I uge 42 er der fortsat masser af turnerings aktivitet hos både ATP og WTA.
Selvom der netop er afviklet en af de største ATP 1000 turneringer i Shanghai, hvor alle topspillerne deltog, er der alligevel top 10 spillere med i alle 3 ATP  turneringer, som afvikles i den kommende uge.

ATP 250 turneringen IF Stockholm Open kan følges hele ugen på Tennistv.com og fra tirsdag endvidere på Eurosport 2. De 2 top-seedede er 7 Tomas Berdych (CZE) og 10 Grigor Dimitrov (BUL)

Ved ATP 250 turneringen Erste Bank Open i Vienna er no. 5 David Ferrer (ESP) og no. 11 Andy Murray (GBR) seedet 1 og 2. Der er tilsyneladende ikke mulighed for at følge turneringen på TV i Danmark.

I Moskva afvikles Kremlin Cup, som både er en ATP 250 og WTA Premier 700.
Der er ikke TV-dækning i Danmark ved ATP-kampene, men Bet365 viser kampe fra Centre Court og muligvis også Court 1
De top- seedede er 8 Milos Raonic (CAN) og 9 Marin Cilic (CRO), som vandt US Open.

Tennistv.com viser hele ugen WTA-kampe fra både Centre Court og Court 1, og turneringen dækkes fra torsdag af både TV3 Sport 2 og C More Tennis.
Da 4 top 10 spillere har meldt afbud, er de top-seedede no. 12 Dominika Cibulkova (SVK) og Ekaterina Makarova (RUS), der som omtalt under WTA Moskva: Makarova og Cibulkova kæmper om top 10 og reserveplads i Singapore kæmper om den 2. reservetjans ved WTA-slutspillet i Singapore, samt at slutte året i top 10.

I Luxembourg afvikles WTA International turneringen BGL BNP Paribas Luxembourg Open, hvor de top-seedede efter afbud fra Eugenie Bouchard (CAN) er no. 16 Andrea Petkovic (GER) og no. 21 Alizé Cornet (FRA). 3. seedede er no. 25 Sabine Lisicki (GER) og 4. seedede no. 28 Barbora Zahlavova Strycova (CZE).

Turneringen dækkes hele ugen af både Tennistv.com og Eurosport.

Dette private Tennisforum vil dagligt blive opdateret med en oversigt over de kampe, som kan følges på TV eller Bet365 i de nævnte turneringer.

Forrige artikelITF Kvalifikation: Ørnø og Shabib i kval-finale Tyrkiet. Barbat ude i Frankrig
Næste artikelInternational juniortennis i Hørsholm i uge 42
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.