Forrige år vandt Søren Spanner og Anders Jørgensen, Gentofte sensationelt det danske mesterskab indendørs i herredouble, så da indbydelsen til dette års mesterskab blev sendt ud, så var de to ikke i tvivl om at de ville forsvare deres mesterskab.

Men det forsvar blev ikke så ligetil, idet Spanner og Jørgensen ikke spiller mange turneringer om året og derfor ikke er synderlig højt placeret på ranglisten, som afgør hvem der kommer med i turneringen.

Det var da også med stor forundring at de to spillere fik afslag på et wild card til hovedturneringen og derfor måtte gennem kvalifikation.

Dags dato har parret spillet sig i semifinalen, og det må give DTF stof til eftertanke, om man skal have så rigide regler.

Danske mestre bør selvfølgelig have mulighed for forsvar at titlen, og således have en plads i hovedturneringen uanset ranglisteplacering.

Forrige artikelEmilie Francati: Den generte pige med de store ambitioner
Næste artikelFlot turneringssejr til Sigsgaard
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.