Danmarks eneste repræsentant ved U18 EM August Holmgren blev i 2. runde sendt ud af 4. seedede serber Miomir Kecmanovic

Danmarks højst rangerede junior August Holmgren, der er no. 108 på ITFs junior-rangliste, var alene om at repræsentere Danmark ved de individuelle europamesterskaber i U18-rækken, som afvikles i den schweiziske by Klosters.

August fik en perfekt start i 1. runde (R128), hvor han vandt 6-2, 6-0 over Stamatios Kapris (GRE), men allerede i 2. runde ventede en hård opgave mod 4. seedede Miomir Kecmanovic (SRB), der er no. 11 på ranglisten.

Serberen gav ikke ved dørene, og August blev sendt ud af turneringen med cifrene 6-1, 6-3.
Nogenlunde samme behandling fik no. 66 Jonas Eriksson Ziverts (SWE) i 3. runde, hvor serberen vandt 6-2, 6-1, og i 1/8-finalen gik det ud over no. 111 Mattias Siimar (EST) med 6-4, 6-1, og dermed er Kecmanovic klar til at møde 8. seedede Marvin Moeller (GER) i kvartfinalen.

August Holmgren
Foto: WWW.TOZIGRAFIE.DE – Torsten Zimmermann

Tennisavisen har af Tennis Europe fået lov til at bringe ovenstående billeder – af fotograf Torsten Zimmermann – med en koncentreret August Holmgren i aktion.

Forrige artikelEM U14: Elmer i kvart. Holger ude mod no. 7.
Næste artikelEM U14: Clara vinder Consolation. Spansk sejr over Elmer i kvart
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.