Ved WTA Indian Wells Mandatory turneringen, er det nu afgjort hvem der skal spille i de 2 Semi-finaler.

I den kamp nok flest havde set frem til, stod den mellem de 2 højst seedede tilbage i turneringen nemlig Karolina Pliskova (CZE) og Garbine Muguruza (ESP).

I 1. sæt startede Pliskova bedst og kom foran med 3-0 og 4-2, inden Muguruza fik brudt tilbage til 5-4, hun holdt så sin serve til 5-5 og ved 6-6 skulle dette sæt så afgøres i en tiebreaker, i hvor Pliskova kom foran med 6-2 og sluttede med en es til at vinde første sæt.

I 2. sæt startede det mere lige til 2-2 og 3-2, før Pliskova fik en brud til at føre med 4-2 og 5-2, men Muguruza kom som i første sæt tilbage til 5-4, her reddede Muguruza 2 matchbolde før de holdt deres server til 6-6, og det skulle igen afgøres i en tiebreaker som Pliskova vandt med 7-5, da Muguruza sluttede med en double fejl på match bolden! Dermed var Karolina Pliskova i Semi-finalen.

I en anden Kvart-finale mødtes 2 fra Rusland, Svetlana Kuznetsova og Anastasia Pavlyuchenkova, men her var der ikke meget kamp om det, da Kuznetsova vandt let med 6-3, 6-2. Hun møder nu Pliskova i den ene Semi-finale.

I den anden Semi-finale var der set frem til et møde mellem Caroline Wozniacki og Venus Williams, men deres modstandere ville det anderledes…
Da Tennisavisen har omtalt Caroline’s kampe, her kun om den sidste Kvart-finale kamp, mellem Venus og Elena Vesnina (Rus) og det blev noget af en kamp!

I 1. sæt startede Vesnina bedst og vandt ret hurtig det sæt med 6-2, hvor Venus lavede 14 fejl, mod kun 7 vindere, Vesnina’s stats var 10-10.

I 2. sæt blev der mere kamp om det til stillingen var 3-3, efter Vesnina fik brudt tilbage, de holdt begge deres server til 4-4, hvor Venus kom op med et break til 5-4 og hun vandt 2. sæt med 6-4.

I 3. sæt var stillingen 2-2 og *4-2, før Vesnina holdte sin serve, til at føre med 5-2 og det var først her at dramaet startede! Venus server og redder 3 match bolde, men holder sin serve til 5-3. Vesnina kan nu serve for kampen, men Venus fik 3 break bolde, der dog alle blev reddet, Vesnina redder også den 4. break bold, før hun vinder på den 4. match bold!

Semi-finalerne spilles i nat fra kl. 03:00 og vises begge på TV2 Sport.

Forrige artikelDH medaljespil inde: Stort galleri med 258 billeder
Næste artikelEntryliste: Uge 14, Premier Charleston, Caroline, Keys m.fl.
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.