Johannes Ingildsen fortsætter de gode takter ved dette semesters fall season- 7 sejre i træk, og en main draw billet til ITA All-American. Mikael Torpegaard er seedet 1. ved dette års mesterskaber. 

KB’s Johannes Ingildsen vandt for nyligt en turneringssejr på hjemmebane i Florida, og de gode takter fortsatte ved dette års ITA All-American. Ingildsen var i første runde af kvalen oppe mod Northwestern’s Domink Stary, og her måtte Ingildsen kæmpe hårdt for at stå som sejrherre til slut. 4-6 6-3 6-1 lød cifrene på, og anden runde i kvalen var en realitet.

Det blev til endnu en tre-sæts match i anden runde da Ingildsen med 2-6 6-2 6-3 slog Miami’s Christian Langmo, som forinden havde kvalet ind i kvalifikationen. Dette er et vidnesbyrd om hvor svært det er at komme til at spille ITA All-American, og det at Ingildsen formåede at spille sig i hovedturneringen er en stor præstation. Endvidere, så består kvalifikationen af 128 spillere.

I kvalfinalen mødte Ingildsen Tyler Schick fra Tulane, og her vandt Ingildsen 7-5 7-5. Dermed var 7. sejr på stribe en realitet, noget som Ingildsen kan bruge til at tanke sin selvtillid op med.

Første runde i main draw blev dog endestationen for Ingildsen idet han her tabte til en meget velspillende Will Blumberg fra UNC Chapel Hill med 6-1 6-1. Blumberg har haft en forrygende forhenværende sæson, og det bliver spændende at følge ham fremover.

 

Lyngbys Mikael Torpegaard er seedet 1 ved dette års All-American, og han har haft en god start på turneringen. I første runde vandt Torpegaard 6-1 6-4 over Giovanni Oradini fra Mississippi St.

 

Forrige artikelDagens kampe fredag 6. oktober: Caroline i kvartfinalen i China Open – altså franske Caroline Garcia.
Næste artikelDagens kampe lørdag 7. oktober: Halep revanche-opgør fra French Open finale mod Ostapenko
Ondrej Kralik er 27 år, og har spillet i KB siden han var 8 år. Han har spillet på KB's 1., 2. ,og 3. hold og er desuden træner og sponsoransvarlig i KB. Ondrej er uddannet Tennis Coach og er rejsecoach både nationalt og internationalt. Desuden har han studeret på Campbell University i North Carolina fra 2009-2013 og har en Double Major i Marketing & Business Administration samt en Master in International Business Communication fra CBS i 2015.