Denne weekends topkamp i herrernes Elitedivision står mellem de forsvarende mestre fra KB og sølvvinderne fra i fjor, Lyngby. Det er en kamp som altid er garant for god tennis, intensitet og spænding. Og efter at de to klubber har offentliggjort deres holdopstillinger, så må vi håbe at publikum finder vej forbi KBs anlæg på Peter Bangs Vej i morgen kl 11.00, for det er sjældent at vi ser så gode navne på holdkortet.

Lyngby er i nedenstående opstilling med Frederik Løchte Nielsen og Kristian Pless på toppen klar favorit mod hjemmeholdet, og det er vist nok meget længe siden at KB har været i situationen som underdog.

Tennisavisens vurdering af kampene:

HS1: Simon Friis Søndergaard – Frederik Løchte Nielsen
Danmarks bedste spiller Frederik er klar favorit mod et af de største talenter herhjemme, Simon. Det er en kamp hvor Simon kan spille frit, uden forventningspres, og løsner det for Simons stort anlagte spil, så kan han måske drille lidt, men vinde kan han næppe.

HS2: Thomas Kromann – Kristian Pless
To rutinerede herrer mødes på andensinglen. Davis Cup spilleren Thomas mod den tidligere ATP spiller Kristian. Thomas er midt i eksamenstid og er nok ikke i bedste form, og Kristian har holdt sit spil ved lige ved at spille i udenlandske ligaer. Kristian er favorit, men man ved aldrig hvor man har Thomas.

HS3: Benjamin Hannestad – Rasmus Nørby
Endnu en kamp hvor ungdom møder erfaring. Benjamin har bl.a. ved ophold i USA været gennem en positiv udvikling i sit tennisspil, og det skal blive yderst interessant at se ham mod en rutineret ræv som Rasmus, som gang på gang viser at han kan hæve sit niveau når det gælder, og det gør det ofte mod KB.

HS4: Johannes Ingildsen – Axel Cronje
Formstærke Johannes må nok påtage sig favoritrollen i dette opgør mellem to unge spillere, som begge har udviklet sig meget det seneste år.

Tennisavisen tipper holdkampen med 4-2 til Lyngby