Selvom der ikke blev seedet ved lodtrækningen til B&O Silkeborg / Give / ØBG Invitational blev no. 1 og 2 samt 3 og 4 på UTR-ratingen alligevel fordelt i puljerne

I Tennisavisens foromtale blev nævnt, at der ved lodtrækningen til B&O Silkeborg / Give / ØBG Invitational ikke anvendes seedning ved lodtrækningen, selvom det er et Verified UTR-Event.

UTR Event hvor danske topnavne spiller om 35.000 kr. i Silkeborg og Give

Lars Baes, der sammen med Johannes Park Skak gennemførte lodtrækningen tirsdag kl. 17 på de to arrangerende klubbers facebook, gentog at det var deres ønske at lade alt være åbent, selvom det kunne betyde, at begge deltagere fra Give kunne havne i samme pulje i Silkeborg, og alle favoritterne kunne risikere at være i samme pulje – selvom “nogen havde kloget sig herom”, hvilket måske bl.a. var et spøgefuldt hint til Tennisavisen, som i øvrigt har mødt stor imødekommenhed fra både Johannes og Lars i forbindelse med Tennisavisens foromtale.

Efter de indledende manøvrer – hvor bl.a. mikrofonen blev gjort klar – kunne Lars og Johannes gennemføre lodtrækningen, som resulterede i nedenstående puljesammensætning, som kunne have haft samme fordeling, selvom de 4 bedste på ratingen havde været seedet, idet henholdsvis no. 1 og 3 samt 2 og 4 er i samme pulje.

Pulje 1 – Silkeborg Pulje 2 – Give
1. UTR-11.88 Rasmus Michelsen (Give)
2. UTR-13.99 Holger Vitus Nødskov Rune (HIK)
3. UTR-12.90 Anders Grinderslev (Give)
4. UTR-13.18 Johannes (Joe) Ingildsen (KB)
1. UTR-13.54 Frederik Løchte Nielsen (Lyngby)
2. UTR-10.62 Martin Pedersen (KB)
3. UTR- ____ Søren Hess-Olesen (KB)
4. UTR-14.06 Christian Sigsgaard (Gentofte)

De 3 KB-spillere undgik også at havne i samme pulje, hvorimod begge spillere fra Give går glip af hjemmebane, da de begge spiller den indledende pulje i Silkeborg.
Herunder spilleprogrammet for puljekampene, der starter torsdag kl. 1200 i både Silkeborg og Give.

Pulje 1: Silkeborg start kl. 1200
Referee: Johannes Skak
Dommere: Gustav Thirion, Jacob Rønn Hansen
Pulje 2: Give start kl. 1200
Referee: Lars Baes
Dommere: Waldemar Zorck, Thomas Reed
1. Rasmus vs. Holger
2. Anders vs. Joe
3. Rasmus vs. Anders
4. Holger vs. Joe
5. Rasmus vs. Joe
6. Holger vs. Anders 
Løcte vs. Martin
Søren vs. Sigs
Løchte vs. Søren
Martin vs. Sigs
Løchte vs. Sigs
Martin vs. Søren

Herunder de afsluttende bemærkninger efter lodtrækningen.

Puljekampene kan følges på livestream fra begge klubbers facebook samt på Eurosport.dk, hvor Thomas Schouboe kommenterer fra Silkeborg, mens Anders Haahr Rasmussen kommenterer fra Give.

Fredagens semifinaler i Give fra kl. 1100 og finalen kl. 1400 – som spilles bedst af 5 fulde sæt, uden tiebreak i 3. sæt – bliver desuden vist på Eurosport 2, Eurosport Player og Dplaymed Anders Haahr Rasmussen og Asger Hess-Olesen ved mikrofonerne.

Forrige artikelJobannonce: Farum Tennis Klub søger cheftræner
Næste artikelUTR Event: Holger og Joe videre fra Silkeborg. Hess-Olesen og Løchte også klar til semi
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.