Anna Marie Møller fejede den 8. seedede tysker Amalie Schroeder ud af banen i onsdagens 3. runde i den internationale Kat.3 turnering i Holbæk. 6/2 og 6/1 viste pointtavlen, da sidste bold var slået.

Men det ser ud til at blive noget vanskeligere for Virum/Sorgenfri spilleren, når hun torsdag spiller kvartfinalen mod den 1. seedede Viola Coffi. Italieneren var lige så suverænt spillende i sin 3. runde, hvor hun blot afgav 2 partier mod Hannah Witzel (Tyskland).

Camilla Flintholm Jensen fra Fruens Bøge var ude i en tæt match mod tyske Lisa Friedrich. Danskeren var dog bedst på de afgørende bolde og holdt hovedet koldt i de to sæts tiebreak. 7/6 og 7/6 blev sætcifrene, men tiebreakene blev vundet 7-2 og 7-0. Torsdagens kvartfinalemodstander er den 2.seedede tysker, Chiara Waigand, der i 3. runde besejrede HRT´s Ida Hasselbach 4/6 6/0 6/2.

Sofia Seron Pawlik fra B93 vandt over klubkammeraten Kaia Fallinge. Efter at de hver havde taget et sæt, måtte Kaia Fallinge trække sig fra kampen. Pawlik møder torsdag Jennifer Gorlow fra Tyskland.

Den sidste af torsdagens semifinaler bliver et tysk opgør mellem Katharina Huhnholtz, der slog Sofia Munch 6/4 7/6(4) og Lilly Dueffert, der sendte Amanda Rommetveit Rohde ud af turneringen med 6/1 6/2.

 

Forrige artikelTV Kampe onsdag: Wozniacki vs. Azarenka i aften programmet
Næste artikelWTA: Cincinnati – Azarenka gav Wozniacki æg
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.