Andy Murray spiller ikke med i Wimbledon i år - og det er nu svært at se, hvem af de fire øvrige favoritter hos mændende, som løber med guldtrofæet i næste uge.

Den skotske stjerne har været savnet siden sidste års Wimbledon, da en hofteskade tvang ham til at blive opereret og påbegynde en lang periode med rehabilitering.

Selvom Murray nærmer sig en afslutning på sit sygdomsforløb, har han desværre meddelt, at det er for meget for hans krop at spille fem sæt i øjeblikket, så det er med et tungt hjerte, at han må melde fra til Wimbledon i år.

Og med den tidligere verdensetter og dobbelte Wimbledon-vinder ude af konkurrencen, må man betegne mændenes kategori som svækket.

Selv med hans skadeproblemer kom Murray frem til kvartfinalerne sidste år, men tabte til amerikanske Sam Querrey i en fem-sætter. Så Murray er en trussel uanset form. Hans fravær har derfor været en “god nyhed”, for de øvrige favoritter i dette års turnering.

Baseret på 888sport.dk tennis odds er Roger Federer, Novak Djokovic, Marin Cilic og Rafael Nadal favoritterne – hver kommer tæt på hinanden i odds. Og det er nok svært at være uenig i den betragtning.

Selvfølgelig dikterer lodtrækningen, at vi ikke vil få de fire i semifinalerne, da Djokovic, Cilic og Nadal alle er på samme side, men vi kan forvente at mindst to af dem spiller sig blandt de sidste fire.

Hvad angår Federer, kan han have brugt de sidste par måneder på at perfektionere sit spil, så den schweiziske superstjerne er klar til at gøre arbejdet færdig på SW19. Roger Federer er jo rekordvinderen af ​​turneringen med sidste års sejr, der sikrede ham den ottende sejr.

Federer led et choktab til Borna Coric i Gary Weber Open-finalen – et nederlag der i sidste ende kostede ham pladsen som nummer et på verdensranglisten. Men betyder det virkelig noget, når han går ind i Wimbledon-turneringen, som han har så meget succes i?

Federer sparkede Wimbledon igang med en stor sejr over Dusan Lajovic, så han er godt på vej mod succes. Ingen kan stoppe ham i år!

Djokovic er ikke helt Djokovic, da en albueoperation tidligere i år har ført til en periode med genopretning for serberen, men han var engang dominerende i Wimbledon og har vundet konkurrencen tre gange, så du kan regne med, at han vil dukke op i London og være top-klar.

Cilic gik helt til finalen i Australian Open, men måtte udgå efter kvartfinalen i French Open. Men interessant nok, så er Cilic kommet i kvartfinalen i hver Wimbledon siden 2014 og vil have en blodtørst efter han tabte finalen til Federer sidste år.

Også Nadal har været ramt af skadesproblemer, men er verdens nummer ét, og fuld af selvtillid med en sejr i French Open i bagagen fra i år – og har to gange vundet på Wimbledon tidligere.

Held og lykke til alle, der forsøger at stoppe disse fantastiske fire.