Favoritterne levede op til deres favoritroller i NCAA 2017 Men’s Tennis Championships’ første og anden runde kampe. Pr. dags dato, er alle danskers hold videre til ‘Sweet 16’.

Der bliver i disse dage spillet NCAA 2017 Men’s Tennis Championships i de forskellig regioner, og de danskeres hold som har kvalificeret sig til slutspillet, har dags dato spillet sig blandt de sidste 16 hold, eller som amerikanerne kalder det ‘Sweet 16’. Det har budt på sejre i første og anden runde, medens tredje runde spilles senere i dag dansk tid, og en update på disse vil naturligvis følge snarest.

Mikael Torepgaards Ohio State University spillede i deres første runde mod Butler University, og det blev til en stensikker 4-0 sejr. Torpegaard vandt 6-0 6-1 i sin singlekamp, hvilket var Torpegaards 34. sejr i sæsonen. Ohio State stod i anden runde over for Louisville University, og ligeledes her, blev det til en stensikker sejr på 4-0. Torpegaard færdigspillede hverken sin single eller double, men var dog afgørende foran i begge sine kampe.

I deres tredje runde venter en svær modstander i form af Oklahoma University. Kampen er sat til at skulle spilles kl. 18.00 dansk tid torsdag aften.

Christian Sigsgaards University of Texas spillede i deres første runde mod Big South Conference vinderne Presbyterian University, og det blev til en knusende sejr på 4-0 til Texas. Det startede dog skidt for Sigsgaard i hans double, idet de tabte 6-4 til danske Alexander Lykou og Brandon Mills. Sigsgaard fik dog hurtigt revanche, idet han vandt sin single med 6-1 6-0 og bidrog dermed til en sikker sejr.

I Texas anden runde var modstanderen Tulane University, og det viste sig at blive en rigtig medrivende og tæt kamp som blev afgjort i sidste kampe. Tulane kom foran ved at vinde doublepointet (Sigsgaard tabte med sin makker 6-4), men fik hurtigt bragt stillingen til 1-1 i kampe i form af sejr på tredje single for Texas. Sigsgaard tabte sin single 6-4 6-3, og Tulane var dermed foran 2-1. Tulane kom afgørende foran 3-1 i kampe ved at vinde på fjerde singlen, men Texas viste stor klasse og fightervilje ved at vinde de resterende tre singlekampe. Texas Rodrigo Banzer clinchede matchen ved at vinde 3-6 7-6 6-4 over Tulanes Chi-Shan Jao.

Texas spiller trejde runde mod Baylor University og er programsat til torsdag den 18. maj.

Johannes Ingildsens University of Florida vandt deres første runde med 4-0 over Florida Gulf Coast University. Desværre for Ingildsen, så kunne han ikke nå at vinde hverken sin single eller double. I Floridas anden runde mod Georgia Tech, fik Ingildsen dog sat to vigtige point på tavlen for Florida idet han vandt 6-3 i double, medens han vandt og clinchede sejren til Floridas favør ved at vinde sin single med 6-1 7-5 over Daniel Yun fra Georgia Tech.

Der venter en svær kamp i tredje for Florida, idet de møder et af de helt store favortihold, Virginia.

 

Simon Friis Søndergaard og University of North Carolina stod i deres første runde over for Virginia Commonwealth University (VCU) og det blev her til en sikker 4-0 sejr. Søndergaard vandt med sin doublemakker 6-2 og kunne dermed sikre doublepointet til North Carolina. Søndergaard fik ikke færdigspillet sin single, men var foran 6-4 5-2. I anden runde vandt North Carolina 4-1 over South Carolina University, og Søndergaard havde en god dag på banen, idet han vandt både double med 6-4, og sin single med 7-5 6-4. Søndergaards sejr i single var ydermere et clinch, og North Carolina havde dermed spillet sig blandt de sidste 16.

I tredje runde venter California, og kampen er programsat til torsdag aften.

 

Forrige artikelITF Antalya: Søren Hess-Olesen udgår med skade, men forventer kort pause
Næste artikelITF Antalya: Emilie Francati videre med 2 sejre i både single og double
Ondrej Kralik
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.