Gentofte risikerer at måtte spille uden Emilie Francati ved topopgøret i Elitedivisionen mod KB lørdag, da hun fredag spiller kvartfinale i single og semifinale i double i Tyrkiet

I Tennisavisens foromtale inden weekendens kampe i kvindernes DH er det Emilie Francati, der pryder illustrationen til artiklen, men de fleste håber formentlig, at Gentofte bliver tvunget til at undvære Emilie i topopgøret mod KB, idet hun fredag har 2 chancer for at spille sig videre i $25.000 turneringen Tennis Organisation Cup i Antalya i Tyrkiet.

Emilie har nemlig fået er perfekt start i turneringen, idet hun har vundet de 2 første runder i både single og double, hvor hun er seedet 2 sammen med Dasha Ivanova (USA), og hun indledte turneringen med at vinde 6-4, 6-4 over no. 967 Yulia Kulikova (RUS), som hun også vandt over sidste år i semifinalen i DH-slutspillet, hvor russeren spillede 1. single for KB.

Torsdag blev det til endnu en sejr, da Emilie i 1/8-finalen vandt over no. 906 Karoline Kurz (AUT) 6-4, 6-3.
I kvartfinalen fredag formiddag kommer Emilie formentlig på en endnu sværere opgave mod 2. seedede no. 439 Vlada Ekshibarova (UZB).
Emilie er no. 683 på den aktuelle rangliste, og hun er seedet 8 i turneringen.

Senere fredag spiller Emilie og Ivanova semifinale i double mod Barbara Gatica (CHI)/Guillermina Naya (ARG).
I 1/8-finalen havde det Dansk-Amerikanske par vundet over Ipek Oz (TUR)/Viktoriya Petrenko (UKR) 6-4, 6-3, og i kvartfinalen vandt de efter to tiebreaks over Sofia Dmitrieva (RUS)/Szabina Szlavikovics (HUN) 7-6(2), 7-6(6).

Emilie var oprindeligt tilmeldt 25K turneringen i Båstad, men hun valgte i stedet turneringen i Tyrkiet.

Forrige artikelCollege Tennis: Første og anden runde af NCAA Men’s Tennis Championships
Næste artikelITF Antalya: Emilie Francati marginaler fra sejr over 2. seedet – Til gengæld i double finale
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.