Magda Linette var første modstander for Caroline Wozniacki i turneringen i Indian wells, der er en af Carolines favorit turneringer. Hun vandt turneringen i 2011 og har været i yderligere 2 finaler. Linette er kommet godt i gang i 2017 og nåede således semifinalen i Kuala Lumpur. Hun var dog ikke det store problem i dag.

Så var de klar – læg mærke til de mange tilskuere på bane 4 i kontrast til det næsten mennesketomme hovedstadion:

Caroline servede først i den tiltagende hede – 32 grader ved kampstart og startede med et es og servede et ok parti, hvilket ikke var specielt kendetegnende for første sæt, hvor Carolines første serve procent kun var 48%. Hun vandt til gengæld de fleste returer, så det gik. Spillerne fulgtes ad til 21, hvorefter Caroline brød Linette efter et langt parti, hvor Caroline havde flere fordele og udnyttede den sidste til 31. Så holdt spillerne deres serv et par partier og det blev 53 og Caroline kunne serve sættet hjem efter et længere parti. 63 og dermed første sæt. Det var lidt rutinepræget, men der blev ikke forlangt mere.

Første sæt i hus:

Andet sæt startede Caroline med at bryde Linette i et sæt der viste klasseforskel på de to spillere. Caroline havde hævet første serven til 74% og i det hele taget sad Caroline på kampen med flot forsvarspil og gode returneringer. Fjerde parti var det eneste hvor Caroline havde en breakbold imod sig. Caroline brød Linette 3 gange og servede kampen hjem til 63 60. En rutinemæssig dag på kontoret, hvor Caroline ikke blev sat på de store udfordringer så god start.

Kampens sidste bold:

Næste modstaner er Tjekken Kateřina Siniaková der vandt over Carla Suarez Navarro i dag.

Forrige artikelITF Sherbrooke: Double-titel til Løchte og Arvidsson
Næste artikelSpændende finaler venter i dag
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.