Også hos kvinderne er der i morgen i Birkerød kl. 12 topopgør mellem hjemmeholdet og KB. De to hold stiller særdeles stærkt op og dermed får publikum uden tvivl en lækkerbisken af god tennis.

Birkerød har Danmarks næstbedste spiller Karen Barbat på top og den hjemvendte collegespiller Malene Stripp på andensingle. De bliver dog hårdt udfordret af et KB hold med dansk-amerikaneren Julia Boserup på førstesinglen og landsholdsspilleren Mai Grage på andensinglen. KB er i nedenstående opstilling favorit, men der bliver helt sikkert kæmpet hårdt fra hjemmeholdets side i morgen.

Tennisavisens vurdering af kampene:

DS1: Karen Barbat – Julia Boserup
På papiret en vanskelig opgave for Karen, idet Julia med en placering som nr. 235 på WTA-listen ligger 400 pladser højere end Karen, men Karen er kendt for et godt fighter-hjerte, og så spilles kampen på grus, som nok ikke er Julias foretrukne underlag.

DS2: Malene Stripp – Mai Grage
Det er et år siden Malene har spillet herhjemme og spændende bliver det at se hvad collegeopholdet har medført, men hun står overfor Danmarks tredjebedste spiller, Mai, og hun taber meget sjældent kampe på dansk jord.

DS3: Olga Helmi – Frederikke Svarre
Unge Olga Helmi er en af de unge spillere herhjemme som virkelig har undergået en positiv udvikling som tennisspiller det seneste år, og interessant bliver det om hun kan byde Frederikke op til kamp; Frederikke satser nu fuldtid på sin tennis, og vandt for nylig det danske mesterskab for U18 piger indendørs, så Frederikke er favorit.

DS4: Elisabeth Nørgaard – Emma Rønholt
I den sidste kamp er Elisabeth nok oppe mod overmagten. Emma Rønholt på en fjerdesingle får en til at gnide øjnene, for Emma har et meget højt niveau, og er farlig for hvem som helst på hendes gode dage. Emma er klar favorit.

Tennisavisen tipper holdkampen med 5-1 til KB

Forrige artikelElitedivisionen: Update på topkampe i Elitedivisionen
Næste artikelFrench Open: Wozniacki i 4.del med Williams-søstre og Azarenka
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.