Det lå ellers ikke i kortene af danmarks bedste tennisspiller skulle spille US Open dette år

Tennisavisen forelagde i den forgange uge Løchte spørgsmålet omkring deltagelse ved US Open, Løchte svarede venligt at cuttet desværre var for tough i år og det derfor ikke blev til deltagelse ved årets sidste Grand Slam. – Lidt senere tikkede der dog en ny besked ind fra Løchte, som kunne fortælle at han alligevel var kommet med, sammen med indiske Rohan Bopanna.

Inderen spiller primært double og har flere store meritter gennem karrieren, selvom alderen på 36 virker til at være begyndt at trykke.

Løchte og Bopanna havde fået en rigtig skidt lodtrækning da de i første runde stod overfor de 16. seedede Stepanek/Zimonic, begge spillere med fremragende double resultater igennem karrieren.

Det blev dog den dansk-indiske konstellation der tog sig bedst ud i kampen, som sluttede 6-3, 6-7(3), 6-3.

Nu skal de møde den amerikanske publikum yndling Brian Baker, som spiller sammen New Zealandske Marcus Daniell som i deres første kamp ingen problemer havde med at slå Jaziri/Podlipnik-Castillo.

Forrige artikelTE Birkerød 2016: Ida Hasselbalch er videre til semifinalen
Næste artikelTE Birkerød 2016: Tagesen møder Vanshelboim i semifinalen
Lars Ostenfeldt
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.