i en future for to uger siden, så er tilfreds med at være videre til hoved.”
Forrige artikelITF Antalya: Nyt point til Julie Noe på WTA-ranglisten
Næste artikelITF Santiago: Hannestad i sin første ITF-senior kvartfinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.