Efter endnu en regnvejrsforsinkelse skulle Caroline Wozniacki i aktion mod Victoria Azarenka. Forventningerne har ikke været store, da Vika er kommet rigtig godt i gang efter sin skadespause og har vundet de sidste opgør mod Caro.

En høj luftfugtighed og varme, en skarp Vika og en Caro uden kamptræning var en uheldig kombination. I et første sæt, hvor alt lykkedes for Vika og meget mislykkedes for Caro var dommen klar. Der var æg til Caro efter blot 31 minutter. En meget lav første serveprocent på 55 hvoraf kun 33% blev vundet, så skulle det gå galt mod en velspillende Vika. Piotr kom på banen ved stillingen 50 og det gav et lille skub.

Andet sæt var en anden sag, hvor Caro havde fået styr på spillet og spillede mere aggressivt og serven blev bedre og hun kom foran 30, men går så i stå igen. Vika servede et perfekt parti og brød tilbage og pludselig står der 33. Piotr på banen ved 32, men det hjalp ikke. Det blev 43 og så kom kampens længste parti, hvor kampen KUNNE have ændret sig, da Caro havde mange breakmuligheder men missede dem alle og Vika reddede til 44. Så gik luften ud af Caro der tabte sit efterfølgende serveparti og nu var det med ryggen mod muren. Vika var for god og servede kampen hjem.

Det er lidt trist at se på, hvordan en skade kan ændre vilkårene for en spiller. Kamptræningen mangler og dermed præcisionen. Specielt Carolines lange bolde, der normalt sidder indenfor baglinjen røg i mange tilfælde udover baglinjen. Caroline er eftertilmeldt til næste uges turnering i New Haven, hvor det bliver sidste mulighed for at komme i kampform før US Open, men 3 første kamps nederlag lover ikke godt.

Dagens anden runde kampe:

Varvara Lepchenko (USA) d [L] Mirjana Lucic-Baroni (CRO) 7 – 5 6 – 4
[Q] Anna Karolina Schmiedlova (SVK) d Irina-Camelia Begu (ROU) 6 – 1 6 – 3
[8] Karolina Pliskova (CZE) d [Q] Timea Babos (HUN) 6 – 4 7 – 5
[3] Simona Halep (ROU) d Kristina Mladenovic (FRA) 7 – 5 5 – 7 6 – 4
[15] Andrea Petkovic (GER) d Camila Giorgi (ITA) 5 – 7 6 – 3 6 – 3
Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) d [Q] Yaroslava Shvedova (KAZ) 2 – 6 6 – 3 6 – 2
Victoria Azarenka (BLR) d [5] Caroline Wozniacki (DEN) 6 – 0 6 – 4
[7] Lucie Safarova (CZE) d [WC] CoCo Vandeweghe (USA) 6 – 4 7 – 5
Belinda Bencic (SUI) d Flavia Pennetta (ITA) 6 – 1 6 – 4
Jelena Jankovic (SRB) d Madison Keys (USA) 7 – 6 (4) 6 – 4
[1] Serena Williams (USA) d Tsvetana Pironkova (BUL) 7 – 5 6 – 3
Karin Knapp (ITA) d Daria Gavrilova (RUS) 6 – 4 6 – 1
Sloane Stephens (USA) d [Q] Mona Barthel (GER) 3 – 6 7 – 6 (1) 6 – 2

Forrige artikelVolkswagen TE Holbæk: Anna Maria Møller møder Viola Coffi i semifinalen
Næste artikelTennisavisen – August 2015: Læs hele avisen online
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.