At bette på tennis kan være en sjov måde til at give tenniskampene et ekstra interessant lag. Men det er ikke uden risiko, og der er mange faldgrupper, som man skal være opmærksom på, hvis man vil undgå at tabe penge. I denne artikel kan du læse om nogle af de største fejl, folk begår, når de better på tennis.

De bedste steder at bette på tennis

Der er flere forskellige steder, hvor man kan bette på tennis. De fleste online casinoer tilbyder en række forskellige muligheder for at bette på tennis. Derudover findes der også en række specialiserede bookmakere, der kun tilbyder betting på tennis. Disse vil ofte have bedre odds og bonusser tilgængelige, men det er ikke altid sikkert, at de har et godt udvalg af spil. Det er derfor vigtigt at undersøge de forskellige muligheder, inden man vælger et sted at bette på tennis. Med en bet365 bonuskode kan du afprøve faciliteterne og se, om du finder god underholdning der.

De store turneringer

Der er mange store turneringer i tennisverdenen, som får de fleste fans til at sidde klistret til skærmen, så længe det varer. Betting kan bidrage med ekstra spænding til kampene og samtidig give følelsen af, at man støtter sin yndlingsspiller. Det er dog vigtigt at huske, at man kun skal bette for at have det sjovt og for spænding og ikke med henblik på pengene, da intet er garanteret, når det kommer til betting. Når tennisssæsonen er ovre, kan man altid bruge betting til at gøre andre sportsgrene lidt mere interessante, så man har noget sport i fjernsynet, som er værd at følge med i.

Hvad er pointspread og moneyline i tennisbetting?

Pointspread og moneyline er to forskellige typer af spil, der tilbydes på tennisbanen. Pointspread giver dig mulighed for at satse på, hvor mange point der vil blive scoret i et givet spil. Moneyline giver dig mulighed for at satse på, hvem der vinder et givet spil.

Husk også altid på at sætte dig godt ind i de to spilleres form, historik og pointføring mod hinanden. Der er ikke noget værre end at tabe på et spil, fordi du ikke vidste, hvordan de to spillere normalt falder ud mod hinanden.

Husk disse ting, når du ser tennis og vil have lidt ekstra spænding. Det er altid en fordel at kende til begge spillere og deres styrker og svagheder. Spil heller ikke for flere penge, end du har råd til at tabe.

Forrige artikelTurneringer uge 38: Holger Rune seedet 4 i Metz. Afsked med Roger Federer ved Laver Cup
Næste artikelJohanne skal sigte højt – hun er ikke som de andre
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.