I dag spilles de sidste kvalifikationsfinaler, hvor vinderne kan se frem til at spille med i hovedturneringen.

I de yngste rækker i U12 og U14 rækkerne er disse vindere fundet, og langt de fleste af spillerne levede op til de seedninger de havde fået i kvalifikationen, og spillede sig ind i hovedturneringen.
Der var dog også spillere som leverede overraskende resultater og således fortsat er med i kampen om de danske mesterskaber.

I U12 rækken spillede de to useedede piger, Isil Yasnia Yuttas fra Roskilde og Anna Tang fra Birkerød flot og vandt deres kvalifikationsfinaler. Og i samme aldersgruppe for drengene viste Casper Frisch fra HIK og Johan August Mottlau fra Vedbæk stærkt spil da de på deres vej slog to seedede spillere. I hovedturneringen kan Casper og Johan måske få lov at prøve kræfter med en af de tre danske europamestre i årgangen.

I U14 rækken for piger leverede især en useedet Isabella Grann-Frankild fra Skovbakken en stærk indsats, idet hun vandt over to seedede spillere, begge blev slået med klare cifre. Også Jovana Gusak fra NTK Amager og Cecilie Lyttik fra HRT overraskede positivt da de som useedede vandt deres kval-finaler.

Hos U14 drengene bemærkes det at tre usedeede spillere klarede sig igennem til hovedturneringen, det var Jonathan Elkjær Sloth fra AB, Jonas Hembo Matthiasen fra Esbjerg og Sebastian Wolder fra KB.

Forrige artikelITF Santa Margherita: Både Mai Grage og Lucky Loser Julie Noe i hovedturnering
Næste artikelWTA Miami: Wozniacki hva’ nu?
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.