Laura Siegemunds fantastiske turnering kulminerede søndag med første Premier titel i karrieren.

Tyske Laura Siegemund, der undervejs i turneringen har besejret tre top ti spillere, stod i søndagens finale over for den franske stjerne, Kristina Mladenovic, der på hendes vej har besejret spillere som Angelique Kerber og Maria Sharapova. Dermed var der lagt op til et opgør mellem turneringens to bedste spillere.

Første sæt var ren tysk dominans. Laura Siegemund styrede kampen og uden de større slinger i valsen, sikrede hun sig første sæt med 6-1. Dermed så det ikke ud til, at kampen ville blive særlig spændende, men franskmanden ville det anderledes. Efter at have været nede i sækken i første sæt, steppede franskmanden op i andet og vendte kampen på en tallerken. Kristina Mladenovic styrede slagets gang, og inden Laura Siegemund kunne nå at sige Porsche Tennis Grand Prix, skulle finalen afgøres i et tredje og afgørende sæt.

I modsætning til de to første sæt, var det som om, at begge spillere havde rystet de nerver af sig, der nu skulle være, og begge spillere var nu klar til at yde deres bedste i afgørende sæt. Sættet blev beriget med flotte vinderslag og et sæt der gik hele distancen. 6-6, og finalen skulle afgøres i en tiebreak. Hvis man kunne sige, at sætte gik hele distancen, så gjorde tiebreaken også. Med mindst mulige marken, så sejrede tyskeren 7-5 i afgørende tiebreak. Dermed kunne hun modtage hjemmepublikums hyldet med cifrene 6-1, 2-6, 7-6(5) efter 2 timer og 29 minutter.

Næste store opgaver for dagens finalister bliver Madrid Open, der starter 7. maj.

Forrige artikelATP Barcelona: Stimen fortsætter
Næste artikelChallenger Gimcheon: En enkelt kamp til Løchte i Korea efter Davis Cup pause
Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.