Farum Tennis Klub startede for få år tilbage fra scratch. Nu er vi inde i en dynamisk udvikling, hvor vi blandt andet har opbygget en række attraktive træningstilbud til spillere på alle niveauer, både for de yngste og de ældste. 

Det er til en fortsættelse af denne positive udvikling, at vi nu søger en engageret og bredtfavnende træner, som brænder for at skabe glæde ved tennis for spillere i alle aldre og niveauer, herunder særligt for vores juniorspillere, men som også ser det spændende i at være med til at udvikle klubben videre.

Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer/uge), hvoraf 20-25 timer bruges på banen – primært juniortræning, men også senior- og motionisttræning.

Cheftræneren er ansvarlig for:

  • Ledelse, kvalitet og udvikling af det øvrige trænerteam.
  • Den overordnede sportslige linje i træningen, lige fra nybegynder til elite, herunder tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder.
  • Den overordnede planlægning af træning for ungdomsspillerne.
  • Afholdelse af camps og sociale arrangementer m.m., som sikrer et godt socialt miljø i klubben.
  • Deltage i udvalgte holdkampe, turneringer og øvrige relevante aktiviteter.

Cheftræneren / du…

  • Har erfaring med ledelse og udvikling af andre trænere, formentlig erfaring som cheftræner.
  • Har erfaring med udvikling af tennisspillere, både teknisk, taktisk, fysisk og mentalt.
  • Evner at samarbejde med klubbens eksterne samarbejdspartnere som DTF og TØ samt andre klubber og trænere.
  • Er ambitiøs, resultatorienteret, tager ansvar og får tingene gjort, men også kan uddelegere opgaver.
  • Er åben, positiv og motiverende, både på banen, men også som en synlig person i klublivet. 

Du kan måske ikke opfylde det hele, men så er du i stand til at udvikle et team, der samlet kan. De detaljerede arbejdsopgaver aftales individuelt i forhold til dine kompetencer og interesser. Vi er ligeledes åbne for justeringer i ansvarsområderne i forhold til dine kompetencer.

Vi tilbyder et spændende job i en tennisklub med rigtig gode faciliteter, en udbygget trænings-struktur for alle medlemsgrupper og ikke mindst gode muligheder for at præge den fremadrettede udvikling i klubben.

Har du kvalifikationerne og viljen til at gøre en forskel i Farum Tennis Klub, så send dit CV til vores næstformand, Jesper Wendell: jesperwendell@gmail.com.

Vi vil løbende vurdere de indkomne ansøgere og indkalde til samtaler. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi venter på den rette person.

Kontakt Jesper Wendell for yderligere spørgsmål på jesperwendell@gmail.com eller tlf. 3116 8221.

Forrige artikelUTR Event hvor danske topnavne spiller om 35.000 kr. i Silkeborg og Give
Næste artikelUTR Event: Holger og Joe mod Give spillere i Silkeborg – Sigs, Løchte, Hess og Martin i Give
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.