HRT Autumn Cup er en tilbagevendende international tennisbegivenhed i Danmark. Traditionelt spilles i den danske efterårsferie, hvilket er smart da mange af dem der går i skole ikke behøver forsømme deres skole pga. turneringen.

Hørsholm Rungsted Tennisklub har gennem mange år arrangeret turneringen og har dermed positivt været med til at udvikle danske talenter. Og det kan understreges hvor stor betydning det har at klubber som HRT, KB, Birkerød, Århus 1900 og flere andre klubber arrangerer turneringer der kan udvikle de danske tennistalenter. Helt præcist er det en grade 4 ITF juniorturnering.

For os som tilskuere har vi i den kommende uge mulighed for at se en masse god tennis og samtidig vurdere hvem mon morgendagens stjerner skal findes blendt.

I dette års turnering er Christian Sigssgaard (billedet) og Johannes Ingildsen de store danske håb og de er henholdsvis 2. og 3.seedet. I hovedturneringen hos drengene deltager desuden Thomas Schwencke Lindqvist, Sebastian Grundtvig, Nikolaj Katic, Niels Gerstrom og Martin Nygaard.

Hos pigerne er der ingen danskere blandt de seedede. Men der er nogle rigtig spændende og interessante navne som vi i de senere måneder har set gøre det godt.

Danskerne er Olga Helmi, Emma Rønholt, Emma Haakansson, Frederikke Svarre, Mathilde Tranberg, Rebekka La Cour Hillingsø, Sofia Nami Samavati og Helena Francati.

Hvis man har lyst til at se international juniortennis så er adressen Stadion Allé 9, 2960 Rungsted Kyst

Forrige artikelATP/WTA uge 42: 3 ATP turneringer med top 10. 2 WTA uden
Næste artikelITF Kval-finaler: Shabib, Ørnø, Søndergaard videre. Ditlev og Hannestad ude
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.