TV 2 Sport X dækker ATP 250 Metz med Holger Rune, mens WTA 500 kan følges på TV 2 Sport. Fredag til søndag sender Eurosport 2 og Discovery+ fra Laver Cup, hvor Roger Federer slutter karrieren

Mange har valgt at oprette en enkelt måneds abonnement på Discovery+ eller Eurosport Player for at kunne følge US Open, hvor hovedturneringen blev indledt 29. august, og i sidste uge var der atter masser af tennis fra Discovery, som viste samtlige kampe fra Davis Cup Finals gruppespillet.

Inden abonnementet udløber, er der stadig mulighed for at se tennis fra Discovery+ og Eurosport 2 med de største navne, når Team Europe møder resten af Verden ved Laver Cup i O2 Arena i London 23-25. september.
Turneringen betyder både comeback og afsked med en af tennissportens største – i manges øjne den allerstørste – navn Roger Federer, der forleden bebudede sin tilbagetrækning efter Laver Cup.

Team Europe stiller med et stjernespækket hold med Federers “livslange” rivaler Rafael Nadal og Novak Djokovic, der i næsten 20 år har udgjort “Big 3”, som også har været benævnt som “Big 4”, når man medregner Andy Murray, som også er med på Team Europe, hvor holdkaptajnen Bjørn Borg selv blev en legende og årsag til et tennis-boom herhjemme fra midten af 1970’erne.

De øvrige deltagere på de 2 teams fremgår herunder, hvor der desuden er en beskrivelse af formatet, som både omfatter singler og doubler, og det er mest sandsynligt, at Federer udelukkende indsættes i double.

 

Federer har været et idol og inspiration for mange af både nutidens og fremtidens topspillere – ikke mindst for 19-årige Holger Vitus Nødskov Rune, der på billedet herover ses sammen med Federer i O2 Arena, hvor Holger – som belønning for sine junior præstationer som vinder af French Open og Junior Finals samt no. 1 på ranglisten – var inviteret til at træne sammen både Federer og flere af de andre deltagere ved ATP Finals 2019.

I denne uge er Holger seedet 4 ved ATP 250 Moselle Open i Metz, hvor han derfor er oversidder i 1. runde, ligesom de 3 øvrige topseedede Daniil Medvedev, Hubert Hurkacz og Lorenzo Musetti.

De 2 sidstnævnte er begge i nederste halvdel af lodtrækningen, og derfor kan Holger i en eventuel semifinale møde Medvedev, som han ligeledes har haft lejlighed til at træne sammen med.

Holger Vitus Nødskov Rune og Daniil Medvedev
Foto: Privat – Holger Vitus Nødskov Rune og Daniil Medvedev

Holger møder i 1/8-finalen vinderen af et internt fransk opgør mellem no. 53 Benjamin Bonzi og no. 139 Ugo Humbert, der har wildcard.
Bonzi vandt det seneste opgør mod Humbert i 5 sæt ved US Open i år, men han har ikke tidligere mødt Holger, der ved ATP 1000 Indian Wells vandt 6-3, 6-2 over Humbert i 1. runde.

Da Holger siden French Open ikke har fundet et stabilt højt niveau, ligger en semifinale ikke lige til højrebenet, men han vil uden tvivl være bookmakernes favorit, uanset hvem han møder i 1/8-finalen og en eventuel kvartfinale, hvor 7. seedede Alexandr Bublik (KAZ) kan stå på den anden side af nettet, hvis han i 1/8-finalen vinder over no. 218 Evan Furness (FRA), der er videre fra kvalifikationen, og derefter over vinderen af opgøret mellem no. 51 Emil Ruusuvuori (FIN) og no. 63 Jiri Lehecka (CZE).

I øverste 1/4-del møder 8. seedede Adrian Mannarino (FRA) Sveriges no. 100 Mikael Ymer, der i sidste uge både vandt over no. 17 Diego Schwartzman (ARG) og no. 11 Jannik Sinner (ITA) ved Davis Cup Finals, hvor eneste nederlag i single var mod no. 26 Borna Coric (CRO), der sensationelt vandt titlen ved ATP 1000 Cincinnati med finalesejr over Stefanos Tsitsipas, der i denne uge er udtaget til Laver Cup for Team Europe.

Topseedede Medvedev møder i 1/8-finalen vindere af opgøret mellem no. 56 Joao Sousa (POR) og Stan Wawrinka (SUI), der fortsat har store problemer med at vende tilbage til toppen af ranglisten, hvor han er no. 284.

I nederste halvdel er 6. seedede no. 39 Aslan Karatsev ude af turneringen, da no. 64 Lorenzo Sonego (ITA) vandt 7-5, 6-3, og hvis italieneren også vinder 1/8-finalen mod no. 62 David Goffin (BEL) eller no. 175 Gilles Simon (FRA), møder han i kvartfinalen sin landsmand og navnebroder no. 30 Lorenzo Musetti eller no. 49 Sebastian Korda (USA), der mandag vandt 6-3, 7-6(2) over no. 85 Hugo Gaston (FRA)

Turneringen kan følges på TV 2 Sport X samt TV 2 Play og Tennistv.com.
Desuden viser de 2 sidstnævnte kampe fra ATP 250 San Diego i Californien, hvor no. 25 Daniel Evans (GBR) og no. 50 Jenson Brooksby (USA) er topseedet.

Hos kvinderne afvikles både WTA 500 Toray Pan Pacific Open Tennis i Tokyo og WTA 250 Hana Bank Korea Open i Seoul.
Turneringen i Tokyo kan følges dagligt på TV 2 Sport og Play samt på WTATV.com, der viser alle kampe fra begge turneringer, hvorimod Seoul først kan følges på TV 2 Play fra torsdag.

Alison Riske (USA), der overraskende måtte forlade sidste uges WTA 250 i Chennai, hvor hun var seedet 1, efter 2-6, 3-6 mod no. 141 Anastasia Gasanova, er seedet 7 i Tokyo, hvor hun med endnu et 2-6, 3-6 nederlag til no. 81 Claire Liu (USA) måtte forlade en turnering efter 1. runde.

De 4 topseedede i Tokyo Paula Badosa, Caroline Garcia, Garbine Muguruza og Veronika Kudermetova er oversiddere og videre til 1/8-finalen.

Forsvarende mester er no. 48 Naomi Osaka, der i de seneste 3 turneringer blev sendt ud i 1. runde, så det vil være tvivlsomt, om hun forsvarer titlen fra 2018.

Der er ingen oversiddere i Seoul, hvor de 4 topseedede er Jelena Ostapenko, no. 24 Ekaterina Alexandrova, no. 67 Magda Linette og no. 69 Lin Zhu (CHN).
Emma Raducanu er efter 1. runde nederlaget ved US Open dalet markant på ranglisten, hvor hun i sidste uge var no. 83, og derfor er hun seedet 6, og hun møder i 1. runde no. 125 Moyuka Uchijima (JPN).

Wildcard til Johanne Svendsen ved W60 Berkeley

De fleste uger deltager flere danske spillere i turneringer under ITF World Tennis Tour, og ofte er der mulighed for at følge med på livestream, hvilket vil fremgå af oversigten med aktuelle ITF-turneringer.

I denne uge er der mulighed for at følge danske spillere på livestream fra 2 W60-turneringer, idet Sofia Nami Samavati er direkte i hovedturneringen ved W60 Vrnjacka Banja i Serbien, og ved W60 i Berkeley i Californien har Hannah Viller Møller vundet sin første kamp i kvalifikationen, hvor hun i kvalfinalen tirsdag møder Valentina Ivanov (NZL), der ligesom Hannah er på college i Berkeley.

Johanne Christine Svendsen var tilmeldt turneringen, hvor hun ved deadline var 3. alternate, men da lodtrækningen for hovedturneringen blev offentliggjort kort før midnat til tirsdag dansk tid, var Johanne med på et wildcard.
Hun møder i 1. runde en af vinderne fra kvalifikationen, og der er således en lille chance/risiko for, at de 2 danskere mødes i 1. runde, som i så fald bliver et revanche opgør fra finalen ved W15 i Vejle, hvor Johanne forsvarede titlen fra året før.

TV-kampe/streaming og resultater

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 25. september

Bemærk: August Holmgren spiller kval (som Alternate) ved ATP Challenger 80 Charleston

Billeder: (Sportsfotograf.com) Bjørn Borg (holdkaptajn for Team Europe Laver Cup Eurosport 1 kl. 1300)
Olivia Gram, Sara Børkop, Felipe Mikkelsen (ITF kval livescore?)

WTA 500 Tokyo – WTATV.com, TV 2 Sport X/Play

Centre Court – start 0500cet (Finaler)
Qinwen Zheng (CHN) vs. Ludmilla Samsonova
(2) G. Dabrowski/G. Olmos vs. (4) N. Melichar-Martinez/E. Peres

====

WTA 250 Seoul – WTATV.com, TV 2 Play

Centre Court – start 0530cet (Finaler)
(1) A. Muhammad/S. Santamaria vs. (SR) K. Mladenovic/Y. Wickmayer
(1) Jelena Ostapenko (LAT) vs. (2) Ekaterina Alexandrova

====

ATP 250 Metz – Tennistv.com, TV 2 Play

Court Patrice Dominguez – NB 1530
(7) Alexander Bublik (KAZ) vs. Lorenzo Sonego (ITA)

====

Laver Cup – Eurosport 1, Discovery+/Eurosport Player

O2 Arena – start 1300cet – 3 point for sejr
M9: Matteo Berrettini/Andy Murray vs. Felix Auger-Aliassime/Jack Sock
M10: Novak Djokovic vs. Felix Auger-Aliassime
M11: single – Stefanos Tsitsipas vs. Frances Tiafoe (hvis kampen ikke er afgjort)
M12: single – Casper Ruud vs. Taylor Fritz (hvis kampen ikke er afgjort)
M13: double 1 sæt, hvis stillingen er 12-12

====

ATP 250 San Diego – Tennistv.com, TV 2 Play

Barnes Stadium – NB mandag 0200cet (Finale)
(3) Marcos Giron (USA) vs. (5) Brandon Nakashima (USA)

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Charleston

Court 2 – start 1600cet
Q16: (589) August Holmgren (DEN) vs. [11] (481) Naoki Nakagawa (JPN)

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

W60 San Sebastian – Livescore

Court 7 – ca. 1300

Q16: [9] (1061) Olivia Gram (DEN) vs. Maryna Kolb (UKR)

—-

W25 Lisabon – Livescore?

Court 7 – ca. 1230cet
Q16: (WC) Sara Børkop (DEN) vs. [2] (701) Marta Gonzalez Encinas (ESP)

—-

M15 Prostejov – Livescore?

Court 6 – NB 1100
Q16: Felipe Mikkelsen (DEN) vs. [16] Matej Galik (SVK)

====

Resultater opdateres her: https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-38-holger-rune-seedet-4-i-metz-afsked-med-roger-federer-ved-laver-cup/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 38)

ATP 250, Moselle Open, Metz (FRA) – Hardcourt

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Sport X/Play

Finale: Lorenzo Sonego (ITA) vs. (7) Alexander Bublik (KAZ) 7-6(3), 6-2

Semifinale
(7) Alexander Bublik (KAZ) vs. (Q) Stan Wawrinka (SUI) 2-1 Ret’d
Lorenzo Sonego (ITA)  vs. (2) Hubert Hurkacz (POL) 7-6(5), 6-4

Kvartfinale
(Q) Stan Wawrinka (SUI) vs. Mikael Ymer (SWE) 6-4, 4-6, 7-6(5)
(4) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (7) Alexander Bublik (KAZ) 3-6, 7-5, 4-6
Lorenzo Sonego (ITA) vs. Sebastian Korda (USA) 6-4, 6-4
(2) Hubert Hurkacz (POL) vs. Arthur Rinderknech (FRA) 6-3, 6-2

1/8-finale
(Q) Stan Wawrinka (SUI) vs. (1) Daniil Medvedev 6-4, 6-7(7), 6-3
Mikael Ymer (SWE) vs. (Q) Gregoire Barrere (FRA) 6-4, 6-2
(4) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. Benjamin Bonzi (FRA) 6-4, 4-1 Ret’d
(7) Alexander Bublik (KAZ) vs. Emil Ruusuvuori (FIN) 6-7(4), 6-4, 6-3
==
Lorenzo Sonego (ITA) vs. (WC) Gilles Simon (FRA) 7-6(2), 6-4
Sebastian Korda (USA) vs. (3) Lorenzo Musetti (ITA) 6-3, 7-6(6) 6-3, 7-6(6)
Arthur Rinderknech (FRA) vs. (5) Nikoloz Basilashvili (GEO) 7-6(11), 6-3
(2) Hubert Hurkacz (POL) vs. (PR) Dominic Thiem (AUT) 6-3, 6-4

R32
(1) Daniil Medvedev – bye
(Q) Stan Wawrinka (SUI) vs. Joao Sousa (POR) 7-6(1), 6-2
(Q) Gregoire Barrere (FRA) vs. Oscar Otte (GER) 7-6(3), 7-5
Mikael Ymer (SWE) vs. (8.) Adrian Mannarino (FRA) 7-5, 6-0

(4) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) – bye
Benjamin Bonzi (FRA) vs. (WC) Ugo Humbert (FRA) 6-2, 2-6, 6-1
Emil Ruusuvuori (FIN) vs. Jiri Lehecka (CZE) 6-4, 6-4
(7) Alexander Bublik (KAZ) vs. (Q) Evan Furness (FRA) 5-7, 6-4, 7-6(5)
==
Lorenzo Sonego (ITA) vs. (6) Aslan Karatsev 7-5, 6-3
(WC) Gilles Simon (FRA) vs. David Goffin (BEL) 6-3, 6-3
Sebastian Korda (USA) vs. Hugo Gaston (FRA) 6-3, 7-6(2)
(3) Lorenzo Musetti (ITA) – bye

(5) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (Q) Zizou Bergs (BEL) 4-6, 1-2 Ret’d
Arthur Rinderknech (FRA) vs. Jaume Munar (ESP) 6-2, 2-6, 7-5
(PR) Dominic Thiem (AUT) vs. (WC) Richard Gasquet (FRA) 6-3, 7-6(3)
(2) Hubert Hurkacz (POL) – bye


ATP 250, San Diego Open (CA, USA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -9 timer

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Play

Finale: (5) Brandon Nakashima (USA) vs. (3) Marcos Giron (USA) 6-4, 6-4

Semifinale
(3) Marcos Giron (USA) vs. (1) Daniel Evans (GBR) 6-3, 7-5
(5) Brandon Nakashima (USA) vs. Christopher O’Connell (AUS) 6-4, 7-6(3)

Kvartfinale
(1) Daniel Evans (GBR) vs. Constant Lestienne (FRA) 6-3, 6-3
(3) Marcos Giron (USA) vs. (7) James Duckworth (AUS) 7-6(5) 6-3
(5) Brandon Nakashima (USA) vs. Daniel Elahi Galan (COL) 6-3, 4-6, 6-4
Christopher O’Connell (AUS) vs. (2) Jenson Brooksby (USA) 6-4, 4-6, 7-5

1/8-finale
(1) Daniel Evans (GBR) vs. Taro Daniel (JPN) 6-4, 6-4
Constant Lestienne (FRA) vs. (6) Alejandro Tabilo (CHI) 6-1, 6-3
(3) Marcos Giron (USA) vs. Tomas Martin Etcheverry (ARG) 6-4, 6-3
(7) James Duckworth (AUS) vs. (Q) Mitchell Krueger (USA) 6-3, 7-6(4)
==
(5) Brandon Nakashima (USA) vs. Denis Kudla (USA) 6-3, 6-4
Daniel Elahi Galan (COL) vs. (4) Pedro Martinez Portero (ESP) 5-7, 6-1, 6-4
Christopher O’Connell (AUS) vs. (8.) Jeffrey John Wolf (USA) 6-3, 7-5
(2) Jenson Brooksby (USA) vs. Mackenzie McDonald (USA) 6-4, 3-6, 6-2

R32
(1) Daniel Evans (GBR) – bye
Taro Daniel (JPN) vs. (Q) Emilio Nava (USA) 6-4, 6-3
Constant Lestienne (FRA)  vs. (WC) Brandon Holt (USA) 5-7, 7-6(5), 6-3
(6) Alejandro Tabilo (CHI) vs. Steve Johnson (USA) 7-5, 6-2

(3) Marcos Giron (USA) – bye
Tomas Martin Etcheverry (ARG) vs. (Q) Facundo Mena (ARG) 7-6(6), 6-3
(Q) Mitchell Krueger (USA) vs. (Q) Christopher Eubanks (USA) 6-4, 6-4
(7) James Duckworth (AUS) vs. Alexei Popyrin (AUS) 7-5, 4-6, 6-1
==
(5) Brandon Nakashima (USA) vs (WC) Zachary Svajda (USA) 7-5, 7-6(5)
Denis Kudla (USA) vs. (WC) Fernando Verdasco (ESP) 6-3, 6-3
Daniel Elahi Galan (COL) vs. Marc-Andrea Huesler (SUI) 6-2, 7-5
(4) Pedro Martinez Portero (ESP) – bye

(8.) Jeffrey John Wolf (USA) vs. Stefan Kozlov (USA) 6-2, 7-6(6)
Christopher O’Connell (AUS) vs. Jason Kubler (AUS) 4-6, 6-3, Ret’d
Mackenzie McDonald (USA) vs. Henri Laaksonen (SUI) 6-0, 6-2
(2) Jenson Brooksby (USA) – bye


WTA 500, Toray Pan Pacific Open Tennis, Tokyo (JPN) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +7 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Sport/Play

Finale: Ludmilla Samsonova vs. Qinwen Zheng (CHN) 7-5, 7-5

Semifinale
Qinwen Zheng (CHN) vs. (4) Veronika Kudermetova 5-7, 6-3, 7-6(3)
Ludmilla Samsonova vs. Shuai Zhang (CHN) 7-6(4), 6-2

Kvartfinale
Qinwen Zheng (CHN) vs. Claire Liu (USA) 6-4, 7-5
(4) Veronika Kudermetova vs. (5) Beatriz Haddad Maia (BRA) 6-4, 7-6(6), 6-1
Ludmilla Samsonova vs. (3) Garbine Muguruza (ESP) 6-4, 6-2
Shuai Zhang (CHN) vs. Petra Martic (CRO) 7-5, 6-2

1/8-finale
Qinwen Zheng (CHN) vs. (1) Paula Badosa (ESP) 6-3, 6-2
Claire Liu (USA) vs. Elise Mertens (BEL) 6-4, 6-1
(4) Veronika Kudermetova vs. (Q) Fernanda Contreras Gomez (MEX) 6-0, 6-1
(5) Beatriz Haddad Maia (BRA) vs. Naomi Osaka (JPN) – walkover
==
Ludmilla Samsonova vs. (8.) Xin Yu Wang (CHN) 7-6(5), 6-3
(3) Garbine Muguruza (ESP) vs. (Q) Despina Papamicail (GRE) 6-4, 6-2
Petra Martic (CRO) vs. (6) Karolina Pliskova (CZE) 6-3, 6-4
Shuai Zhang (CHN) vs. (2) Caroline Garcia (FRA) 4-6, 7-6(5), 7-6(5)

R32
(1) Paula Badosa (ESP) – bye
Qinwen Zheng (CHN) vs. Misaki Doi (JPN) 6-2, 6-4
Elise Mertens (BEL) vs. Qiang Wang (CHN) 6-0, 6-3
Claire Liu (USA) vs. (7) Alison Riske (USA) 6-2, 6-3

(4) Veronika Kudermetova – bye
(Q) Fernanda Contreras Gomez (MEX) vs. Sofia Kenin (USA) 7-6(7), 6-4
Naomi Osaka (JPN) vs. Daria Saville (AUS) 1-0 Ret’d
(5) Beatriz Haddad Maia (BRA) vs. (WC) Yuki Naito (JPN) 6-4, 6-2
==
Ludmilla Samsonova vs. (8.) Elena Rybakina (KAZ) 6-2, 6-1
Xin Yu Wang (CHN) vs. (Q) Ellen Perez (AUS) 7-5, 1-6, 6-4
(Q) Despina Papamicail (GRE) vs. (Q) Xiaodi You (CHN) 6-4, 6-2
(3) Garbine Muguruza (ESP) – bye

(6) Karolina Pliskova (CZE) vs. (Q) Isabella Shinikova (FRA) 6-2, 6-1
Petra Martic (CRO) vs. (Q) Rina Saigo (JPN) 6-1, 6-1
Shuai Zhang (CHN) vs. (WC) Mai Hontama (JPN) 6-0, 6-3
(2) Caroline Garcia (FRA) – bye


WTA 250, Hana Bank Korea Open, Seoul (KOR) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +7 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Play

Finale: (2) Ekaterina Alexandrova vs. (1) Jelena Ostapenko (LAT) 7-6(4), 6-0

Semifinale
(1) Jelena Ostapenko (LAT) vs. (6) Emma Raducanu (GBR) 4-6, 6-3, 3-0 Ret’d
(2) Ekaterina Alexandrova vs. (7) Tatjana Maria (GER) 6-2, 6-4

Kvartfinale
(1) Jelena Ostapenko (LAT) vs. (LL) Victoria Jimeniz Kasintseva (AND) 6-2, 6-1
(6) Emma Raducanu (GBR) vs. (3) Magda Linette (POL) 6-2, 6-2
(7) Tatjana Maria (GER) vs. (4) Lin Zhu (CHN) 6-1, 6-1
(2) Ekaterina Alexandrova vs. (Q) Lulu Sun (SUI) 7-5, 7-6(6)

1/8-finale
(1) Jelena Ostapenko (LAT) vs. Anastasia Gasanova 6-3, 5-7, 7-5
(LL) Victoria Jimeniz Kasintseva (AND) vs. (8.) Rebecca Marino (CAN) 6-4, 6-2
(3) Magda Linette (POL) vs. Kristina Mladenovic (FRA) 4-6, 7-6(5), 6-2
(6) Emma Raducanu (GBR) vs. Yanina Wickmayer (BEL) 6-3, 7-5
==
(7) Tatjana Maria (GER) vs. Kimberly Birrell (AUS) 6-0, 6-3
(4) Lin Zhu (CHN) vs. (Q) Ankita Raina (IND) 6-1, 6-3
(Q) Lulu Sun (SUI) vs. Anna Blinkova 6-1, 6-3
(2) Ekaterina Alexandrova vs. (WC) Na-Lae Han (KOR) 6-1, 6-3

R32
(1) Jelena Ostapenko (LAT) vs. (WC) Bo Young Jeong (KOR) 6-4, 3-6, 7-6(2)
Anastasia Gasanova vs. (Q) Astra Sharma (AUL) 7-5, 7-5
(LL) Victoria Jimeniz Kasintseva (AND) vs. Chloe Paquet (FRA) 6-2, 6-2.
(8.) Rebecca Marino (CAN) vs. (Q) Jana Fett (CRO) 6-1, 6-2

(3) Magda Linette (POL) vs. Arianne Hartono (NED) 6-2, 7-5
Kristina Mladenovic (FRA) vs. (WC) Sohyun Park (KOR) 6-4, 4-6, 6-3
Yanina Wickmayer (BEL) vs. Linda Fruhvirtova (CZE) 6-1, 6-4
(6) Emma Raducanu (GBR) vs. Moyuka Uchijima (JPN) 6-2, 6-4
==
(7) Tatjana Maria (GER) vs. Eugenie Bouchard (CAN) 7-6(5), 7-6(5)
Kimberly Birrell (AUS) vs. Priscilla Hon (AUS) 6-4, 4-6, 6-4
(Q) Ankita Raina (IND) vs. Maddison Inglis (AUS) 4-6, 7-5, 6-1
(4) Lin Zhu (CHN) vs. Su Jeong Jang (KOR) 6-3, 6-4

Anna Blinkova vs. (5) Varvara Gracheva 6-4, 7-6(1)
(Q) Lulu Sun (SUI) vs. (Q) Lizette Cabrera (AUS) 7-6(6), 6-2
(WC) Na-Lae Han (KOR) vs. (Q) Dayeon Back (KOR) 6-1, 6-1
(2) Ekaterina Alexandrova vs. Asia Muhammad (USA) 6-1, 3-6, 6-1


Laver Cup, London (GBR) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -1 time

TV-dækning: Eurosport 1, Discovery+/Eurosport Player

Team Europe: Novak Djokovc, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud, Roger Federer, Andy Murray, (Alt) Matteo Berrettini – Captain: Bjørn Borg, Vice Captain: Thomas Enqvist

Team World: Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex De Minaur, Frances Tiafoe, Jack Sock, (Alt) Tommy Paul – Captain: John McEnroe, Vice Captain: Patrick McEnroe

Format
Både singles og doubles er bedst a 3 sæt med match-tiebreak i 3. sæt.
Hver spiller max. 1 single de 2 første dage og max. 2 singler i alt.
Mindst 4 spillere SKAL spille double, men højst 1 kamp med samme makker med mindre afgørende double efter 12-12, hvor der i så fald spilles 1 sæt med evt. tiebreak ved 6-6.

Team Europa vs. Team World  8-13

Fredag – 1. point for sejr
M1: Casper Ruud vs. Jack Sock 6-4, 5-7, [10-7]
M2: Stefanos Tsitsipas vs. Diego Schwartzman 6-2, 6-1
M3: Andy Murray vs. Alex De Minaur 7-5, 3-6, [7-10]
M4: Roger Federer/Rafael Nadal vs. Jack Slock/Frances Tiafoe 6-4, 6-7(2), [9-11]

Lørdag – 2 point for sejr
M5: Matteo Berrettini vs. Felix Auger-Aliassime 7-6(11), 4-6, [10-7]
M6: Cameron Norrie vs. Taylor Fritz 1-6, 6-4, [8-10]
M7: Novak Djokovic vs. Frances Tiafoe 6-1, 6-3
M8: Matteo/Djokovic vs. Alex de Minaur/Jack Sock 7-5, 6-2

Schedule lørdag 25. september – start 1300cet – 3 point for sejr
M9: Matteo Berrettini/Andy Murray vs. Felix Auger-Aliassime/Jack Sock 6-2, 3-6, [8-10]
M10: Novak Djokovic vs. Felix Auger-Aliassime 3-6, 6-7(3)
M11: single – Stefanos Tsitsipas vs. Frances Tiafoe 6-1, 6-7(11), [8-10]
M12: single – Casper Ruud vs. Taylor Fritz – Not Played


ATP Challenger (uge 38)

Place Country Category Surface
Genoa ITA Challenger 125 Clay
Braga POR Challenger 80 Clay
Columbus 2 OH, USA Challenger 80 Hard
Sibiu ROU Challenger 80 Clay
Villa Maria ARG Challenger 80 Clay

 

Sibiu
Tidsforskel: cet +1 time

Qfi: [11] (488) Eric Vanshelboim (UKR) vs. [2] (371) Giovanni Fonio (ITA) 3-6, 1-6

Q16
[2] (371) Giovanni Fonio (ITA) vs. (734) Vlad Andrei Dancu (ROU) 6-2, 6-3
[11] (488) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (WC) (1266) Mihai Razvan Marinescu (ROU) 6-0, 7-6(3)

Challenger TV


WTA Challenger (Uge 38)

WTA 125, Budapest Open 125 (HUN) – Grus

 


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 38)

Place Country Category Surface
Darwin Australia M25 – Livestream  Hard
Pardubice Czech Republic M25 – Livestream  Clay
Pirot Serbia M25  Clay
Santa Margherita di Pula Italy M25 – Livestream  Clay
Cancun Mexico M15  Hard
Danderyd Sweden M15tennis.se/play – C3-C4 Hard
Fayetteville, AR USA M15  Hard
Lubbock, TX USA M15  Hard
Melilla Spain M15  Clay
Monastir Tunisia M15  Hard
Sharm ElSheikh Egypt M15  Hard

 

M15 Danderyd

1/8-finale: (Q) (1846) Benjamin Hannestad (DEN) vs. (1146) Simon Freund (SWE) 2-6, 5-7

R32
(Q) Richard Biagiotti (DEN) vs. [1] (487) Marvin Moeller (GER) 7-6(7), 2-6, 4-6
(1388) Jonas Trinker (AUT) vs. (WC) Albert Saar (SWE) 6-3, 6-4
(Q) (1846) Benjamin Hannestad (DEN) vs. (1211) Lukas Hellum Lilleengen (NOR) 6-7(5), 6-3, 6-4
(1146) Simon Freund (SWE) vs. [8] Jacopo Berrettini (ITA) 6-3, 6-2

Qfi
[15] Richard Biagiotti (DEN) vs. [3] (1684) Leevi Saatela (FIN) 6-7(2), 6-3, [10-7]
[6] (1846) Benjamin Hannestad (DEN) vs. [16] Jeiden Saidizand (SWE) 7-6(1), 6-2
[11] Nikolaj Katic (DEN) vs. Filip Stidell (SWE) 3-6, 3-6

Q16
[3] (1684) Leevi Saatela (FIN) vs. Johan Claesson (SWE) 6-1, 1-6, [10-3]
[15] Richard Biagiotte (DEN) vs. (WC) Alexander Viahos (POL) 6-3, 6-0

[6] (1846) Benjamin Hannestad (DEN) vs. Oscar Dahlberg (SWE) 6-1, 6-0
[16] Jeiden Saidizand (SWE) vs. Eldin Nokic (SWE) 6-4, 6-4

Filip Stidell (SWE) vs. [8] Sizya Ernest Kivanda (GBR) 2-6, 6-4, [15-13]
[11] Nikolaj Katic (DEN) vs. Anton Krondell (SWE) 6-3, 6-3

Doubles

Finale: Hannestad/Freund vs. (4) Jonathan Mridha/Karl Friberg (SWE) 2-6, 4-6
Semifinale: Hannestad/Freund vs. Kody Pearson (AUS)/Jonas Trinker (AUT) 6-3, 6-0
Kvartfinale: Hannestad/Freund vs. Oleksandr Ponomar (UKR)/Martin Mazev (USA) 6-2, 6-1
1/8-finale: (3) Benjamin Hannestad (DEN)/Simon Freund (SWE) vs. Lucas Renard/Fabian Hansch Mauritzson (SWE) 6-4, 6-1


ITF Women (uge 38)

Place Country Category Surface
Berkeley, CA USA W60 – Livestream  Hard
Vrnjacka Banja Serbia W60 – Livestream  Clay
Darwin Australia W25 – Livestream  Hard
Otocec Slovenia W25 – Livestream  Clay
Santa Margherita di Pula Italy W25 – Livestream C2,3,4,5  Clay
Cancun Mexico W15  Hard
Ceuta Spain W15  Hard
Guayaquil Ecuador W15  Clay
Lubbock, TX USA W15  Hard
Monastir Tunisia W15  Hard
Sharm ElSheikh Egypt W15  Hard

 

W60 Vrnjacka Banja

1/8-finale: (324) Sofia Nami Samavati (DEN) vs. [2] (168) Alexandra Ignatik (ROU) 0-6, 6-4, 1-6

R32
(324) Sofia Nami Samavati (DEN) vs. (Q) (661) Daria Lodikova 6-4, 7-6(3)
[2] (168) Alexandra Ignatik (ROU) vs. (Q) (626) Bojana Klincov (SUI) 6-2, 6-7(7), 7-5


W60 Berkeley
Tidsforskel: cet -9 timer

Kvartfinale: (WC) (1124) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [1] (62) Madison Brengle (USA) 3-6, 0-6

1/8-finale
[1] (62) Madison Brengle (USA) vs. (279) Whitney Osuigwe (USA) 7-6(2), 6-4
(WC) (1124) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [5] (152) Robin Anderson (USA) 6-3, 7-5

R32
(WC) (1124) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (Q) Jessica Luisa Alsola (CAN 6-2, 6-3
[5] (152) Robin Anderson (USA) vs. (Q) (1387) Katja Wiersholm (USA) 6-2, 6-3
==
(Q) (1206) Hannah Viller Møller (DEN) vs. [2] (107) Yue Yuan (CHN) 0-6, 0-6

Qfi: (1206) Hannah Viller Møller (DEN) vs. (1137) Valentina Ivanov (NZL) 1-6, 6-3, [10-8]

Q16
(1137) Valentina Ivanov (NZL) vs. [4] (454) Kateryna Bondarenko (UKR) 7-5, 7-6(3)
(1206) Hannah Viller Møller (DEN) vs. [9] (654) Rasheeda Mcadoo (USA) 7-5, 6-2


W25 Santa Margherita di Pula

Q16: Cecilie Wiche (DEN) vs. [16] (1070) Barbara Dessolis (ITA) 4-6, 2-6


W15 Ceuta

Finale: [1] (475) Olga Helmi (DEN) vs. [2] (901) Louise Brunskog (SWE) 4-0 Ret’d

Semifinale
[1] (475) Olga Helmi (DEN) vs. [3] (981) Olga Parres Azcoitia (ESP) 6-3, 6-2
[2] (901) Louise Brunskog (SWE) vs. Aleksandra Julia Jelen (POL) 6-4, 2-6, 6-2

Kvartfinale
[1] (475) Olga Helmi (DEN) vs. [5] (1252) Lucia Llinares Domingo (ESP) 7-5, 6-1
[3] (981) Olga Parres Azcoitia (ESP) vs. [6] (1299) Mia Chudejova (SVK) 6-2, 5-7, 6-4

1/8-finale
[1] (475) Olga Helmi (DEN) vs. Maria Jose Zehnder (ARG) 6-2, 6-2
[5] (1252) Lucia Llinares Domingo (ESP) vs. Iman Khan (GBR) 6-2, 6-4

R32
[1] (475) Olga Helmi (DEN) – bye
Maria Jose Zehnder (ARG) vs. Fernanda Rain Contreras (CHI) 4-6, 6-1, 6-1


W15 Monastir

Tidsforskel: cet -1 time

Kvartfinale: (1158) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [2] (594) Xinxin Yao (CHN) 6-3, 1-6, 2-6

1/8-finale
(1078) Elena Jamshidi (DEN) vs. [7] (704) Jennifer Luikham (IND) 4-6, 3-6
[3] (595) Yasmine Mansouri (FRA) vs. (WC) Camilla Zanolini (ITA) 6-3, 2-6, 6-4
(1158) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [8] (932) Milana Zhabrailova 7-5, 5-7, 6- 3
[2] (594) Xinxin Yao (CHN) vs. (Q) (1446) Han Shi (CHN) 6-1, 6-0

R32
[7] (704) Jennifer Luikham (IND) vs. (1334) Lola Marandel (FRA) 6-7(0), 6-3, 6-2
(1078) Elena Jamshidi (DEN) vs. (WC) Annika Kannan (IND) 6-4, 6-2

[8] (932) Milana Zhabrailova vs. (1020 Alessandra Mazzola (ITA) 7-5, 6-2
(1158) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (1387) Sarah Mueller (GER) 6-4, 6-0

Qfi: [5] Chia Yi Tsao (TPE) vs. Natacha Schou (DEN) 4-1 Ret’d

Q16
Karoline Laursen (DEN) vs. [10] Ya-Hsin Lee (TPE) 3-6, 3-6

[5] Chia Yi Tsao (TPE) vs. Alisa Baranovska (UKR) 6-2, 6-0
Natacha Schou (DEN) vs. [7] Zijun Jiang (CHN) 6-4, 6-3

Q32
Karoline Laursen (DEN) vs. Alisa Yakimakho 6-1, 6-3
[10] Ya-Hsin Lee (TPE) – bye

Natacha Schou (DEN) – bye
[7] Zijun Jiang (CHN) – bye

Doubles

1/8-finale: Elena Jamshidi (DEN)/Alessandra Mazzola (ITA) vs. Magdalena Swierczynska (POL)/Samira De Stefano (ITA) 0-6, 0-6

<< tilbage


ITF Junior (uge 38)

Grade 4, Estepona (ESP) – Hardcourt

Girls singles

1/(-finale: (Q) (3072) Hannah Hafez (DEN) vs. [7] (963) Marina Gatell (ESP) 2-6, 3-6
R32: (Q) (3072) Hannah Hafez (DEN) vs. (2058) Lucia Yecora (ESP) 6-1, 6-3

Qfi: (3072) Hannah Hafez (DEN) vs. [8] (2964) Cristina Mateos Losada (ESP) 6-0, 6-2

Q16
Ophelia Mille Ruus (DEN) vs. Victoria Garrido Vallejo (ESP) 2-6, 4-6

(3072) Hannah Hafez (DEN) vs. Gabriela Paun (ESP) 7-6(4), 6-4


Grade 5, Al Zahra (KUW) – Hardcourt

Boys singles

Finale: [2] (1171) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. [1] (514) Hugo Soares (FRA) 2-6, 3-6

Semifinale
[1] (514) Hugo Soares (FRA) vs. [4] Hugo Soares (FRA) 6-4, 6-2
[2] (1171) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. [5] (2647) Yaqoub Mohammed (KUW) 6-4, 6-1

Kvartfinale
[5] (2647) Yaqoub Mohammed (KUW) vs. [3] (1188) Ahmed Hassairi (TUN) 6-4, 6-1
[2] (1171) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. James O’Sullivan (IRL) 7-5, 6-4

1/8-finale
James O’Sullivan (IRL) vs. Vuk Abualfailat (JOR) 6-0, 6-0
[2] (1171) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. Milan Sevic (GBR) 6-2, 6-0

R32
Milan Sevic (GBR) vs. (Q) Fahad Emad Alameerah (KUW) 6-3, 6-0
[2] (1171) Alexander Nordal Clausen (DEN) – bye

Boys doubles

Semifinale: Clausen/Soares vs. (3) Amirhosein Kepadkho (IRI)/Seth Sadikov (USA) 2-6, 6-3, [5-10]
Kvartfinale: Clausen/Soares vs. Elham Abdul Salam Edavalath (IND)/Milan Sevic (GBR) 6-4, 6-3
1/8-finale: (1) Alexander Nordal Clausen (DEN)/Hugo Soares (FRA) – bye


Grade 5, Ingelheim (BEL) – Grus

Boys singles

Q32: Andreas Philip Cort Maleeva Hansen (DEN) vs. Sebastian Ondas (GER) 0-6, 0-6

<< tilbage


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 38)

Cat 2, Offenbach Am Main (GER) – Grus

U12 Boys singles 

Kvartfinale
1H Lucas Ariel Herrera Sanchez (GER) vs. 1A Lorenzo Rauner (GER) 6-2, 6-3
1E Sebastian Kvist (DEN) vs. 1D Yannick Julius Swoboda (GER) 2-6, 2-6
1F Ben Arjen Wenger (GER) vs. 1C Florian Sean Seelenbinder (NAM) 7-6(2), 6-0
1G Johann Schick (GER) vs. 1B Max Gamboeck (GER) 6-4, 6-4

Group E
Sebastian Kvist (DEN) vs. (WC) Laurenz Schneider (GER) 6-1, 4-6, [12-10]
(LL) Thiago Aiello (ITA) vs. Philipp Nagler (GER) 7-6(6), 6-7(4), [4-10]
Sebastian Kvist (DEN) vs. (LL) Thiago Aiello (ITA) 6-3, 6-4
(WC) Laurenz Schneider (GER) vs. Philipp Nagler (GER) 7-6, 5-7, [10-6]
(WC) Laurenz Schneider (GER) vs. (LL) Thiago Aiello (ITA) 7-5, 6-1
Sebastian Kvist (DEN) vs. Philipp Nagler (GER) 6-2, 6-1

No. 1 Sebastian Kvist (DEN) (3-0)
No. 2 (WC) Laurenz Schneider (GER) (2-1)
No. 3 (LL) Thiago Aiello (ITA) (1-2)
No. 4 Philipp Nagler (GER) (0-3)

U12 Boys doubles

1/8-finale: Sebastian Kvist (DEN)/William Vainionpaa (FIN) vs. Johann Schick/Yannick Julius Swoboda (GER) 5-7, 5-7

<< tilbage


UTR turneringer 

 


Svenske turneringer (udvalgte)

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 

 


Davis Cup – 2022

Livestream: https://video.daviscup.com/

World Group I – 16-17. OR 17-18. september 2022
(1) Østrig vs. Pakistan 4-0
(2) Columbia vs. Tyrkiet 4-0
Israel vs. (3) Tjekkiet 1-3
Uzbekistan vs. (4) Japen 3-1
(5) Ecuador vs. Schweiz 2-3
Peru vs. (6) Chile 2-3
Portugal vs. (7) Brasilien 3-1
Norge vs. (8) Indien 3-1
Ukraine vs. (9) Ungarn 1-3
(10) Slovakiet vs. Rumænien 3-1
(11) Finland vs. New Zealand 5-0
(12) Bosniend/Herzegovina vs. Mexico 3-1

World Group II – 16-17. OR 17-18. september 2022
(1) Uruguay vs. China, P.R. 2-3
(2) Libanon vs. Monaco 3-2
(3) Litauen vs. Egypten 4-1
Thailand vs. (4) Bolivien 3-1
(5) Taipei vs. Hong Kong 3-1
(6) Slovenien vs. Estland 4-0
(7) Tunesien vs. Grækenland 1-3
El Salvador vs. (8) Danmark 2-3
(9) Polen vs. Indonesien 5-0
Bulgarien vs. (10) Sydafrika 3-0
(11) Barbados vs. Irland 2-3
Letland vs. (12) Dominicanske Republik 3-2

Finals 2022  slutspil – 23-27. november 2022
Kvartfinale

Italien vs. USA
Tyskland vs. Canada
Australien vs. Holland
Kroatien vs. Spanien

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE


Play-offs 2022 – 11-12. november

Tabere fra Qualifiers: Frankrig, Ukraine, Storbrittanien, Tyskland, Letland, Holland, Rumænien, Hviderusland? 
Oprykkere fra Group I: Ungarn, Slovenien, Kroatien, Brasilien, Argentina, Japan, Kina 


Finals 2022

No. 1-2 Finals 2021: Schweiz – Wildcard(s)
9 vindere af Qualifiers: Italien, USA, Tjekkiet, Belgien, Kazakhstan, Canada, Spanien, Polen


Group I Europe/Africa – 2023

April 2023?
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Norge, Egypten
Fortsætter: Serbien, Østrig, Tyrkiet, Bulgarien, Danmark, Sverige
Nedrykkere fra Playoff 11-12. november: 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet,  Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelWTA uge 37: Clara Tauson igen ude med skade. Titler til Katerina Siniakova og Linda Fruhvirtova
Næste artikelBetting – et ekstra lag spænding i tenniskampen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.