For at sikre endnu en M15-titel er kravet til Holger Rune sejre over spillere i top 200-400. Ved W100 i Dubai er 14 deltagere fra top 100

Da WTA International turneringen Upper Austria Ladies Linz i Østrig var færdigspillet 15. november, var det årets sidste officielle WTA turnering, og dermed var en turneringssæson præget af en flere måneder lang turneringspause overstået for langt de fleste spillere fra WTA-toppen.

I denne uge er der dog flere fra WTA top 100, der atter dyster om point til WTA-ranglisten,  når 23RD AL HABTOOR TENNIS CHALLENGE 2020 afvikles i Dubai.
Turneringen er i W100+H kategorien under ITF Women’s World Tour, hvor vinderen optjener 150 point til WTA-ranglisten, hvilket blot er 10 point færre end i en WTA 125K turnering.

På Acceptancelisten ved fristen for framelding 24. november, var alle deltagere i hovedturneringen spillere fra top 100.
Clara Tauson var oprindeligt også tilmeldt, men hun blev frameldt inden fristens udløb, da hun ikke ønskede at tilbringe 7 dage i isolation inden turneringen.
Efter fristen for framelding er 8 fra top 100 noteret for en LWM, som er forkortelse for “Late Withdrawal Maindraw”, og derved er der fortsat 14 deltagere fra top 100 og 6 deltagere lige under direkte i hovedturneringen, hvor der desuden deltager 4 med wildcards og 8 fra kvalifikationen, som blev indledt i lørdags.
Efterfølgende er der på grund af afbud blevet plads til 2 Lucky Losers.

De 4 topseedede i turneringen er no. 49 Kristina Mladenovic (FRA), no. 52 Polona Hercog SLO), no. 59 Heather Watson (GBR) og no. 60 Anna Blinkova (RUS).

Holger Rune indleder med revanche-opgør mod no. 281

Da 17-årige Holger Vitus Nødskov Rune rejste til Antalya i Tyrkiet, var en væsentlig målsætning at forsøge at præstere på et mere konstant og stabilt niveau, end det tidligere har været tilfældet, og den første del af opgaven blev løst, da Holger vandt sin tredje professionelle titel.

M15 Antalya: Udfordring bliver fortsat at holde niveau i næste uge efter Holger Rune’s tredje professionelle titel

I sidste uge blev årets sidste ATP Challenger turneringer afviklet, hvilket kan aflæses i deltagerfeltet til denne uges M15 i Antalya, hvor der deltager flere spillere, som normalt deltager på Challenger touren, heriblandt 22-årige no. 283 Geoffrey Blancaneaux (FRA), der er seedet 2 i turneringen.

I modsætning til sidste uges turnering i Antalya, hvor Holger var seedet 7, er han i denne uge useedet, og lodtrækningen resulterede i, at han i første runde møder Blancaneaux, som i januar vandt 6-1, 6-2 over Holger i en ATP Challenger i Punta del Este i Uruguay.

Challenger Uruguay: Holger Rune toppræsterer fortsat ikke på Challenger niveau

På daværende tidspunkt havde Holger fortsat ikke helt vænnet sig til det niveau, der kræves for at gøre sig gældende på Challenger niveau, hvilket også gælder både M15 og M25, og en væsentlig årsag til nederlaget var, at Holger var langt fra sit eget topniveau mod franskmanden, der siden 2 sejre i Trieste i august har tabt de efterfølgende 6 opgør på grus i 4 Challengers og en enkelt ATP 250 samt Grand Slam turneringen French Open.

Selvom der er tale om en M15 turnering, er deltagerfeltet en ATP Challenger værdig, idet Holger for at vinde endnu en titel kan få denne vej dertil:
R32: [2] (281) Geoffrey Blancaneau (FRA)
R16: (478) Mircea-Alexandru Jecan (ROU) eller (Q)
Kvartfinale: [6] (368) Vladyslav Orlov (UKR)
Semifinale: [4] (328) Khumoyun Sultanov (UZB) eller [8] (423) Evgeny Tyurnev (RUS)
Finale:
[1] (219) Cem Ilkel (TUR) eller [3] (318) Altug Celikbilek (TUR) – evt.
[5] (345) Ivan Nedelko (RUS eller [7] (387) Nerman Fatic (BIH)

Cem Ilkel og Altug Celikbilek spillede singlerne, da Tyrkiet i 2019 vandt 3 af singlerne mod Danmark, hvor Holger vandt over Cem Ilkel.

I den første kamp mod franskmanden har odds-sætterne hos Bet365 størst tiltro til Holger, som på den seneste rangliste er dalet 3 pladser til no. 511, men det skyldes at de 10 point for sidste uges titel først medregnes næste mandag, hvor Holger formentlig opnår en rangering omkring no. 470-475.
I tilfælde af endnu en titel kan Holger opnå en rangering lige udenfor top 400.

Turneringen afvikles på samme anlæg som i sidste uge, og der er også i denne uge livestream fra Court 2 og 3.
Tirsdag afvikles kvalfinaler og en enkelt kamp i 1. runde, så Holger møder sandsynligvis Biancaneau onsdag.
Desuden afvikles sideløbende en W15-turnering, der i sidste uge blev vundet af useedede no. 526 Ipek Oz (TUR), som også er useedet i denne uge, hvor hun i 1. runde møder 6. seedede no. 456 Gozal Ainitdinova (KAZ).

Fair Play TK og Sigsgaard tæt på holdfinale

I sidste uge blev den svenske indendørs holdturnering færdigspillet hos damerne, hvor Fair Play TK med Sofia Nami Samavati på holdet sikrede hjemmebane i finalen, da de 1. december vandt 5-1 på udebane over Enskede TK, der forinden havde sikret finalepladsen.
Derfor mødtes de to hold igen i lørdagens finale, som blev spillet i Malmø, hvor holdene benyttede præcis samme holdopstilling som tidligere på ugen.

Fair Play TK formåede dog ikke at drage fordel af hjemmebanen, idet Enskede TK vandt 4-2.
Sofia Nami Samavati spillede 4. singlen i begge opgør mod Fanny Noren, som hun besejrede i begge kampe, idet hun vandt 6-3, 6-3 på udebane og 6-2, 6-2 på hjemmebane.
Afgørende blev, at 3 af kampene blev afgjort i match-tiebreak, som alle blev vundet af Enskede TK.

I denne uge afgøres herrernes holdturnering, hvor Fair Play TK, der har Christgian Sigsgaard på holdet, har en god mulighed for at sikre sig 1. pladsen i grundspillet, når de i den sidste runde tirsdag kl. 17 møder rækkens no. 2 Lidingö TK, som med en sejr kan sikre sig 1. pladsen og dermed hjemmebane i finalen.
Hvis SALK samtidig vinder over rækkens no. 5 KLTK på udebane, og Solna TK hjemme vinder over Tabergsdalens TK, som i flere opgør har tabt 0-6, vil både Fair Play TK, SALK og Solna slutte med 10 point, hvorved difference i vundne sæt og partier kan komme i spil.

Olivia Gram avancerer 31 pladser på WTA-ranglisten

Siden midten af september har Olivia Gram næsten hver eneste uge deltaget i den ugentlige W15 turnering i Monastir, hvor hun ofte er med i kvalifikationen, men i flere tilfælde har arrangørerne givet hende wildcard til hovedturneringen, hvilket også er tilfældet i denne uge, hvor hun formentlig spiller 1. runde onsdag mod ranglistens no. 772 Weronika Falkowska (POL), der ligesom Olivia er fra årgang 2000.

Olivia optjente i slutningen af november et enkelt point til WTA-ranglisten, da hun i 1. runde vandt 6-1, 6-2 over 17-årige Amal Gati (TUN), hvilket medfører at Olivia er avanceret 31 pladser til no. 1229 på den seneste rangliste, hvor hun har 6 point.

Montemor-O-Novo 2020
Foto: Jose Rasquinho – Olivia Gram

Yakup Uzunel optjener point i Zimbabwe

Som følge af corona-situationen er der sjældent dansk deltagelse i ITF World Tennis Tour Junior, men i denne og næste uge er 15-årige Yakup Uzunel tilmeldt Grade 5 turneringer i Harare i Zimbabwe.
I denne uges udgave vandt Yakup 2 kampe i kvalifikationen mod spillere fra Zimbabwe, og mandag blev det til endnu en sejr i 1. runde af hovedturneringen, hvor han vandt 6-2, 7-6(4) over Takura Mhwandagara, der ligeledes er fra Zimbabwe.

Yakup har tidligere deltaget i kvalifikationen til 2 Grade 4 turneringer i Danmark, hvor han sidste år i Rungsted Kyst måtte trække sig mod Henrik Lynum (NOR), der havde vundet 1. sæt 6-3.
I den årlige Grade 4 turnering i KB i februar i år vandt Yakup 2 kampe i kvalifikationen, men i kvalfinalen vandt den 2 år ældre Julius Kostopoulos efter match-tiebreak, og derfor havde Yaup fortsat ikke point til ITFs junior-rangliste, inden han med sejren i 1. runde i Zimbabwe sikrede de 2 første point til ranglisten.

Yakup Uzunel
Sportsfotograf.com – Yakup Uzunel

TV-kampe/streaming og resultater 

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe lørdag 12. december

Billeder (facebook-opslag) – Christian Sigsgaard spiller svensk holdfinale, Sorana Cirstea og  Katerina Siniakova spiller semifinale i Dubai 1200cet

ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/

W100+H, Dubai – Livestream

Finale – NB 1200
[5] (64) Katerina Siniakova (CZE) vs. (86) Sorana Cirstea (ROU)

M15/W15 Antalya – Livestream C2 og C3

Court 2 – start 0800cet
[8] (484) Andreea Rosca (ROU) vs. (630) Zeynep Sonmez (TUR) – W

Court 3 – start 0800cet
(WC) (953) Sarp Agabigun (TUR) vs. (Q) (777) Dragos Nicolae Madaras (SWE) – M

W15 Madrid – Livestream

Pista 3 – start 1500
[1] (271) Conny Perrin (SUI) vs. (655) Martina Spigarelli (ITA)

Pista 4 – start 1500
[4] (416) Olga Saez Larra (ESP) vs. (JR) (937) Jessica Bouzas Maneiro (ESP)

 
W15 Monastir – Livescore
 
Finale Doubles – NB 1400

Olivia Gram (DEN)/Celia Cervino Ruiz (ESP) vs. (4) Nefisa Berberovic/Anita Husaric (BIH)

 

====

Svenska Tennisserien inne 20-21

Finale: Fair Play TK vs. Solna TK – start 1400

Christian Sigsgaard m.fl.

Livestream Bana 1 og 2:
https://fairplaytk.se/nyheter/fair-plays-herrar-spelar-sm-final-12-12-matchen-livesands/

Resultater opdateres på https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-50-holger-rune-i-m15-paa-challenger-niveau-w100-i-dubai-paa-wta-niveau/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, Svenske


WTA Tour – ATP Tour (Uge 50) 

Ikke flere turneringer 2020


ATP Challenger (uge 50)

Livestream/ATP

Ikke flere turneringer 2020


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (50)

M15 Antalya (TUR) – Grus
Tidsforskel: cet +2 timer

Livestream: Court 2 og 3: https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Finale – søndag 0800cet C2
[7] (387) Nerman Fatic (BIH) vs. (Q) (777) Dragos Nicolae Madaras (SWE)

Semifinale
[7] (387) Nerman Fatic (BIH) vs. (Q) (625) Georgii Kravchenko (UKR) 6-2, 6-1
(Q) (777) Dragos Nicolae Madaras (SWE) vs. (WC) (953) Sarp Agabigun (TUR) 6-1, 6-0

Kvartfinale
[7] (387) Nerman Fatic (BIH) vs. (JR) (1401) Sebastian Gima (ROU) 6-4, 6-2
(Q) (625) Georgii Kravchenko (UKR) vs. (536) Paul Jubb (GBR) 6-3, 6-1
(WC) (953) Sarp Agabigun (TUR) vs. (WC) (1008) Cengiz Aksu (TUR) 6-4, 2-6, 6-4
(Q) (777) Dragos Nicolae Madaras (SWE) vs. (JR) (998) Luciano Darderi (ITA) 6-3, 6-1

1/8-finale
(JR) (1401) Sebastian Gima (ROU) vs. (Q) (805) Billy Harris (GBR) 7-5, 6-3
[7] (387) Nerman Fatic (BIH) vs. (WC) (945) Yanki Erel (TUR) 6-4, 6-1
(Q) (625) Georgii Kravchenko (UKR) vs. (Q) (954) Stefan Palosi (ROU) 3-6, 6-4, 6-4
(536) Paul Jubb (GBR) vs. (Q) (1069) Oleksandr Ovcharenko (UKR) 6-3, 6-3
==
(WC) (953) Sarp Agabigun (TUR) vs. (546) Alexandar Lazarov (BUL) 7-6(4), 4-6, 6-2
(WC) (1008) Cengiz Aksu (TUR) vs. (Q) (875) Tadeas Paroulek (CZE) 5-7, 6-1, 6-4
(JR) (998) Luciano Darderi (ITA) vs. (511) Sanjar Fayziev (UZB) 3-6, 6-4, 7-5
(508) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (Q) (777) Dragos Nicolae Madaras (SWE) 5-7, 1-6

R32 (udvalgte)
(Q) (805) Billy Harris (GBR) vs. [1] (219) Cem Ilkel (TUR) 7-6(8), 6-4
[7] (387) Nerman Fatic (BIH) vs. (573) Marsel Ilhan (TUR) 6-0, 7-5

(Q) (954) Stefan Palosi (ROU) vs. [3] (318) Altug Celikbilek (TUR) 6-3, 6-4
(536) Paul Jubb (GBR) vs. [5] (345) Ivan Nedelko (RUS) 6-1, 7-6(5)
==
(WC) (953) Sarp Agabigun (TUR) vs. [8] (423) Evgeny Tyurnev (RUS) 6-4, 7-5
(WC) (1008) Cengiz Aksu (TUR) vs. [4] (328) Khumoyun Sultanov (UZB) 6-4, 6-3

(511) Sanjar Fayziev (UZB) vs. [6] (368) Vladyslav Orlov (UKR) 6-4, 6-4
(JR) (998) Luciano Darderi (ITA) vs. (Q) (849) Cezar Cretu (ROU) 7-5, 6-0
(Q) (777) Dragos Nicolae Madaras (SWE) vs. (478) Mircea-Alexandru Jecan (ROU) 7-5, 2-6, 7-5
(508) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [2] (283) Geoffrey Blancaneau (FRA) 6-4, 6-2


M15, EGYPT MEN’S FUTURES, Cairo (EGY) – Grus
Tidsforskel: cet +1 time

Finale: (JR) Juan Bautista Torres (ARG) vs. (JR) Toby Alex Kodat (USA) 3-6, 3-6

Semifinale:
(JR) Juan Bautista Torres (ARG) vs. (WC) (859) Alejo Lorenzo Lingua Lavallen (ARG) 3-6, 6-3, 6-4
(JR) Toby Alex Kodat (USA) vs. (581) Erik Crepaldi (ITA) 3-6, 6-3, 6-4


M15 Santo Domingo, Torello, Monastir


Uge 52

M15, MAGIC HOTEL TOURS, Monastir (TUN) – Hardcourt

Kvartfinale: [8] (725) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (791) Moez Echargui (TUN) 3-6, 4-6
1/8-finale: [8] (725) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (1215) Bekkhan Atlangeriev (RUS) 6-0, 6-1
R32: [8] (725) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (JR) Max Westphal (FRA) 3-6, 7-5, 6-4

Doubles

Kvartfinale: Vanshelboim/Zgirovsky vs. Brandon Stringfellow/Omni Kumar (USA) 6-2, 3-6, [8-10]
1/8-finale: Eric Vanshelboim (UKR)/Alexander Zgirovsky (BLR) vs. Oscar Galimardanov (RUS)/Oscar Moraing (GER) 6-3, 6-0


Uge 53

M15, MAGIC HOTEL TOURS, Monastir (TUN) – Hardcourt

Kvartfinale:  [6] (730) Eric Vanshelboim (UKR) vs. [4] (497) Alexander Erler (AUT) 1-6, 3-6
1/8-finale: [6] (730) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (1998) Preston Brown (USA) 6-2, 6-2
R32: [6] (730) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (1354) Cyril Vandermeersch (FRA) 6-0, 7-5

Doubles

Kvartfinale: Vanshelboim/Zgirovsky vs. (1) David Pichler/Alexander Erler (AUT) 3-6, 1-6
1/8-finale: Eric Vanshelboim (UKR)/Alexander Zgirovsky (BLR) vs. Paul Spencer/Emmett Ward (USA) 6-2, 6-1

<< tilbage


ITF Women (50)


W100+H, 23RD AL HABTOOR TENNIS CHALLENGE 2020, Dubai (UAE) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +3 timer

Livestream: https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Finale
(86) Sorana Cirstea (ROU) vs. [5] (64) Katerina Siniakova (CZE) 4-6, 6-3, 6-3

Semifinale
[5] (64) Katerina Siniakova (CZE) vs. (Q) (177) Elena-Gabriela Ruse (ROU) 6-3, 6-7(2), 6-4
(86) Sorana Cirstea (ROU) vs. [2] (52) Polona Hercog (SLO) 7-5, 4-6, 7-5

Kvartfinale
(Q) (177) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (77) Danka Kovinic (MNE) 6-1, 6-4
[5] (64) Katerina Siniakova (CZE) vs. [3] (59) Heather Watson (GBR) 6-2, 7-5
(86) Sorana Cirstea (ROU) vs. [6] (65) Barbora Kerjcikova (CZE) 7-6(5), 1-6, 6-3
[2] (52) Polona Hercog (SLO) vs. [7] (73) Arantxa Rus (NED) 6-2, 6-4

1/8-finale
(Q) (177) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. [1] (49) Kristina Mladenovic (FRA) 2-2 Ret’d
(77) Danka Kovinic (MNE) vs. (LL) (178) Lesley Pattinama Kerkhove (NED) 7-6(5), 6-2
[3] (59) Heather Watson (GBR) vs. (85) Kirsten Flipkens (BEL) 6-4, 6-2
[5] (64) Katerina Siniakova (CZE) vs. (Q) (139) Anna Karolina Schmiedlova (SVK) 6-2, 6-2
==
[6] (65) Barbora Kerjcikova (CZE) vs. (WC) (222) Dalma Galfi (HUN) 6-2, 6-4
(86) Sorana Cirstea (ROU) vs. (Q) (134) Elisabetta Cocciaretto (ITA) 6-0, 6-3
[7] (73) Arantxa Rus (NED) vs. (123) Xiyu Wang (CHN) 6-1, 6-3
[2] (52) Polona Hercog (SLO) vs. (103) Aliona Bolsova (ESP) 6-2, 7-6(3)

R32
[1] (49) Kristina Mladenovic (FRA) vs. (Q) (156) Magdalena Frech (POL) 6-4, 7-5
(Q) (177) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (104) Kaja Juvan (SLO) 6-2, 6-7(6), 6-1
(LL) (178) Lesley Pattinama Kerkhove (NED) vs. (WC) (262) Jodie Burrage (GBR) 6-4, 6-2
(77) Danka Kovinic (MNE) vs. (Q) (167) Jacqueline Cristian (ROU) 6-1, 6-3

[3] (59) Heather Watson (GBR) vs. (Q) (236) Aleksandra Krunic (SRB) 6-0, 7-6(3)
(85) Kirsten Flipkens (BEL) vs. (116) Stefanie Voegele (SUI) 6-2, 6-2
(Q) (139) Anna Karolina Schmiedlova (SVK) vs. (Q) (217) Ekaterine Gorgodze (GEO) 4-6, 6-2, 6-3
[5] (64) Katerina Siniakova (CZE) vs. (WC) (180) Ankita Raina (IND) 1-6, 6-2, 6-2
==
[6] (65) Barbora Kerjcikova (CZE) vs. (LL) (137) Viktorija Golubic (SUI) 6-1, 6-2
(WC) (222) Dalma Galfi (HUN) vs. (Q) (Mika Dagan Fruchtman (ISR) 6-3, 6-1
(Q) (134) Elisabetta Cocciaretto (ITA) vs. (96) Jasmine Paolini (ITA) 5-7, 6-2, 7-5
(86) Sorana Cirstea (ROU) vs. [4] (60) Anna Blinkova (RUS) 6-2, 6-1

[7] (73) Arantxa Rus (NED) vs. (WC) (541) Ana Konjuh (CRO) 6-1, 6-2
(123) Xiyu Wang (CHN) vs. (115) Timea Babos (HUN) 6-3, 2-6, 6-1
(103) Aliona Bolsova (ESP) vs. (107) Oceane Dodin (FRA) 6-2, 6-4
[2] (52) Polona Hercog (SLO) vs. (97) Viktoria Kuzmova (SVK) 7-5, 6-3


W15, MAGIC TOURS, Monastir (TUN) – Hardcourt

R32:
(Q) Bojana Marinkovic (S vs. RB)[8] (591) Arlinda Rushiti (SUI) 7-6(5), 6-4
(WC) (1229) Olivia Gram (DEN) vs. (772) Weronika Falkowska (POL) 5-7, 1-6

Doubles

Finale: Gram/Cervino Ruiz vs. (4) Nefisa Berberovic/Anita Husaric (BIH) 4-6, 4-6
Semifinale: Gram/Cervino Ruiz vs. (3) Bojana Marinkovic (SRB)/Eliessa Vanlangendonck (BEL) 6-2, 6-7(5), [10-7]
Kvartfinale: Gram/Cervino Ruiz vs. Lola Mireille Glantz (GER)/Helena Narmont (EST) 6-2, 6-2
1/8-finale: Olivia Gram/Celia Cervino Ruiz (ESP) vs. (Alt) Flavia Brugnone (FRA)/Maria Bondarenko (RUS) 6-2, 6-1


W15 Antalya (TUR) – Grus
Tidsforskel: cet +2 timer

Livestream: Court 2 og 3: https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Finale – søndag 0800cet C3
[8] (484) Andreea Rosca (ROU) vs. (JR) (775) Polina Kudermetova (RUS)

Semifinale
(JR) (775) Polina Kudermetova (RUS) vs. (JR) (1057) Erika Andreeva (RUS) 7-6(2), 6-3
[8] (484) Andreea Rosca (ROU) vs. (630) Zeynep Sonmez (TUR) 7-5, 6-3

Kvartfinale
(JR) (1057) Erika Andreeva (RUS) vs. (667) Cristina Dinu (ROU) 4-6, 7-6(5), 6-1
(JR) (775) Polina Kudermetova (RUS) vs. (Q) (1147) Tara Wurth (CRO) 6-3, 6-0
(630) Zeynep Sonmez (TUR) vs. (Q) (1228) Simona Ogescu (ROU) 6-3, 6-1
[8] (484) Andreea Rosca (ROU) vs. [2] (348) Lina Gjorcheska (MKD) 7-6(1), 6-3

1/8-finale
(667) Cristina Dinu (ROU) vs. (Q) Ioana Zvonaru (ROU) 6-2, 6-0
(JR) (1057) Erika Andreeva (RUS) vs. [7] (457) Gergana Topalova (BUL) 6-2, 6-2
(JR) (775) Polina Kudermetova (RUS) vs. (664) Victoria Dema (UKR) 6-3, 6-2
(Q) (1147) Tara Wurth (CRO) vs. [5] (364) Nagi Hantani (JPN) 6-2, 6-3
==
(Q) (1228) Simona Ogescu (ROU) vs. (526) Ipek Oz (TUR) 6-1, 7-5
(630) Zeynep Sonmez (TUR) vs. (496) Daniela Vismane (LAT) 6-4, 4-6, 6-4
[8] (484) Andreea Rosca (ROU) vs. (Q) Lara Pfeifer (ITA) 1-0 Ret’d
[2] (348) Lina Gjorcheska (MKD) vs. (WC) Melis Sezer (TUR) 6-3, 6-3

R32 (udvalgte)
(667) Cristina Dinu (ROU) vs. [1] (304) Diane Parry (FRA) 6-3, 7-5
[7] (457) Gergana Topalova (BUL) vs. (Q) Maria Sara Popa (ROU) 2-6, 6-2, 6-4

(664) Victoria Dema (UKR) vs. [4] (362) Georgia Andreea Craciun (ROU) 6-4, 6-3
[5] (364) Nagi Hantani (JPN) vs. (JR) Julia Avdeeva (RUS) 7-5, 6-2
==
(526) Ipek Oz (TUR) vs. [6] (456) Gozal Ainitdinova (KAZ) 6-4, 6-2
(630) Zeynep Sonmez (TUR) vs. [3] (355) Daria Lopatetska (UKR) 7-5, 7-5

[8] (484) Andreea Rosca (ROU) vs. (612) Manca Pislak (SLO) 6-2, 6-0
[2] (348) Lina Gjorcheska (MKD) vs. (WC) Alara Ayaz (TUR) 6-2, 6-0


W15 TORNEO INTERNACIONAL DE TENIS CIUDAD RAQUETA, Madrid (ESP) – Grus

Livestream: Court 2 og 3: https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Finale
[1] (271) Conny Perrin (SUI) vs. (JR) (937) Jessica Bouzas Maneiro (ESP)

Semifinale
[1] (271) Conny Perrin (SUI) vs. (655) Martina Spigarelli (ITA) 6-3, 7-6(5)
(JR) (937) Jessica Bouzas Maneiro (ESP) vs. [4] (416) Olga Saez Larra (ESP) 7-5, 6-2

Kvartfinale
[1] (271) Conny Perrin (SUI) vs. (548) Lucia Cortez Llorca (ESP) 6-4, 6-4
(655) Martina Spigarelli (ITA) vs. (686) Angela Fita Boluda (ESP) 7-5, 6-3
[4] (416) Olga Saez Larra (ESP) vs. (542) Alba Carrillo Marin (ESP) 6-2, 6-2
(JR) (937) Jessica Bouzas Maneiro (ESP) vs. (JR) (760) Ane Mintegi Del Olmo (ESP) 6-2, 6-1

1/8-finale
[1] (271) Conny Perrin (SUI) vs. (654) Oana Gavrila (ROU) 6-4, 6-2
(548) Lucia Cortez Llorca (ESP) vs. [8] (533) Maria Gutierrez Carrasco (ESP) 4-6, 7-6(5), 7-5
(655) Martina Spigarelli (ITA) vs. (Q) (708) Marie Temin (FRA) 6-4, 3-6, 6-4
(686) Angela Fita Boluda (ESP) vs. (WC) (912) Marta Custic (ESP) 3-6, 6-3, 6-1
==
(542) Alba Carrillo Marin (ESP) vs. [7] (512) Verena Meliss (ITA) 6-7(5), 6-4, 6-3
[4] (416) Olga Saez Larra (ESP) vs. (Q) Sofia Rocchetti (ITA) 6-4, 6-2
(JR) (937) Jessica Bouzas Maneiro (ESP) vs. (Q) (802) Adithya Karunaratne (SRI) 6-1, 6-3
(JR) (760) Ane Mintegi Del Olmo (ESP) vs. [2] (274) Paula Ormaechea (ARG) 6-4, 2-6, 7-5

R32
[1] (271) Conny Perrin (SUI) vs. (629) Oksana Selekhmeteva (RUS) 3-6, 6-1, 6-2
[8] (533) Maria Gutierrez Carrasco (ESP) vs. (Q) Ksenia San Luis Kravtseva (ESP)

(Q) (708) Marie Temin (FRA) vs. [3] (379) Lou Brouleau (FRA) 6-3, 6-2
(686) Angela Fita Boluda (ESP) vs. [6] (449) Rosa Vicens Mas (ESP) 1-6, 6-4, 6-1
==
[7] (512) Verena Meliss (ITA) vs. (WC) Carolina Gomez (ESP) 6-3, 6-1
[4] (416) Olga Saez Larra (ESP) vs. (WC) Marina Benito (ESP) 6-3, 6-1

(JR) (937) Jessica Bouzas Maneiro (ESP) vs. [5] (429) Ylena In-Albon (SUI) 6-2, 6-3
[2] (274) Paula Ormaechea (ARG) vs. (Q) (859) Estela Perez-Somarriba (ESP)

Q32: Clarine Lerby (NED) vs. Isabella Harvison (USA) 2-6, 1-6
Q64: Clarine Lerby (NED) vs. [8] (921) Maelys Bougrat (FRA) 2-6, 6-3, [10-6]


W15 Cairo

<< tilbage


ITF Junior (uge 50)

J5, ITF SOUTH CENTRAL ZIM LEG 2, Harare (ZIM) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +1 time

Boys singles

Kvartfinale: (Q) Yakup Uzunel (DEN) vs. [2] (724) Ethan Denzel Sibanda (ZIM) 3-6, 1-6
1/8-finale: (Q) Yakup Uzunel (DEN) vs. [8] (1542) Willem Roosenschoon (RSA) 7-5, 6-1
R32: (Q) Yakup Uzunel (DEN) vs. (WC) Takura Mhwandagara (ZIM) 6-2, 7-6(4)

Q32: Yakup Uzunel (DEN) vs. (Alt) Enoch Tadiwanashe Gore (ZIM) 6-0, 6-0
Q16: Yakup Uzunel (DEN) vs. Joseph Magutshwa (ZIM) 6-2, 6-1

Boys doubles

1/8-finale: Yakup Uzunel (DEN)/Anesu Kwirirai (ZIM) vs. Jayson Mbogoro (GBR)/Kevin Edengren (SWE) 7-6(4), 5-7, [6-10]


Uge 51

J5, ITF SOUTH CeENTRAL ZIM LEG 3, Harare (ZIM) – Hardcourt

Tidsforskel: cet +1 time

Boys singles

Kvartfinale: (2192) Yakup Uzunel (DEN) vs. [1] (400) Andreas Scott (RSA) 6-3, 3-6, 3-6
1/8-finale: (2192) Yakup Uzunel (DEN) vs. [6] (1207) Taona Mhwandagara (ZIM) 7-5, 4-6, 6-2
R32: (2192) Yakup Uzunel (DEN) vs. (2036) Lyle Zaloumis (ZIM) 7-5, 6-2

Qfi: Yakup Uzunel (DEN) vs. [1] (2417) Anesu Kwirirai (ZIM) – søn 0900cet
Q16: Yakup Uzunel (DEN) vs. Tafadzwa Madziva (ZIM) 6-0, 6-0

Boys doubles

Finale: Uzunel/P. Bat vs. (1) William Jansen (GBR)/Itay Bity (ISR) 3-6, 2-6
Semifinale: Uzunel/P. Bat vs. (2) Andreas Scott/Benjamin Scott (RSA) 7-5, 7-6(2)
Kvartfinale: Uzunel/P. Bhat vs. (3) Benedict ]Badza (ZIM)/Jayson Mbogoro (GBR) 7-6(5), 1-6, [10-8]
1/8-finale: Yakup Uzunel (DEN)/Aayush P. Bhat (USA) vs. Michael Happy/Shane Tapera (ZIM) 6-0, 6-0


J5, ITF JUNIOR HAMMAM SOUSSE (TUN) – Hardcourt

Girls singles

1/8-finale: (2309) Laura Brunkel (DEN) vs. [6] (1273) Amira Bargaoui (TUN) 3-6, 6-4, 6-2
R32: (2309) Laura Brunkel (DEN) vs. (1558) Ghalia Guizani (TUN) 6-4, 6-3

Girls doubles

Kvartfinale: Brunkel/Cole vs. (1) Charlotte Gisclon (FRA)/Clara Cwajgenbaum (CAL)
1/8-finale: Laura Brunkel (DEN)/Jadescola Cole (GBR) vs. Yasmine Aljane/Asma Ben Abdallah (TUN) 6-1, 6-1


<< tilbage


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 51)

U16 Cat 2, Ukrainian Junior Open U16, Dnipro (UKR) – Acryl

R32: (LL) (639) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. (Q) (1121) Nikita Davidov (UKR) 2-6, 3-6

Qfi: [2] (639) Alexander Nordal Clausen (DEN) vs. [9] (1468) Sviatoslav Koliadynskyi (UKR) 2-6, 0-6
Q16: [2] (639) Alexander Nordal Clausen (DEN) – bye


WTA Challenger/125K 

Ikke flere i 2020

<< tilbage


Svenske turneringer (udvalgte uge 50)

Svenska Tennisserien inne 20-21

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324


Elitserien Herrar – Stillingen

Plac. Klub Kampe Vundet Uafgjort Tabt Point MD SD GD
1 Fair Play TK 7 6 0 1 12 34-8 72-20 471-265
2 Solna TK 7 4 2 1 10 29-13 65-31 453-314
3 SALK 7 4 2 1 10 29-13 63-32 451-336
4 GLTK  7 4 1 2 9 29-13 60-35 431-345
5 Lidköpings TK 7 3 3 1 9 24-18 55-41 418-373
6 KLTK 7 1 1 5 3 12-30 30-64 324-452
7 TabergsalensTK 7 1 1 5 3 8-34 19-70 277-457
8 Upsala TK 7 0 0 7 0 3-39 9-80 215-498

 

Tirsdag 8. december: Omgång 7 = sidste runde

Fair Play TK vs. Lidingö TK 6-0
D1: Patrik Niklas-Salminen/Viktor Durasovic vs. Simon Freund/Jakob Amilon 7-6, 3-6, [10-5]
D2: Christian Sigsgaard/Filip Bergevi vs. Fred Simonsson/Alexander Harman 6-1, 6-1
S1: Viktor Durasovic vs. Simon Freund 7-6, 7-6
S2: Patrik Niklas-Salminen vs. Jakob Amilon 6-0, 6-4
S3: Christian Sigsgaard vs. Eric Davidsson 6-2, 6-2
S4: Kevin Chahoud vs. Elliot Altman 6-2, 6-1

Upsala TK vs. GLTK 0-6
Solna TK vs. Tabergsdalens TK 6-0
KLTK vs. SALK 1-5

Lørdag 12. december: Finale: Fair Play TK vs. Solna TK 2-4

Livestream Bana 1 (1. double og 1. single) og Bana 2 (2. double og 2. single)
https://fairplaytk.se/nyheter/fair-plays-herrar-spelar-sm-final-12-12-matchen-livesands/

Bana 1: https://solidsport.com/svenska-tennisforbundet/watch/huvudsandning-sm-final-herrar-elitserien-2020

Bana 2: https://solidsport.com/svenska-tennisforbundet/watch/bana-2-sm-final-herrar-elitserien-2020

D1: Holger Vitus Nødskov Rune/Patrik Niklas-Salminen vs. Antoine Escoffier/Jonathan Mridha 6-7, 7-6, [10-4]
D2: Christian Sigsgaard/Filip Bergevi vs. Karl Friberg/Kenneth Raisma 3-6, 6-4, [6-10]
S1: Viktor Durasovic vs. Antoine Escoffier 6-7, 6-0, [11-9]
S2: Holger Vitus Nødskov Rune vs. Jonathan Mridha 5-7, 3-5 opgivet
S3: Filip Bergevi vs. Kenneth Raisma 2-6, 6-3, [8-10]
S4: Christian Sigsgaard vs. Karl Friberg 3-6, 6-2, [10-7]

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“.
Resultater i internationale turneringer for udvalgte Danske spillere fremgår efterfølgende hos Dansk Tennis Forbund, hvor der vil være link til eventuel omtale hos Tennisavisen.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Davis Cup

Finals 2021 – 22-28. november 2021

Livestream: https://video.daviscup.com/

Semifinalister 2019: Spanien, Canada, Storbritannien og Rusland
Wildcards: Serbien og Frankrig
Vindere af Qualifiers: Australien, Østrig, Colombia, Kroatien, Tjekkiet, Ecuador, Tyskland, Ungarn, Italien, Kazakhstan, Sverige, USA
Group A: (1) Spanien, Rusland, Ecuador
Group B: (2) Canada, Kazakhstan, Sverige
Group C: (3) Frankrig, Storbritannien, Tjekkiet
Gorup D: (4) Kroatien, Australien, Ungarn
Group E: (5) USA, Italien, Colombia
Group F: (6) Serbien, Tyskland, Østrig


World Group I 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Taberne Qualifiers og vinderne World Group I Play-offs
Bolivia vs. (1) Belgien
(2) Argentina vs. Hviderusland
Pakistan vs. (3) Japan
Uruguay vs. (4) Holland
Slovakiet vs. (5) Chile
Finland vs. (6) Indien
Norge vs. (7) Uzbekistan
Libanon vs. (8) Brazilien
New Zealand vs. (9) Korea
Rumænien vs. (10) Portugal
Peru vs. (11) Bosnien/Herzegovina
Ukraine vs. (12) Israel


World Group II 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Taberne af World Group I Play-offs samt vinderne World Group II Play-offs:
Zimbabwe vs. Kina
Mexico vs. Bulgarien
Schweiz vs. Estland
Tunesien vs. Dominikanske Republik
Grækennland vs. Lithauen
Danmark vs. Thailand
Polen vs. El Salvador
Slovenien vs. Paraguay
Tyrkiet vs. Letland
Venezuela vs. Sydafrika
Taipei vs. Marokko
Barbados vs. Indonesien


Fed Cup

TV-dækning: https://video.fedcup.com/
Livescore: https://live.fedcup.com/en/


Fed Cup by BNP Paribas Finals 2020 – 13-18. April 2021
Frankrig, Australien, Tjekkiet, Ungarn, Vindere Qualifiers 2020:
USA, Hviderusland, Rusland, Tyskland, Spanien, Schweiz, Belgien, Slovakiet


Play-Offs 2020 – 16-17. april 2021 (opr. 5-6. februar 2021)

will rank the 8 nations that were promoted from the Regional Group I from Americas, Europe/Africa and Asien/Oceania (3-7. marts), to see who will play the 2021 Qualifiers and who will be in Group I in 2021.
Polen vs. Brasilien
Mexico vs. Storbritannien
Serbien vs. Canada
Letland vs. Indien
Japan vs. Ukraine
Rumænien vs. Italien
Argentina vs. Kazakhstan
Holland vs. vs. Kina
Afgør hvem der i 2021 spiller Qualifiers og hvem der spiller i Group I 2022


Group I Europe/Africa – 2022
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Danmark, Georgien
Fortsætter: Østrig, Bulgarien, Kroatien, Estland, Slovenien, Sverige, Tyrkiet
Nedrykker: Afgøres i Playoff – se herover


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

Forrige artikelTV-rettigheder til WTA-tennis i 2021 fortsat uafklaret
Næste artikelClara Tauson kan løfte seertallene allerede i 2021
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.