Efter flere ugers skadespause er Clara Tauson atter i aktion på WTA-touren. Frederik Løchte får ny makker i Antwerpen efter afbud fra Grigor Dimitrov. Olga Helmi i M25 hovedturnering i Hamburg efter sejr over Sofia Nami Samavati. UTR stævne i B93

I optakten til sidste uges turneringer blev fokuseret på, at Iga Swiatek tilsyneladende havde genfundet den dominans, som sidste år sikrede hende en suveræn Grand Slam titel ved French Open.

Turneringer uge 41: Swiatek atter dominerende. Murray afviste 18-årig stortalent

Det er et velkendt råd, at man bør være forsigtig med at spå – især om fremtiden – og uforudsigeligheden på WTA-touren blev da også udstillet, da Swiatek allerede i 1/8-finalen blev sendt ud af Jelena Ostapenko, som derefter blev besejret i en 3-sæts gyser af Victoria Azarenka i semifinalen.
Den helt store overraskelse var dog, at 23-årige Paula Badosa (ESP) vandt den prestigefydte titel i Indian Wells, efter at hun på stribe havde besejret Dayana Yastremska, Cori Gauff, Barbora Krejcikova, Angelique Kerber, Ons Jabeur og i finalen Azarnka i en gyser, som hun vandt 7-6(5), 2-6, 7-6(2).

Paula Badosa
© 2021 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una – Paula Badosa

På ATP-touren kan man heller ikke mere regne med, at det er de etablerede topnavne, der når til tops i de store turneringer, hvilket blev dokumenteret i Indian Wells, hvor 1. seedede Daniil Medvedev blev sendt ud i 1/8-finalen af Grigor Dimitrov, og i kvartfinalen led både 2. seedede Stefanos Tsitsipas og 3. seedede Alexander Zverev samme skæbne mod henholdsvis Nikoloz Basilashvili (GEO) og Taylor Harry Fritz (USA).
Desuden havde 21. seedede Cameron Norrie (GBR) fulgt 3 sejre i 3 sæt op med knusende sejre 6-0, 6-2 over Diego Schwartzman i kvartfinalen og 6-2, 6-4 over Dimitrov i semifinalen, og han vandt derefter 3-6, 6-4, 6-1 i finalen over Basilashvili, hvorved han for alvor meldte sig ind i kapløbet om en billet til ATP-slutspillet, hvorved han dog er 160 point efter Hubert Hurkacz (POL) på den adgangsgivende 8. plads, og han har samtidig passeret Jannik Sinner, der er 200 point efter Norrie.

Sinner har dog mulighed for at melde sig tilbage i kapløbet, hvis han han vinder denne uges ATP 250 turnering i Antwerpen, hvor han er seedet 1, og han kan ved at vinde titlen overhale Norrie med 50 point.
18-årige Holger Vitus Nødskov Rune havde i samme turnering mulighed for forbedre sin chance for at kvalificere sig til Next Gens ATP Finals i Milan, men et nederlag allerede i 1. kvalrunde til Pierre-Hugues Herbert betyder, at Holger fortsat har 631 point og dermed et beskedent forspring til både Hugo Gaston (FRA) og Sebastian Baez (ARG), der har henholdsvis 584 og 576 point.

Baez kan overhale Holger, hvis han i denne uge fortsætter den gode stime, som han er inde i med finaler ved ATP Challengers i Kiev i starten af september, og de seneste 2 uger i træk i Santiago, hvor han søndag vandt titlen.
Med endnu en titel i denne uges ATP Challenger i Buenos Aires kan Baez bringe sig 23 point foran Holger på den 9. plads, som forventes at give adgang, da det forventes, at både Jannik Sinner og Felix Auger-Aliassime fravælger at deltage i Milan.

Selvom Holger ikke kvalificerede sig til Antwerpen, er der alligevel dansk deltagelse i turneringen, hvor Frederik Løchte Nielsen oprindeligt var tilmeldt i double sammen med Grigor Dimitrov, men da bulgareren højst overraskende nåede helt frem til semifinalen i Indian Wells, har han forståeligt nok fravalgt at deltage i turneringen, hvilket uden tvivl hænger sammen med, at han derved ville få kort tid til at omstille sig til tidsforskellen på 9 timer, ligesom flere andre spillere har gjort.

Davis Cup 2021
Foto: Morten Olsen/Dansk Tennis Forbund – Frederik Løchte Nielsen

Løchte har i stedet aftalt at spille double sammen med 29-årige Matej Sabanov (CRO), der sammen med sin tvillingebror Ivan Sabanov har været i flere finaler i 2021, og de har sammen vundet en titel i ATP Challenger og ATP 250.

700042002JC00332_Day_Four_T
2017 Getty Images – Andrey Rublev

Andrey Rublev og Ashlan Karatsev, der er seedet 1 og 2 ved ATP 250 Kremlin Cup i Moskva, var helt fremme i finalen i double i Indian Wells, men trods tidsforskel på 10 timer fra Indian Wells og deraf følgende risiko for jetlag, har de ikke meldt afbud til Moskva, hvor de uden tvivl er turneringens største trækplastre på hjemmebanen.
Begge er dog oversiddere i 1. runde, og derved kan de vente til onsdag eller torsdag med at træde ind i turneringen, der kan følges på TV 2 Play, der desuden sender fra WTA 500 udgaven af Kremlin Cup, hvor både Maria Sakkari (GRE), Garbine Muguruza (ESP) og Ons Jabeur (TUN) kæmpe om at kvalificere sig til WTA-slutspillet i Mexico fra 8. november.

2021 Australian Open: Day 9
2021 Getty Images – Aslan Karatsev

Efter en skadespause siden nederlaget til WTA-ranglistens no. 1, Ashleigh Barty, har 18-årige Clara Tauson været ude med en skade, men tirsdag kl. 1130 er hun tilbage på banen mod Heather Watson (GBR) ved WTA 250 Tenerife Open, hvor hun er seedet 7.
Kampen kan følges på TV 2 Sport X.

Clara kan i tilfælde af sejr møde no. 86 Saisai Zheng (CHN), der i 1. runde møder spanske Rebeka Masarova, der har wildcard, og hvis seedningen holder, møder Clara i kvartfinalen 1. seedede Elina Svitolina (UKR).

Rettelse: Claras seneste kamp var finalesejren ved WTA 250 Luxembourg medio september!!

Clara Tauson
© 2021 Jimmie48 Tennis Photography This photo is available for editorial usage. Please contact: licensing@j48tennis.net Una – Clara Tauson

Olga i W25 Hamburg efter kval-sejr over Sofia Nami

Da kvalifikationen til W25 turneringen ITF Future Hamburg blev indledt mandag, var der 3 danske deltagere, men allerede i 1. kvalrunde måtte både Olivia Gram og Sofia Nami Samavati forlade turneringen.
Olivia mødte 2. seedede no. 442 Amanda Carreras (GBR), som vandt 6-2, 6-4, hvorefter Sofia i et rent dansk møde blev besejret efter match-tiebreak 6-4, 3-6, [10-2] af Olga Helmi, der var seedet 4 i kvalifikationen.

Senere samme dag mødte Olga i kvalfinalen 15. seedede no. 684 Eliessa Vanlangendonck (BEL), men belgierens “lange dunk” til bolden kunne ikke hindre, at Olga vandt 6-4, 6-1 i en kamp, som kunne følges på livestream fra Court 1, og dermed er Olga videre til hovedturneringen, hvor hun tidligst spiller onsdag.
Kampe på både Court 1 og Court 3 vises på livestream.

Porto Open 2021
Porto Open facebook – Olga Helmi

I sidste uge deltog 15-årige Rebecca Munk Mortensen i en Grade 2 turnering i Vigo i Spanien, hvor hun efter 2 sejre i 3 sæt spillede sig i kvartfinalen, hvilket blev markeret med nedenstående opslag hos Leschly Tennis Foundation.

Efterfølgende måtte Rebecca dog forlade turneringen, da hun i kvartfinalen mødte 2. seedede no. 45 Mirra Andreeva (RUS), der vandt 6-2, 6-1.
Kvartfinalen bevirkede, at Rebecca er avanceret 27 pladser på ITFs junior-rangliste, hvor hun er no. 201.

I denne uge deltager Rebecca for første gang i en Grade 1 turnering, som afvikles i Sanxenxo i Spanien, hvor hun i 1. runde møder no. 103 Raquel Gonzalex Vilar (ESP).

Natacha Schou
Foto: Sportsfotograf.com – Natacha Schou

17-årige Natacha Schou “tyvstartede” i sidste uge ved at deltage i en Grade 3 turnering i Stellenbosch i Sydafrika, hvor hun i denne uge har fået selskab af den jævnaldrende Johanne Christine Svendsen i denne uges Grade 2 turnering samme sted.
Natacha måtte ligesom i sidste uge nøjes med en enkelt kamp, da 17-årige no. 111 Tatyana Nikolenko (KAZ) vandt 6-2, 6-2 i 1. runde.
Natacha er desuden med i Girls doubles, hvor hun spiler sammen med Irina Balus (SVK), som hun i juni måned også spillede sammen med ved en Grade 4 turnering i Eindhoven, hvor de var i finalen.

Johanne er seedet 1 i turneringen, og hun indledte med at vinde 7-5, 6-3 over no. 392 Zhanel Rustemova (KAZ), og i 1/8-finalen møder hun no. 282 Marie Vogt (GER).
Hun er desuden seedet 1 i Girls doubles sammen med Amelie Van Impe (BEL).

Johanne indgik forleden en aftale med Jac Company ApS, som støtter Johanne, der fremover spiller i tøj fra FILA.

Mandag indledtes PTT Denmark Men’s $25K Hard 2 Indoor, som er en turnering under UTR Pro Tennis Tour, hvor en række danske og udenlandske spillere dyster om point til Universal Tennis Rating (UTR).
Stævnet afvikles hos B93, hvor de første kampe afvikles fra kl. 0900 på 2 baner.
Kampene kan følges på Youtube hos UTR PRO Tennis Tour Denmark.
Resultater og stilling opdateres i sektionen med Danske turneringer nederst.

TV-kampe/streaming og resultater 

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 24. oktober

Billeder (Facebook-opslag): Ekaterina Alexandrova og Anett Kontaveit – Finale på TV 2 Sport X 1100

WTA 500/ATP 250 Moskva – TV 2 Sport X (1100-1310), TV 2 Play, ATP: Tennistv.com, WTA: WTATV.com

Centre Court – start 1100cet (Finaler)
(9) (WC) Anett Kontaveit (EST) vs.  Ekaterina Alexandrova (RUS) – W
NB 1500: (2) Aslan Karatsev (RUS) vs. [6] Marin Cilic (CRO) – M

====

WTA 250 Tenerife – WTATV.com, TV 2 Play

Center Court – start 1700cet (Finale)
Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. Ann Li (USA)

====

ATP 250 Antwerpen – Tennistv.com, TV 2 Play

Center Court – NB 1630 (Finale)
(1) Jannik Sinner (ITA) vs. (2) Diego Schwartzman (ARG)

====

UTR, PTT Denmark Men’s $25K Hard 2 Indoor – B93
https://www.youtube.com/channel/UCB9Y8SJe4XXEzTDjPmou8Sg

Court 1 – start 0900
12.35 Adam Heinonen (SWE) vs. 12.26 José Antonio Rodriguez (MEX) – 3rd Playoff
13.70 Ivan Nedelko (RUS) vs. 13.45 Deni Zmak (CRO)  – Finale
11.63 Alexander Stage (DEN) vs. 11.49 Simon Lander Ragaard (DEN) – 5th Playoff

Court 2 – start 0900
12.74 Vilhelm Fridell (SWE) vs. 12.62 Marius Ruzgas (SWE) . 2nd Playoff
12.97 Henrik Korsgaard (DEN) vs. 11.99 Drew Van Orderlain (USA) – 4th Playoff

====

ATP Challenger – Livestream.com/ATP

Cancha Central – start 1800cet (Finale)
[1] (92) Thiago Monteiro (BRA) vs. [7] (140) Sebastian Baez (ARG)

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores

 


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE JuniorDanske, Svenske 


WTA Tour – ATP Tour (Uge 42) 

WTA 500 & ATP 250, VTB Kremlin Cup, Moskva (RUS) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +1 time

TV-dækning: TV 2 Play (ATP fra mandag, WTA fra tirsdag), WTA: WTATV.com, ATP: Tennistv.com

Women’s singles

Finale: (9) (WC) Anett Kontaveit (EST) vs.  Ekaterina Alexandrova (RUS) 4-6, 6-4, 7-5

Semifinale
Ekaterina Alexandrova (RUS) vs. (3) Maria Sakkari (GRE) 4-1 Ret’d
(9) (WC) Anett Kontaveit (EST) vs. Marketa Vondrousova (CZE) 6-3, 6-4

Kvartfinale
Ekaterina Alexandrova (RUS) vs. (1) Aryna Sabalenka (BLR) 6-3, 6-4
(3) Maria Sakkari (GRE) vs. (8) Simona Halep (ROU) 6-4, 6-4
Marketa Vondrousova (CZE) vs. (4) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 6-4, 6-2
(9) (WC) Anett Kontaveit (EST) vs. (2) Garbine Muguruza (ESP) 6-1, 6-1

1/8-finale
(1) Aryna Sabalenka (BLR) vs. Ajla Tomljanovic (AUS) 7-6(2), 4-6, 6-1
Ekaterina Alexandrova (RUS) vs. Anhelina Kalinina (UKR) 6-4, 6-1
(3) Maria Sakkari (GRE) vs. (Q) Anna Kalinskaya (RUS) 6-2, 1-0 Ret’d
(8) Simona Halep (ROU) vs. Veronika Kudermetova (RUS) 6-1, 7-6(4)
==
Marketa Vondrousova (CZE) vs. (Q) Lesia Tsurenko (UKR) 6-3, 6-3
(4) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. (Q) Bernarda Pera (USA) 6-2, 7-5
(9) (WC) Anett Kontaveit (EST) vs. Andrea Petkovic (GER) 6-1, 6-4
(2) Garbine Muguruza (ESP) vs. Tereza Martincova (CZE) 6-4, 4-6, 6-3

R32
(1) Aryna Sabalenka (BLR) – bye
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. Ludmilla Samsonova (RUS) 6-2, 6-4
Anhelina Kalinina (UKR) vs. Daria Kasatkina (RUS) 6-2, 6-3
Ekaterina Alexandrova (RUS) vs. (5) Ons Jabeur (TUN) 6-1, 1-0 Ret’d

(3) Maria Sakkari (GRE) – bye
(Q) Anna Kalinskaya (RUS) vs. Dayana Yastremska (UKR) 7-6(5), 6-4
Veronika Kudermetova (RUS) vs. (Q) Oksana Selekhmeteva (RUS) 4-6, 7-6(3), 6-4
(8) Simona Halep (ROU) vs. (WC) Anastasia Potapova (RUS) 6-1, 6-4
==
Marketa Vondrousova (CZE) vs. (7) Elina Rybakina (KAZ) 6-4, 6-4
(Q) Lesia Tsurenko (UKR) vs. (Q) Qinwen Zheng (CHN) 6-4, 6-3
(Q) Bernarda Pera (USA) vs. (Q) Aleksandra Krunic (SRB) 7-6(3), 6-3
(4) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) – bye

(9) (WC) Anett Kontaveit (EST) vs. Katerina Siniakova (CZE) 6-3, 6-3
Andrea Petkovic (GER) vs. Jelena Ostapenko (LAT) 2-6, 6-0, 2-0 Ret’d
Tereza Martincova (CZE) vs. (LL) Irina Bara (ROU) 6-0, 7-5
(2) Garbine Muguruza (ESP) – bye


Men’s singles

Finale: (2) Aslan Karatsev (RUS) vs. [6] Marin Cilic (CRO)

Semifinale
[6] Marin Cilic (CRO) vs. (LL) Ricardas Berankis (LTU) 6-3, 6-4
(2) Aslan Karatsev (RUS) vs. (3) Karen Khachanov (RUS) 7-6(7), 6-1

Kvartfinale
(LL) Ricardas Berankis (LTU) vs. Adrian Mannarino (FRA) 6-2, 7-6(1)
[6] Marin Cilic (CRO) vs. Pedro Martinez Portero (ESP) 6-1, 6-2
(3) Karen Khachanov (RUS) vs. John Millman (AUS) 7-5, 7-6(4)
(2) Aslan Karatsev (RUS) vs. (PR) Gilles Simon (FRA) 6-4, 6-3

1/8-finale
Adrian Mannarino (FRA) vs. (1) Andrey Rublev (RUS) 5-7, 7-6(4), 6-3
(LL) Ricardas Berankis (LTU) vs. Federico Coria (ARG) 6-2, 6-1
Pedro Martinez Portero (ESP) vs. (4) Filip Krajinovic (SRB) 6-3, 6-4
[6] Marin Cilic (CRO) vs. Tommy Paul (USA) 7-5, 6-3
==
John Millman (AUS) vs. (Q) Illya Marchenko (UKR) 6-1, 5-7, 6-4
(3) Karen Khachanov (RUS) vs. James Duckworth (AUS) 3-6, 6-3, 6-1
(PR) Gilles Simon (FRA) vs. Mackenzie McDonald (USA) 6-3, 6-2
(2) Aslan Karatsev (RUS) vs. (Q) Egor Gerasimov (BLR) 6-4, 6-3

R32
(1) Andrey Rublev (RUS) – bye
Adrian Mannarino (FRA) vs. (WC) Roman Safiullin (RUS) 1-6, 7-6(6), 6-4
Federico Coria (ARG) vs. (WC) Alibek Kachmazov (RUS) 6-2, 5-7, 6-2
(LL) Ricardas Berankis (LTU) vs. (WC) Evgeny Donskoy (RUS) 6-1, 6-3

(4) Filip Krajinovic (SRB) – bye
Pedro Martinez Portero (ESP) vs. (PR) Guido Pella (ARG) 6-2 Ret
Tommy Paul (USA) vs. Mikael Ymer (SWE) 7-6(7), 7-5
[6] Marin Cilic (CRO) vs. (Q) Damir Dzumhur (BIH) 6-7(4), 6-1, 6-1
==
(Q) Illya Marchenko (UKR) vs. (5) Alexander Bublik (KAZ) 6-4, 6-3
John Millman (AUS) vs. Benjamin Bonzi (FRA) 6-7(5), 6-4, 6-3
James Duckworth (AUS) vs. (Q) Borna Gojo (CRO) 3-6, 7-5, 6-2
(3) Karen Khachanov (RUS) – bye

(PR) Gilles Simon (FRA) vs. (8) Laslo Djere (SRB) 6-7(3), 7-5, 6-3
Mackenzie McDonald (USA) vs. Yoshihito Nishioka (JPN) 6-3, 6-4
(Q) Egor Gerasimov (BLR) vs. Miomir Kecmanovic (SRB) 6-3, 1-6, 6-4
(2) Aslan Karatsev (RUS) – bye

Qfi: [8] (162) Elias Ymer (SWE) vs. [1] (108) Egor Gerasimov (BLR) 4-6, 6-1, 2-6
Q16: [8] (162) Elias Ymer (SWE) vs. (267) Pavel Kotov (RUS) 6-2, 6-3


WTA 250, Tenerife Ladies Open (ESP) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -1 time

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Play (fra torsdag)

lørdag: semifinaler
Søndag 1600: finale

Finale:Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. Ann Li (USA)

Semifinale
Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. (4) Camila Giorgi (ITA) 6-4, 7-5
Ann Li (USA) vs. Alize Cornet (FRA) 6-2, 6-1

Kvartfinale
Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. Sisai Zheng (CHN) 7-5, 6-1
(4) Camila Giorgi (ITA) vs. Arantxa Rus (NED) 6-1, 6-1
Ann Li (USA) vs. Irina-Camelia Begu (ROU) 7-5, 7-5
Alize Cornet (FRA) vs. Anna Karolina Schmiedlova (SVK) 6-3, 6-3

1/8-finale
Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. Mayar Sherif (EGY) 6-4, 6-2
(7) Clara Tauson (DEN) vs. Sisai Zheng (CHN) 6-7(4), 6-2, 4-6
(4) Camila Giorgi (ITA) vs. Danka Kovinic (MNE) 6-1, 6-2
Arantxa Rus (NED) vs. Greet Minnen (BEL) 6-1, 6-2
==
Irina-Camelia Begu (ROU) vs. (Q) Donna Vekic (CRO) 4-6, 6-2, 7-6(4)
Ann Li (USA) vs. Varvara Gracheva (RUS) 6-4, 6-2
Alize Cornet (FRA) vs. (Q) Xin Yu wang (CHN) 6-1, 6-7(5), 4-1 Ret’d
Anna Karolina Schmiedlova (SVK) vs. (Q) Jacqueline Cristian (ROU) 6-2, 7-5

R32
Maria Camila Osorio Serrano (COL) vs. (1) Elina Svitolina (UKR) 5-7, 6-3, 6-2
Mayar Sherif (EGY) vs. (WC) Lucrezia Stefanini (ITA) 6-2, 6-0
Sisai Zheng (CHN) vs. (WC) Rebeka Masarova (ESP) 6-4, 6-2
(7) Clara Tauson (DEN) vs. Heather Watson (GBR) 6-4, 2-6, 7-6(6)

(4) Camila Giorgi (ITA) vs. (Q) Aliona Bolsova (ESP) 7-6(4), 3-6, 6-3
Danka Kovinic (MNE) vs. Alison Van Uytvanck (BEL) 6-3, 6-3
Greet Minnen (BEL) vs. (Q) Mandy Minella (LUX) 7-5, 7-6(2)
Arantxa Rus (NED) vs. (5) Viktorija Golubic (SUI) 6-3, 6-4
==
(Q) Donna Vekic (CRO) vs. (8) Alison Riske (USA) 6-1, 6-4
Irina-Camelia Begu (ROU) vs. Marta Kostyuk (UKR) 6-4, 6-4
Ann Li (USA) vs. (WC) Nuria Parrizas Diaz (ESP) 2-6, 6-4, 6-1
Varvara Gracheva (RUS) vs. (3) Sara Sorribes Tormo (ESP) 6-4, 5-7, 7-6(4)

(Q) Xin Yu wang (CHN) vs. (6) Shuai Zhang (CHN) 6-2, 6-1
Alize Cornet (FRA) vs. (Q) Stefanie Voegele (SUI) 6-1, 6-2
Anna Karolina Schmiedlova (SVK) vs. (LL) Kaja Juvan (SLO) 4-6, 6-1, 6-4
(Q) Jacqueline Cristian (ROU) vs. (2) Tamara Zidansek (SLO) 7-5, 4-6, 6-1


ATP 250, European Open, Antwerp (BEL) – Hardcourt

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Play

Finale: (1) Jannik Sinner (ITA) vs. (2) Diego Schwartzman (ARG)

Semifinale
(1) Jannik Sinner (ITA) vs. (7) Lloyd George Harris (RSA) 6-4, 6-2
(2) Diego Schwartzman (ARG) vs. (Q) Jenson Brooksby (USA) 6-4, 6-0

Kvartfinale
(1) Jannik Sinner (ITA) vs. Arthur Rinderknech (FRA) 6-4, 6-2
(7) Lloyd George Harris (RSA) vs. Marton Fucsovics (HUN) 6-2, 7-5
(Q) Jenson Brooksby (USA) vs. Alejandro Davidovich Fokina (ESP) 7-5, 6-0
(2) Diego Schwartzman (ARG) vs. (Q) Brandon Nakashima (USA) 6-4, 6-2

1/8-finale
(1) Jannik Sinner (ITA) vs. Lorenzo Musetti ITA) 7-5, 6-2
Arthur Rinderknech (FRA) vs. (8) Dusan Lajovic (SRB) 6-3, 4-6, 6-2
Marton Fucsovics (HUN) vs. (4) Roberto Butista Agut (ESP) 6-7(5), 6-3, 6-1
(7) Lloyd George Harris (RSA) vs. Jan-Lennard Struff (GER) 6-2, 6-3
==
(Q) Jenson Brooksby (USA) vs. Botic Van De Zandschulp (NED) 6-2, 6-0
Alejandro Davidovich Fokina (ESP) vs. (3) Cristian Garin (CHI) 4-6, 6-3, 6-3
(Q) Brandon Nakashima (USA) vs. (Q) Henri Laaksonen (SUI) 7-6(5), 6-7(5), 6-3
(2) Diego Schwartzman (ARG) vs. (WC) Andy Murray (GBR) 6-4, 7-6(6)

R32
(1) Jannik Sinner (ITA) – bye
Lorenzo Musetti ITA) vs. Gianluca Mager (ITA) 7-6(2), 7-6(3)
Arthur Rinderknech (FRA) vs. Federico Delbonis (ARG) 6-4, 6-4
(8) Dusan Lajovic (SRB) vs. (WC) Richard Gasquet (FRA) 7-6(3), 6-1

(4) Roberto Butista Agut (ESP) – bye
Marton Fucsovics (HUN) vs. (Q) Dennis Novak (AUT) 7-6(4), 6-2
Jan-Lennard Struff (GER) vs. Albert Ramos-Vinolas (ESP) 6-3, 3-6, 6-3
(7) Lloyd George Harris (RSA) vs. (WC) Zizou Bergs (BEL) 7-6(4), 6-3
==
(Q) Jenson Brooksby (USA) vs. (5) Reilly Opelka (USA) 6-4, 6-4
Botic Van De Zandschulp (NED) vs. Alexei Popyrin (AUS) 6-4, 3-6, 6-0
Alejandro Davidovich Fokina (ESP) vs. Jordan Thompson (AUS) 6-3, 6-3
(3) Cristian Garin (CHI) – bye

(Q) Brandon Nakashima (USA) vs. (6) Alex De Minaur (AUS) 6-4, 6-0
(Q) Henri Laaksonen (SUI) vs. Benoit Paire (FRA) 4-6, 6-0, 6-3
(WC) Andy Murray (GBR) vs. Frances Tiafoe (USA) 7-6(2), 6-(7), 7-6(8)
(2) Diego Schwartzman (ARG) – bye

Q16 (udvalgte)
[2] (79) Brandon Nakashima (USA) vs. (140) Fernando Verdasco (ESP) 6-4, 2-6, 6-3
(124) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [6] (Alt) (100) Pierre-Hugues Herbert (FRA) 3-6, 4-6

Doubles

1/8-finale: Frederik Løchte Nielsen (DEN)/Matej Sabanov (CRO) vs. Denys Molchanov (UKR) 4-6, 4-6


ATP Challenger (uge 42)

Place Country Category Surface
Bogota COL ATP Challenger $52K Clay
Buenos Aires ARG ATP Challenger $52K Clay
Losinj CRO ATP Challenger €44K Clay

 

Buenos Aires
Tidsforskel: cet -5 timer

Finale:
[1] (92) Thiago Monteiro (BRA) vs. [7] (140) Sebastian Baez (ARG)

Semifinale
[1] (92) Thiago Monteiro (BRA) vs. [3] (109) Francisco Cerundolo (ARG) 6-1, 2-6, 6-3
[7] (140) Sebastian Baez (ARG) vs. [2] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) 6-1, 6-2

Kvartfinale:
[7] (140) Sebastian Baez (ARG) vs. [4] (127) Juan Pablo Varillas (PER) 7-5, 6-2
[2] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) vs. [5] (128) Hugo Dellien (BOL) 2-6, 7-5, 7-6(5)

1/8-finale
[7] (140) Sebastian Baez (ARG) vs. (157) Juan Ignacio Londero (ARG) 6-3, 6-4
[2] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) vs. (248) Andrea Collarini (ARG) 6-4, 3-6, 6-4

R32
[7] (140) Sebastian Baez (ARG) vs. (274) Pedro Cachin (ARG) 3-6, 6-2, 6-3
[2] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) vs. (264) Guido Andreozzi (ARG) 6-4, 6-2

Livestream/ATP


WTA Challenger (uge 42)


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 42)

Place Country Category Surface
Hamburg GER M15 – Livestream C1+C3 Hard
Nur-Sultan KAZ M25 Hard
Quinta Do Lago POR M25 – Livestream C1+C2 Hard
Rio Do Sul BRA M25 Clay
Toulouse FRA M25 Hard
Antalya TUR M15 Clay
Cancun MEX M15 Hard
Doha QAT M15 Hard
Girona ESP M15 Clay
Monastir TUN M15 Hard
Sharm El Sheikh EGY M15 Hard
Vero Beach FL, USA M15 Clay

 

M15 Nur-Sultan

Kvartfinale: (482) Eric Vanshelboim (UKR) vs. [4] (370) Denis Yevseyev (KAZ) 3-4 Ret’d
1/8-finale: (482) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (714) Sergey Fomin (UZB) 6-3, 6-1
R32: (482) Eric Vanshelboim (UKR) vs. [5] (387) Khumoyun Sultanov (UZB) 6-4, 6-3

Doubles

Semifinale: Vanshelboim/Beale vs. Beibit Zhukayev (KAZ)/Andrey Kuznetsov (RUS) – tabte W/O
Kvartfinale: Vanshelboim/Beale vs. Sanjar Fayziev (UZB)/Markos Kalovelonis (RUS) 5-7, 6-4, [10-8]
1/8-finale: Eric Vanshelboim (UKR)/Jeremy Beale (AUS) vs. (2) Benjamin Lock/Courtney John Lock (ZIM) 6-1, 7-5


M15 Monastir
Tidsforskel: cet +1 time

Qfi: [12] Richard Biagiotti (DEN) vs. Warren Wood (USA)2-6, 6-2, [8-10]
Q16: [12] Richard Biagiotti (DEN) vs. Linghao Zhang (CHN) 6-3, 7-5
Q32: [12] Richard Biagiotti (DEN) vs. Aaditya Tewari (IND) 6-1, 6-3


M15 Vero Beach
Tidsforskel: cet -6 timer

Finale: Ingildsen/Vale vs. (2) Liam Draxl (CAN)/Ben Shelton (USA)
Semifinale: Ingildsen/Vale vs. Blu Baker (GBR)/Ezekiel Clark (USA) 6-4, 6-3
Kvartfinale: Ingildsen/Vale vs. (1) Ricardo Rodriguez-Pace (VeN)/Juan Ignacio Galarza (ARG) 6-4, 6-2
1/8-finale: Johannes Ingildsen (DEN)/Duarte Vale (POR) vs. Murkel Alejandro Dellien Velasco (BOL)/Kiranpal Pannu (NZL) 6-3, 6-2

<< tilbage


ITF Women (uge 42)

Place Country Category Surface
Macon GA, USA W80 – Livestream C11+C9 Hard
Hamburg GER W25 – Livestream C1+C3 Hard
Netanya ISR W25 Hard
Rio Do Sul BRA W25 – Livestream C1+C3 Clay
Seville ESP W25 Clay
Antalya TUR W15 Clay
Karaganda KAZ W15 Hard
Monastir TUN W15 Hard
Sharm El Sheikh EGY W15 Hard

 

W25 Hamburg

1/8-finale: (Q) (507) Olga Helmi (DEN) vs. (SE) (727) Antonia Ruzic (CRO) 4-6, 6-0, 0-6
R32: (Q) (507) Olga Helmi (DEN) vs. (320) Anna Zaja (GER) 7-6(2), 6-4

Qfi: (507) Olga Helmi (DEN) vs. [15] (684) (Eliessa Vanlangendonck (BEL) 6-4, 6-1

Q32
(934) Olivia Gram (DEN) vs. [2] (443) Amanda Carreras (GBR) 2-6, 4-6
(507) Olga Helmi (DEN) vs. (809) Sofia Nami Samavati (DEN) 6-4, 3-6, [10-2]


ITF Junior (uge 42)

Grade 1, Sanxenxo (ESP) – Hardcourt

Girls singles

Kvartfinale: (228) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [1] (36) Hanne Vandewinkel (BEL) 6-2, 6-1
1/8-finale: (228) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (133) Nina Vargova (SVK) 7-5, 7-5
R32: (228) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [6] (103) Raquel Gonzalez Vilar (ESP) 6-3, 6-2

Q16: (3248) Hannah Hafez (DEN) vs. [4] (422) Talia Neilson Gatenby (GBR) 1-6, 0-6
Q32: (3248) Hannah Hafez (DEN) vs. Raquel Rodrigues (POR) 6-1, 6-2

Girls doubles

1/8-finale: Rebecca Munk Mortensen (DEN)/Nikola Daubnerova (SVK) vs. Aysegul Mert/Ozlem Uslu (TUR) 4-6, 1-6


Grade 2, Stellenbosch (RSA) – Hardcourt

Boys singles

Kvartfinale: [1] (28) Leo Borg (SWE) vs. [8] (105) Orel Kimhi (ISR) 6-7(2), 4-6
1/8-finale: [1] (28) Leo Borg (SWE) vs. (Q) (270) Taym Alazmeh (SYR) 6-4, 6-2

R32
[1] (28) Leo Borg (SWE) vs. (Q) (546) Jules Leroux (FRA) 6-1, 6-2
[7] (103) Ilia Simakin (RUS) vs. (134) Michael Minasyan (SWE) 6-0, 6-1

Girls singles

Finale: [1] (44) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [3] (56) Yaroslava Bartashevich (RUS) 6-2, 6-0
Semifinale: [1] (44) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [7] (90) Joelle Lilly Sophie Steur (GER) 7-5, 6-3
Kvartfinale: [1] (44) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [6] (79) Qavia Lopez (USA) 6-4, 7-6
1/8-finale: [1] (44) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (282) Marie Vogt (GER) 6-4, 6-3

R32
[1] (44) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (Q) (392) Zhanel Rustemova (KAZ) 7-5, 6-3
(197) Natacha Schou (DEN) vs. Tatyana Nikolenko (KAZ) 2-6, 2-6

Girls doubles

Finale:
Schou/Balus vs. (3) Clervie Ngounoue (USA)/Amelie Smejkalova (CZE) 4-6, 2-6

Semifinale
Svendsen/Van Impe vs. (3) Clervie Ngounoue (USA)/Amelie Smejkalova (CZE) 6-4, 4-6, [9-11]
Schou/Balus vs. Angella Okutoyi (KEN)/Aya El Aouni (MAR) 7-6(2), 2-6, [10-8]

Kvartfinale
Svendsen/Van Impe vs. Tatyana Nikolenko/Zhanel Rustemova (KAZ) 6-3, 6-1
Schou/Balus vs. (2) Carolina Kuhl (GER)/Maria Sholokhova (RUS) 7-5, 6-1

1/8-finale
(1) Johannes Christine Svendsen (DEN)/Amelie Van Impe (BEL) vs. Mia Liepert/Liel Marlies Rothensteiner (AUT) 6-3, 3-6, [10-4]
Natacha Schou (DEN)/Irina Balus (SVK) vs. Alina Khvatova (RUS)/Aruzhan Sagandikova (KAZ) 6-4, 7-6(8)


Grade 3, Dubrovnik (CRO) – Grus

Girls singles

Q16: [4] (694) Emma Kamper Malmkjær (DEN) vs. (1187) Marijana Majetic (CRO) 6-7(5), 7-6(3), [4-10]
Q32: [4] (694) Emma Kamper Malmkjær (DEN) – bye

Girls doubles

1/8-finale: Emma Kamper Malmkjær (DEN)/Lura Cilekova (SVK) vs. (1) Patricija Paukstyte (LTU)/Kateryna Lazarenko (UKR) 7-5, 2-6, [6-10]


Grade 5, The Hague (NED) – Hardcourt

Boys singles

Q16: [2] (2297) Asger Emil Ildor (DEN) vs. Jayden Tjong (NED) 3-6, 2-6
Q32: [2] (2297) Asger Emil Ildor (DEN) vs. Nuno Van Os (NED) 6-4, 6-3

Girls singles

R32: (1888) Annelieke Saustrup Steenhuisen (DEN) vs. [3] (639) Kaat Coppez (BEL) 3-6, 0-6

Girls doubles

Semifinale: Steenhuisen/Kordik vs. (2) Sophie Schouten/Sarah Van Emst (NED) 3-6, 0-6
Kvartfinale: Steenhuisen/Kordik vs. Feline Van Eijkelenburg (NED)/Kyra Shetty (IND) 2-6, 6-3, [10-7]
1/8-finale: (4) Annelieke Saustrup Steenhuisen (DEN)/Ella Kordik (AUT) vs. Grace Biot/Camille Fisette (BEL) 6-4, 6-1


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 42)

<< tilbage


UTR turneringer (udvalgte)


Svenske turneringer (udvalgte)

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch

PTT Denmark Men’s $25K Hard 2 Indoor

Livestream: https://www.youtube.com/channel/UCB9Y8SJe4XXEzTDjPmou8Sg

Group A
13.70 Ivan Nedelko (RUS) 4-0, 8-0, 48-4
12.52 Caspar Jalili Mikkelsen (DEN) 3-1, 6-2, 38-20

12.16 Ludvig Aaes (DEN) 2-1, 4-2, 26-20
10.25 Oleg Stepanenko (UKR) 1-3, 2-7, 22-49
11.78 Myroslav Bondar (UKR) 0-4, 1-8, 21-54
11.71 Alexander Garde (DEN) – 0-1, 0-2, 4-12
Group C
13.10 Simon Friis Søndergaard (DEN) 4-0, 8-0, 48-13
12.62 Marius Ruzgas (SWE) 3-1, 6-3, 45-35
12.35 Adam Heinonen (SWE) 2-2, 5-4, 40-42

11.99 Drew Van Orderlain (USA) 1-3, 2-7, 33-50

11.63 Alexander Stage (DEN) 0-4, 1-8, 25-51
Group B
13.45 Deni Zmak (CRO) 4-0, 8-0, 49-15
12.04 Arslan Temirhanov (SWE) 3-1, 6-2, 45-26
12.26 José Antonio Rodriguez (MEX) 2-2, 4-5, 39-47
12.34 Maxim Landa (DEN) 1-3, 3-7, 38-55
11.77 Albert Porsmyr Hansen (DEN) 0-4, 1-8, 24-52
Group D
12.80 Yurii Dzhavakian (UKR) 4-0, 8-1, 51-29
12.74 Vilhelm Fridell (SWE) 3-1, 6-3, 50-40
11.83 Nikolaj Katic (DEN) 2-2, 5-5, 45-48
12.97 Henrik Korsgaard (DEN) 1-3, 4-7, 50-50
11.90 Felipe Mikkelsen (DEN) 0-4, 1-8, 22-51

 

Resultater

Finaler:
1. Playoff: 13.70 Ivan Nedelko (RUS) vs. 13.45 Deni Zmak (CRO)
2. Playoff:12.62 Marius Ruzgas (SWE) vs. 12.74 Vilhelm Fridell (SWE) 6-2, 3-6, 7-6(1)
3. Playoff:12.35 Adam Heinonen (SWE) vs. 12.26 José Antonio Rodriguez (MEX) 6-4, 6-1
4. Playoff: 12.97 Henrik Korsgaard (DEN) vs. 11.99 Drew Van Orderlain (USA)
5. Playoff:11.63 Alexander Stage (DEN) vs. 11.49 Simon Lander Ragaard (DEN)

  1. Playoff – Semifinale:
    13.70 Ivan Nedelko (RUS) vs. 12.80 Yurii Dzhavakian (UKR) 7-5, 6-1
    13.45 Deni Zmak (CRO) vs. 13.10 Simon Friis Søndergaard (DEN) 7-5, 6-1

2. Playoff – Semifinale
12.74 Vilhelm Fridell (SWE) vs. 12.52 Caspar Jalili Mikkelsen (DEN) 6-1, 6-1
12.62 Marius Ruzgas (SWE) vs. 12.04 Arslan Temirhanov (SWE) 6-3, 7-5

3. Playoff – Semifinale
12.35 Adam Heinonen (SWE) vs. 10.25 Oleg Stepanenko (UKR) 6-2, 6-0
12.26 José Antonio Rodriguez (MEX) vs. 11.83 Nikolaj Katic (DEN) 7-6(5), 6-2

4. Playoff – Semifinale
12.97 Henrik Korsgaard (DEN) vs. 11.78 Myroslav Bondar (UKR) 6-0, 6-1
11.99 Drew Van Orderlain (USA) vs. 12.34 Maxim Landa (DEN) – walkover

5. Playoff – Semifinale
11.63 Alexander Stage (DEN) vs. 11.90 Felipe Mikkelsen (DEN) 6-1, 6-3
11.49 Simon Lander Ragaard (DEN) vs. 11.71 Alexander Garde (DEN) 6-2, 6-3

Group A
12.08 Ludvig Aaes (DEN) vs. 11.91 Oleg Stepanenko (UKR) 6-1, 6-1
12.47 Caspar Jalili Mikkelsen (DEN) vs. 11.86 Myroslav Bondar (UKR) 6-1, 6-1
12.08 Ludvig Aaes (DEN) vs. 11.86 Myroslav Bondar (UKR) 7-6(2), 6-0
13.68 Ivan Nedelko (RUS) vs. 11.91 Oleg Stepanenko (UKR) 6-0, 6-1
12.51 Caspar Jalili Mikkelsen (DEN) vs. 11.10 Oleg Stepanenko (UKR) 6-2, 6-0
13.68 Ivan Nedelko (RUS) vs. 12.08 Ludvig Aaes (DEN) 6-1, 6-0
12.52 Caspar Jalili Mikkelsen (DEN) vs. 1 Alexander Garde (DEN) 6-1, 6-3
13.68 Ivan Nedelko (RUS) vs. 11.80 Myroslav Bondar (UKR) 6-0, 6-0
10.25 Oleg Stepanenko (UKR) vs. 11.78 Myroslav Bondar (UKR) 4-6, 7-5, 6-2
13.70 Ivan Nedelko (RUS) vs. 12.52 Caspar Jalili Mikkelsen (DEN) 6-1, 6-1

Group B
12.00 Arslan Temirhanov (SWE) vs. 11.86 Albert Porsmyr Hansen (DEN) 6-2, 6-2
13.51 Deni Zmak (CRO) vs. 12.47 Maxim Landa (DEN) 6-0, 6-1
13.51 Deni Zmak (CRO) vs. 12.00 Arslan Temirhanov (SWE) 7-5, 6-4
12.25 José Antonio Rodriguez (MEX) vs. 12.47 Maxim Landa (DEN) 6-4, 6-7(8), 7-6(2)
12.46 Maxim Landa (DEN) vs. 11.78 Albert Porsmyr Hansen (DEN) 6-3, 4-6, 6-3
13.49 Deni Zmak (CRO) vs. 12.22 José Antonio Rodriguez (MEX) 6-1, 6-2
13.47 Deni Zmak (CRO) vs. 11.77 Albert Porsmyr Hansen (DEN) 6-1, 6-1
12.03 Arslan Temirhanov (SWE) vs. 12.24 José Antonio Rodriguez (MEX) 6-4, 6-1
12.04 Arslan Temirhanov (SWE) vs. 12.34 Maxim Landa (DEN) 6-2, 6-2
12.26 José Antonio Rodriguez (MEX) vs. 11.77 Albert Porsmyr Hansen (DEN) 6-4, 6-2

Group C
13.07 Simon Friis Søndergaard (DEN) vs. 12.62 Marius Ruzgas (SWE) 6-2, 6-4
12.36 Adam Heinonen (SWE) vs. 12.02 Drew Van Orderlain (USA) 6-4, 7-5
12.36 Adam Heinonen (SWE) vs. 11.67 Alexander Stage (DEN) 6-3, 6-3
12.02 Drew Van Orderlain (USA) vs. 12.62 Marius Ruzgas (SWE) 6-3, 6-4
13.09 Simon Friis Søndergaard (DEN) vs. 12.35 Adam Heinonen (SWE) 6-1, 6-2
11.99 Drew Van Orderlain (USA) vs. 11.65 Alexander Stage (DEN) 6-4, 3-6, 6-3
12.60 Marius Ruzgas (SWE) vs. 11.63 Alexander Stage (DEN) 6-2, 6-2
13.09 Simon Friis Søndergaard (DEN) vs. 11.99 Drew Van Orderlain (USA) 6-2, 6-0
12.62 Marius Ruzgas (SWE) vs. 12.35 Adam Heinonen (SWE) 6-3, 3-6, 6-3
13.10 Simon Friis Søndergaard (DEN) vs. 11.63 Alexander Stage (DEN) 6-1, 6-1

Group D
12.80 Yurii Dzhavakian (UKR) vs. 11.93 Felipe Mikkelsen (DEN) 6-0, 6-1
11.82 Nikolaj Katic (DEN) vs. 13.00 Henrik Korsgaard (DEN) 1-6, 6-3, 6-4
12.80 Yurii Dzhavakian (UKR) vs. 11.82 Nikolaj Katic (DEN) 6-4, 6-4
12.50 Vilhelm Fridell (SWE) vs. 13.00 Henrik Korsgaard (DEN) 6-4, 7-6(7)
13.00 Henrik Korsgaard (DEN) vs. 11.91 Felipe Mikkelsen (DEN) 6-1, 3-6, 6-3
12.50 Vilhelm Fridell (SWE) vs. 11.82 Nikolaj Katic (DEN) 7-5, 4-6, 6-1
11.83 Nikolaj Katic (DEN) vs. 11.90 Felipe Mikkelsen (DEN) 6-4, 6-2
12.80 Yurii Dzhavakian (UKR) vs. 12.67 Vilhelm Fridell (SWE) 7-6(7), 6-2
12.80 Yurii Dzhavakian (UKR) vs. 12.97 Henrik Korsgaard (DEN) 6-2, 2-6, 6-4
12.74 Vilhelm Fridell (SWE) vs. 11.90 Felipe Mikkelsen (DEN) 6-2, 6-3


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Davis Cup

Finals 2021 – 22-28. november 2021

Livestream: https://video.daviscup.com/

Semifinalister 2019: Spanien, Canada, Storbritannien og Rusland
Wildcards: Serbien og Frankrig
Vindere af Qualifiers: Australien, Østrig, Colombia, Kroatien, Tjekkiet, Ecuador, Tyskland, Ungarn, Italien, Kazakhstan, Sverige, USA
Group A: (1) Spanien, Rusland, Ecuador
Group B: (2) Canada, Kazakhstan, Sverige
Group C: (3) Frankrig, Storbritannien, Tjekkiet
Gorup D: (4) Kroatien, Australien, Ungarn
Group E: (5) USA, Italien, Colombia
Group F: (6) Serbien, Tyskland, Østrig


World Group I 2021 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Bolivia vs. (4) Belgien 2-3
(16) Argentina vs. Hviderusland 4-1
(35) Pakistan vs. (17) Japan 0-4
(32) Uruguay vs. (20) Holland 0-4
(36) Libanon vs. (26) Brazilien 0-4
(38) New Zealand vs. (27) Korea 1-3
(31) Slovakiet vs. (21) Chile 3-1
(33) Finland vs. (22) Indien 3-1
— vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(34) Ukraine vs. (30) Israel 3-2
(39) Peru vs. (29) Bosnien/Herzegovina 3-2
(42) Rumænien vs. (28) Portugal 3-1
(46) Norge vs. (25) Uzbekistan 3-1
—- Knock out—-
(43) Norge vs. (33) Ukraine, 26-27. november Oslo (Hardcourt)
(40) Rumænien vs. (35) Peru, 27-28. november Cluj-Napoca (Hardcourt)
10 vindere til 2022 Qualifiers. 14 tabere til World Group I Play-offs 2022


World Group II 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

(59) Bulgarien vs. (37) Mexico 1-3
(44) Schweiz vs. (57) Estland 5-0
(45) Polen vs. (64) El Salvador 3-1
(58) Grækennland vs. (48) Lithauen 1-3
(50) Slovenien vs. (65) Paraguay 3-1
(51) Tyrkiet vs. (66) Letland 4-0
(52) Sydafrika vs. (55) Venezuela 3-0 opdateres..
(54) Barbados vs. (63) Indonesien 3-1
—4  vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(56) Tunesien vs. (47) Dominikanske Republik 3-1
(60) Danmark vs. (49) Thailand 4-1
(53) Taipei vs. (61) Marokko – walkover
(62) Zimbabwe vs. (40) Kina – walkover
—- Knock out—-

(55) Tunesien vs. (62) Zimbabwe – 26-27. november Tunis – Grus
(60) Marokko vs. (56) Danmark – 27-28. november Marrakesh – Grus
10 vindere til World Group I Play-offs 2022. Tabere til World Group II Play-offs 2022


Fed Cup

TV-dækning: https://video.fedcup.com/
Livescore: https://live.fedcup.com/en/


Billie Jean King Cup Finals 2021 – Prag, 1-6. november (udsat fra 2020)
Frankrig, Australien, Tjekkiet, Ungarn, Vindere Qualifiers 2020
Group A:
(1) Frankrig vs. Canada – man 1030 CC
Rusland, Canada – tir 1030 C1
(1) Frankrig vs. Rusland – ons 1030 CC
(1) Frankrig, Rusland, Canada

Group B:
Belgien vs. Hviderusland – man 1030 C1
(2) Australien vs. Belgien – tir 1030 CC
(2) Australien vs. Hviderusland  – tor 1030 CC

Group C:
Spanien vs. Slovakiet – man 1700 C1
(3) USA vs. Slovakiet – tir 1700 CC
(3) USA vs. Spanien – ons 1700 CC

Group D:
(4) Tjekkiet vs. Tyskland – man 1700 CC
Tyskland vs. Schweiz – tir 1700 C1
(4) Tjekkiet vs. Schweiz – tor 1700 CC
Semifinaler
Vinder Group A vs. vinder Group B – fre 1030 CC
Vinder Group C vs. vinder Gropu B – fre 1700 CC
Finale: lørdag 1600 CC


Qualifiers 2022 – ikke fastsat

8 vindere af Play-offs 2021: Polen, Storbrittannien, Canada, Letland, Ukraine, Italien, Kazakhstan, Holland
8 vindere fra Group I 2022:


Group I Europe/Africa – 2022
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Danmark, Georgien
Fortsætter: Østrig, Bulgarien, Kroatien, Estland, Slovenien, Sverige, Tyrkiet
Nedrykker fra Playoff: Serbien, Rumænien


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

Forrige artikelATP 250 Antwerpen: Træt og frustreret Holger Rune efterlyser belønning på ranglisten for sine resultater
Næste artikelWTA 250 Tenerife: Vinderinstinkt og stærk mental afslutning sikrer Clara Tauson sejr over Heather Watson
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.