Spørgsmål er der altid når det går galt - og det gik det desværre i dag. Venus Williams vandt 63 76 i en underlig kamp.

Ingen af de to spillere kunne holde deres serv i de første partier i kampen, og man fornemmede allerede der, at det ikke ville gå godt for Caroline. Der er et eller andet galt med hende pt. Hun virker energiforladt, og det kom ikke af at se på Venus, der i den grad dorskede rundt mellem de enkelte point.

Så begge spillere spillede jævnt dårligt med Caroline som den værste. Forhånden var igen i dag ikke tilregnelig, og mange af de bolde hun normalt plejer at nå missede hun. Første sæt var klart det dårligste af begge spillere, men med Venus som den der lavede flest vindere, og det var afgørende.

Andet sæt blev mere jævnbyrdigt og der blev kæmpet lidt mere. Om det hjalp at Caroline skiftede sko midt i det hele vil jeg lade andre bedømme – jeg synes ikke det gjorde den store forskel.

Caroline kom foran 2 gange mod Venus 54 og kunne efterfølgende have servet andet sæt hjem – men nej. Ved stillingen 65 samme mulighed men nej og tiebreaken – den første de har udkæmpet – gik ikke godt, og Venus vandt klart.

Kan se at nogen siger at det er dejligt at se Venus tilbage på det høje niveau – de må have set en anden kamp – de spillede begge elendigt.

Mit råd til Wozniacki – hold en måneds ferie, hvor du ikke tænker på tennis overhovedet og vend så tilbage i Madrid 2 maj. Jeg ved det – FED cup blander sig og det skal så være det eneste hun deltager i. Jeg tror Caroline er træt af tennis lige pt. Så gå ud og få en cheesecake sammen med Aga, der også lige er røget ud.

Her er et billede fra dagens kamp.