Iga Swiatek viste skræmmende styrke ved indgangen til 2. uge i Indian Wells, hvor Aliaksandra Sasnovich måtte aflyse hjemrejse. Flere danskere aktive i ITF-turneringer

Når en ung komet bryder igennem lydmuren i tennis-universet, skabes automatisk store forventninger om en forestående glorværdig karriere.
Det er dog ikke altid, at træerne straks vokser ind i himlen, og i mange tilfælde falmer de en smule, så de høje forventninger i stedet bliver en karriere på det jævne med større eller mindre udsving.

Da 20-årige Iga Swiatek (POL) for et år siden vandt titlen ved French Open, var hendes dominans – med lutter stensikre 2-sæts sejre – så overbevisende, at man næsten kunne forvente, at hun i en årrække fremover ville feje al modstand til side og etableres sig som en suveræn no. 1 på WTA-ranglisten.

Efterfølgende har Swiatek dog leveret mere “ordinære” resultater uden samme dominans som ved gennembruddet i Paris, men hun har dog vundet nye titler ved WTA 500 i Adelaide efter Australian Open, hvor hun blev stoppet af Simona Halep i 1/8-finalen, og hun nåede endvidere helt til tops ved WTA 1000 i Rom med finalesejr på 6-0, 6-0 over en “fraværende” Karolina Pliskova, men derudover har resultaterne været på det jævne og uden den forventede dominans og sprudlen som i Paris.

I den iganværende WTA 1000 turnering i Indian Wells viste Swiatek nogle af de samme takter, da der søndag blev taget hul på 3. runde (R32), hvor Swiatek fulgte sejren på 6-1, 6-3 i R64 over no. 45 Petra Maric (CRO) op med en regulær øretæve på 6-1, 6-0 til 25. seedede Veronika Kudermetova (RUS), der var chanceløs.

Swiatek ligner en seriøs kandidat til titlen i Indian Wells, hvilket dog i første omgang forudsætter, at hun revancerer et nederlag på 0-6, 2-6 i 2019 mod 24. seedede Jelena Ostapenko (LAT), der ligeledes som 19-årig skabte store forventninger til en stor karriere, da hun i 2017 vandt French Open, men efterfølgende har resultaterne været temmelig svingende.
Swiatek har besluttet at donere præmiebeløbet for 3. runde til velgørenhed.

US Open blev i år domineret af hele 2 “kometer”, da de 18-årige Emma Raducanu (GBR) og  Leylah Fernandez (CAN), der fyldte 19 år under US Open, mødte hinanden i finalen, som Raducanu vandt 6-4, 6-3.
Titlen skabte forståeligt store forventninger til Raducanu, der forinden også havde markeret sig fornemt ved Wimbledon, hvor hun vandt både britternes og mange andres hjerter, inden hun måtte trække sig i 1/8-finalen mod Ajla Tomljanovic (AUS).

Derfor blev det af mange betegnet som en større overraskelse, da Raducanu allerede i sin første kamp blev sendt ud med cifrene 6-2, 6-4 af den relativt upåagtede 27-årige no. 100 Aliaksandra Sasnovich (BLR), der dog har været oppe og snuse til top 30 for 3 år siden.
Sasnovich fulgte sejren op, da hun søndag i 3. runde leverede en endnu større overraskelse, idet hun vandt 7-5, 6-4 over den rumænske stjerne Simona Halep, og dermed er hun klar til at møde sin landsmand Victoria Azarenka, der med de samme cifre (7-5, 6-4) vandt over 7. seedede Petra Kvitova (CZE), som fortsat fører 5-4 indbyrdes.
Sasnovich var tilsyneladende selv ligeså overrasket som alle andre, idet hun allerede havde booket billetter til hjemturen.

Førnævnte Leylah Fernandez har fortsat de gode takter fra US Open, hvor hun på stribe sendte så store navne som Naomi Osaka, Angelique Kerber, Elina Svitolina og Aryna Sabalenka ud på vej mod finalen.
Den 23. seedede canadier vandt i R64 6-2, 6-3 over no. 64 Alize Cornet (FRA), og i R32 vandt hun5-7, 6-3, 6-4 over 9. seedede Anastasia Pavlyuchenkova (RUS).
Hvis Fernandez i 1/8-finalen vinder over no. 43 Shelby Rogers (USA), møder hun i kvartfinalen Swiatek eller Ostapenko.

I ATP 1000 udgaven af Indian Wells blev 2. runde, hvor de seedede trådte ind i turneringen færdigspillet søndag, hvor der formentlig var størst interesse for opgøret mellem den 18-årige komet Carlos Alcaraz Garfia (ESP) og 34-årige Andy Murray (GBR), der forsøger at vende tilbage til verdenstoppen med sine nye hofter.
Kampen bekræftede både, at den unge spanier har de fornødne våben i sit arsenal til at nå helt til tops, og at Murray havde svært ved at følge med, når spanieren satte turboen til, men det blev dog rutinen, der sejrede over ungdommens manglende stabilitet og evne til at udnytte de muligheder, som Alcaraz reelt havde for at sikre sejren i kampen, som Murray vandt 5-7, 6-3, 6-2.

Kampene fra Indian Wells dækkes massivt på både WTATV og Tennistv, som viser kampe fra alle baner fra henholdsvis WTA og ATP.
TV 2 har valgt at vise kampe fra Stadium 1 på TV 2 Sport eller Sport X, hvorved der nogle dage vises kampe fra WTA og andre dage fra ATP.
Kampene på Stadium 1 og 2 kan dog følges på TV 2 Play fra kl. 2000 til tidlig morgen.
Derved forsøger TV 2 at tilgodese både interessen for ATP og WTA, men der tages dog højde for, at der kan ske ændringer, hvis der opleves særlig stor interesse for at vise en anden kamp end oprindeligt planlagt.

Det kan formentlig tænkes, at kampe med 6. seedede Casper Ruud foretrækkes, hvis han fortsætter de fornemme takter, som han har vist på det seneste, hvor han med en ATP 250 titel på hardcourt i San Diego viste, at han også kan vinde titler på andre underlag end grus.
Det bliver dog ikke tilfældet i mandagens kamp, hvor nordmanden møder 26. seedede Lloyd George Harris (RSA) på Stadium 3, som TV 2 ikke har adgang til at sende fra.

Flere danske juniorer i udlandet

I det første år efter corona-nedlukningen har kun ganske få danske juniorer deltaget i ITF World Tennis Tour Juniors, men i de seneste uger er stadig flere af de danske talenter igen begyndt at rejse rundt til turneringer i udlandet, og i denne uge er der dansk deltagelse ved 7 forskellige turneringer i både Grade 2, 3, 4 og 5.

I næste uge rejser Morten Christensen fra Leschly Tennis Foundation til Sydafrika, hvor både Johanne Christine Svendsen og Natacha Schou deltager i en Grade 2 turnering, men Natacha er “tyvstartet” og rejst til Stellenbosch sammen med sin mor, og hun deltager i denne uges Grade 3 udgave af turneringen.

Natascha Schou
Sportsfotograf.com – Natacha Schou

14-årige Cecilie Agerbek Fridthjof og 15-årige Sara Børkop deltager for 2. uge i træk i en Grade 5 turnering i Portugal, hvor Sara bor.
I sidste uge nåede de sammen semifinalen i double i Portimao, hvor Sara nåede til 2. runde i single, hvorimod Cecilie for 2. turnering i træk mødte turneringens 1. seedede.
I sidste måned ved Grade 5 i Roskilde var Cecilie dog tæt på sejr mod Agnes Mitteregger (SWE), der dog vandt 6-2, 4-6, 7-5, og i sidste uge blev hun besejret af den 1. seedede 18-årige Mariana Campino (POR), der vandt 6-4, 6-2.

Cecilie Agerbek Fridthjof
Sportsfotograf.com – Cecilie Agerbek Fridthjof

I denne uge har Cecilie lidt mere held i lodtrækningen, idet hun i 1. runde møder den 16-årige urangerede Beatriz Casaca (POR).
Sara møder i 1. runde 5. seedede Hannah Read (GBR).

Resultater fra disse turneringer opdateres løbende under ITF-Junior sektionen herunder.

Sigsgaard m.fl. i M15 Doha anden uge

I et opslag fra Dansk Tennis Forbund på Instagram fremgår, at Sportschef Jens Anker Buus Andersen er med Christian Sigsgaard (Sigs), Elmer Møller og Felipe Mikkelsen i Doha, hvor der både i sidste uge og igen i denne uge afvikles turneringer i M15 kategorien.

Udover de nævnte deltog endvidere 23-årige Nikolaj Katic, der ligesom 19-årige Felipe Mikkelsen vandt i 1. runde af kvalifikationen, hvorefter de begge blev besejret i kvalfinalen, men Felipe var heldig og kom ind som Lucky Loser i hovedturneringen, hvor både Sigs og Elmer var direkte inde.

Nikolaj Katic
Foto: Sportsfotograf.com .- Nikolaj Katic

Både Felipe og Elmer måtte dog forlade turneringen efter 1. runde, hvilket også blev tilfældet i double, hvor de spillede sammen.

Sigs vandt 2 kampe, inden han i kvartfinalen blev besejret 3-6, 6-1, 6-2 af 21-årige Oscar Moraing (GER), og i double gik han hele vejen, da han sammen med Julian Cash (GBR) vandt finalen 6-4, 6-4 over 1. seedede Saketh Myneni (IND) og Patrik Niklas-Salminen (FIN).

I denne uges udgave af turneringen har både Nikolaj og Felipe igen vundet deres kampe i 1. kvalrunde, og det samme har Elmer, der ikke – som i sidste uge – slap med i hovedturneringen på en Junior Reserved (JR) plads.

Joe og Benji spiller M15 Florida

Oprindelig havde Johannes Ingildsen (Joe) overvejet at deltage i Doha, men han er i stedet rejst til Florida, hvor han stadig har mulighed for at træne på det college, som han afsluttede tidligere på året.
Derfor deltager han i kvalifikationen til M15 i Naples, hvor Benjamin Hannestad (Benji) ligeledes deltager.

Joe var også tilmeldt M15 i Vero Beach i Florida i næste uge, men da han ikke havde trukket sin tilmelding til M15 i Doha samme uge, blev hans tilmelding automatisk af ITF’s computersystem frameldt og flyttet til Doha, selvom Vero Beach var anført som 1. prioritet.
Derved går Joe formentlig glip af turneringen i næste uge, men til gengæld blev han den erfaring rigere, at det er en god ide selv at framelde sig de turneringer, hvor man alligevel ikke ønsker at deltage.

Davis Cup 2021
Foto: Morten Olsen/Dansk Tennis Forbund – Johannes Ingildsen

TV-kampe/streaming og resultater 

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 17. oktober

Billeder (Facebook-opslag): Holger Vitus Nødskov Rune (Foto: Philippe Montigny / Open d’Orléans) – kval NB 1500 Antwerpen (Bet365/Unibet/Oddset)
Paula Badosa og Victoria Azarenka – Finale Indian Wells 2200 TV 2 Sport
ATP/WTA 1000 Indian Wells – TV 2 Sport, ATP: Tennistv.com, WTA: WTATV.com
Stadium – start 2200cet (Finaler)
(21) Paula Badosa (ESP) vs. (27) Victoria Azarenka (BLR) – W
NB 0100: (21) Cameron Norrie (GBR) vs. (29) Nikoloz Basilashvili (GEO) – M
====
ATP 250 Moskva, kvalifikation – Bet365, Unibet, Oddset
Court 2 – NB 1400cet
Qfi: [8] (162) Elias Ymer (SWE) vs. [1] (108) Egor Gerasimov (BLR)

====

ATP 250, Antwerpen, kvalifikation (Bet365, Unibet, Oddset)

Center Court – ca. 1330 (Q16)
[2] (79) Brandon Nakashima (USA) vs. (140) Fernando Verdasco (ESP)
NB 1500: (124) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [6] (100) Pierre-Hugues Herbert (FRA)

====

ATP Challenger – Finaler Livestream.com/ATP

Alicante

Pista Central – start 1200 (Finale)
(203) Hugo Grenier (FRA) vs. Constant Lestienne (FRA)

—-

Napoli

Center Court – start 1630 (Finale)
[5] (118) Tallon Griekspoor vs. (Q) (302) Alexander Ritschard (USA)

—-

Santiago 3

Cancha Central – start 2200cet (Finale)
[5] (138) Sebastian Baez (ARG) vs. (205) Felipe Meligeni Rodrigues Alves (BRA)

====
ITF World Tennis Tour

GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE JuniorDanske, Svenske 


WTA Tour – ATP Tour (Uge 40) 

WTA 1000 & ATP 1000, BNP Parisbas Open, Indian Wells (CA, USA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -9 timer

TV-dækning: TV 2 Sport/Sport X/Play (WTA fra onsdag, ATP fra torsdag)
WTA: WTATV.com (fra onsdag), ATP: Tennistv.com (fra torsdag),

Tidsplan (uge 2)
lørdag: WTA Double Finale/ATP Semi og Double Finale
søndag: WTA og ATP Finaler

ATP 1000 (udvalgte)

Finale: (21) Cameron Norrie (GBR) vs. (29) Nikoloz Basilashvili (GEO) 3-6, 6-4, 6-1

Semifinale
(21) Cameron Norrie (GBR) vs. (23) Grigor Dimitrov (BUL) 6-2, 6-4
(29) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (31) Taylor Fritz (USA) 7-6(5), 6-3

Kvartfinale
(23) Grigor Dimitrov (BUL) vs. (8) Hubert Hurkacz (POL) 3-6, 6-4, 7-6(2)
(21) Cameron Norrie (GBR) vs. (11) Diego Schwartzman (ARG) 6-0, 6-2
(31) Taylor Fritz (USA) vs. (3) Alexander Zverev (GER) 4-6, 6-3, 7-6(3)
(29) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (2) Stefanos Tsitsipas (GRE) 6-4, 2-6, 6-4

1/8-finale
(23) Grigor Dimitrov (BUL) vs. (1) Daniil Medvedev (RUS) 4-6, 6-4, 6-3
(8) Hubert Hurkacz (POL) vs. (19) Aslan Karatsev (RUS) 6-1, 6-3
(21) Cameron Norrie (GBR) vs. Tommy Paul (USA) 6-4, 4-6, 6-2
(11) Diego Schwartzman (ARG) vs. (6) Casper Ruud (NOR) 6-3, 6-3
====
(31) Taylor Fritz (USA) vs. (10) Jannik Sinner (ITA) 6-4, 6-3
(3) Alexander Zverev (GER) vs. (14) Gael Monfils (FRA) 6-1, 6-3
(29) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (24) Karen Khachanov (RUS) 6-4, 7-6(6)
(2) Stefanos Tsitsipas (GRE) vs. (22) Alex De Minaur (AUS) 6-7(3), 7-6(3), 6-2

R32
(1) Daniil Medvedev (RUS) vs. (27) Filip Krajinovic (SRB) 6-2, 7-6(1)
(23) Grigor Dimitrov (BUL) vs. (16) Reilly Opelka (USA) 6-3, 6-4
(19) Aslan Karatsev (RUS) vs. (9) Denis Shapovalov (CAN) 7-5, 6-2
(8) Hubert Hurkacz (POL) vs. Frances Tiafoe (USA) 6-3, 6-2
—-
Tommy Paul (USA) vs. (4) Andrey Rublev (RUS) 6-4, 3-6, 7-5
(21) Cameron Norrie (GBR) vs. (15) Roberto Bautisata Agut (ESP) 6-4, 5-7, 6-3
(11) Diego Schwartzman (ARG) vs. (18) Daniel Evans (GBR) 5-7, 6-4, 6-0
(6) Casper Ruud (NOR) vs. (26) Lloyd Harris (RSA) 6-7(4), 6-4, 6-4
====
(31) Taylor Fritz (USA) vs. (5) Matteo Berrettini (ITA) 6-4, 6-3
(10) Jannik Sinner (ITA) vs. (20) John Isner (USA) – walkover
(14) Gael Monfils (FRA) vs. Kevin Anderson (RSA) 7-5, 6-2
(3) Alexander Zverev (GER) vs. (WC) Andy Murray (GBR) 6-4, 7-6(4)
—-
(29) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. Albert Ramos-Vinolas (ESP) 4-6, 7-6(2), 6-2
(24) Karen Khachanov (RUS) vs. (12) Pablo Carreno Busta (ESP) 6-0, 6-4
(22) Alex De Minaur (AUS) vs. (13) Christian Garin (CHI) 6-4, 6-2
(2) Stefanos Tsitsipas (GRE) vs.  (25) Fabio Fognini (ITA 2-6, 6-3, 6-4

R64
(1) Daniil Medvedev (RUS) vs. Mackenzie McDonald (USA) 6-4, 6-2
(27) Filip Krajinovic (SRB) vs. Marcos Giron (USA) 7-6(2), 7-5
(23) Grigor Dimitrov (BUL) vs. Daniel Altmaier (GER) 6-4, 6-2
(16) Reilly Opelka (USA) vs. Taro Daniel (JPN) 7-5, 6-3

(9) Denis Shapovalov (CAN) vs. Vasek Pospisil (CAN) 3-0 Ret’d
(19) Aslan Karatsev (RUS) vs. (Q) Salvatore Caruso (ITA) 6-0, 6-2
Frances Tiafoe (USA) vs. (32) Sebastian Korda (USA) 6-0, 6-4
(8) Hubert Hurkacz (POL) vs. Alexei Popyrin (AUS) 6-1, 7-5
—-
(4) Andrey Rublev (RUS) vs. Carlos Taberner (ESP) 6-3, 6-4
Tommy Paul (USA) vs. (28) Dusan Lajovic (SRB) 6-2, 6-3
(21) Cameron Norrie (GBR) v. Thiago Monteiro (BRA) 6-4, 5-7, 6-0
(15) Roberto Bautisata Agut (ESP) vs. Guido Pella (ARG) 7-5, 6-3

(11) Diego Schwartzman (ARG) vs. (Q) Maxime Cressy (USA) 6-2, 3-6, 7-5
(18) Daniel Evans (GBR) vs. Kei Nishikori (JPN) 4-6, 6-3, 6-4
(26) Lloyd Harris (RSA) vs. Alejandro Davidovich Fokina (ESP) 6-3, 6-3
(6) Casper Ruud (NOR) vs. Roberto Carbales Baena (ESP) 6-1, 6-2
====
(5) Matteo Berrettini (ITA) vs. (Q) Alejandro Tabilo (CHI) 6-4, 7-5
(31) Taylor Fritz (USA) vs. Brandon Nakashima (USA) 6-3, 6-4
(20) John Isner (USA) vs. Yoshihito Nishioka (JPN) 6-3, 6-4
(10) Jannik Sinner (ITA) vs. John Millman (AUS) 6-2, 6-2

(14) Gael Monfils (FRA) vs. Gianluca Mager (ITA) 6-4, 6-2
Kevin Anderson (RSA) vs. (17) Lorenzo Sonego (ITA) 7-6(7), 7-6(3)
(WC) Andy Murray (GBR) vs. (30) Carlos Alcaraz (ESP) 5-7, 6-3, 6-2
(3) Alexander Zverev (GER) vs. Jenson Brooksby (USA) 6-4, 3-6, 6-1
—-
Albert Ramos-Vinolas (ESP) vs. (7) Felix Auger-Aliassime (CAN) 6-4, 6-2
(29) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (Q) Christopher Eubanks (USA) 6-4, 6-3
(24) Karen Khachanov (RUS) vs. Emil Ruusuvuori (FIN) 6-2, 7-5
(12) Pablo Carreno Busta (ESP) vs. (Q) Emilio Gomez (ECU) 6-1, 6-4

[13] (17) Christian Garin (CHI) vs. (Q) (178) Ernesto Escobedo (USA) 7-5, 6-2
[22] (27) Alex De Minaur (AUS) vs. (Q) (202) Aleksandar Vukic (AUS) 6-4, 7-5
[25] (30) Fabio Fognini (ITA) vs. (54) Jan-Lennard Struff (GER) 6-4, 4-6, 6-3
[2] (3) Stefanos Tsitsipas (GRE) vs. (61) Pedro Martinez Portero (ESP) 6-2, 6-4

R128
(1) Daniil Medvedev (RUS) – bye
Mackenzie McDonald (USA) vs. James Duckworth (AUS) 6-3, 6-3
Marcos Giron (USA) vs. (Q) Botic Van De Zandschulp (NED) 6-7(7), 6-2, 6-4
(27) Filip Krajinovic (SRB) – bye

(23) Grigor Dimitrov (BUL) – bye
Daniel Altmaier (GER) vs. Sam Querrey (USA) 6-2, 6-4
Taro Daniel (JPN) vs. (PR) Philipp Kohlschreiber (GER) 6-2, 6-4
(16) Reilly Opelka (USA) – bye

(9) Denis Shapovalov (CAN) – bye
Vasek Pospisil (CAN) vs. (WC) John Jeffrey Wolf (USA) 6-4, 4-6, 6-4
(Q) Salvatore Caruso (ITA) vs. (WC) Zachary Svajda (USA) 6-3, 6-1
(19) Aslan Karatsev (RUS) – bye

(32) Sebastian Korda (USA) – bye
Frances Tiafoe (USA) vs. Benoit Paire (FRA) 6-4, 6-4
Alexei Popyrin (AUS) vs. Miomir Kecmanovic (SRB) 6-3, 7-6(4)
(8) Hubert Hurkacz (POL) – bye
—-
(4) Andrey Rublev (RUS) – bye
Carlos Taberner (ESP) vs. Jaume Munar (ESP) 6-3, 6-3
Tommy Paul (USA) vs. Feliciano Lopez (ESP) 6-3, 7-6(3)
(28) Dusan Lajovic (SRB) – bye

(21) Cameron Norrie (GBR) – bye
Thiago Monteiro (BRA) vs. Tennys Sandgren (USA) 6-4, 6-3
Guido Pella (ARG) vs. Soonwoo Kwon (KOR) 1-6, 6-3, 6-4
(15) Roberto Bautisata Agut (ESP) – bye

(11) Diego Schwartzman (ARG) – bye
(Q) Maxime Cressy (USA) vs. Laslo Djere (SRB) 6-7(3), 6-1, 7-5
Kei Nishikori (JPN) vs. (Q) Joao Sousa (POR) 6-7(5), 6-3, 6-2
(18) Daniel Evans (GBR) – bye

(26) Lloyd Harris (RSA) – bye
Alejandro Davidovich Fokina (ESP) vs. Steve Johnson (USA) 6-7(5), 6-3, 7-5
Roberto Carbales Baena (ESP) vs. (Q) Renzo Olivo (ARG) 7-5, 7-5
(6) Casper Ruud (NOR) – bye
====
(5) Matteo Berrettini (ITA) – bye
(Q) Alejandro Tabilo (CHI) vs. Denis Kudla (USA) 6-1, 7-6
Brandon Nakashima (USA) vs. Federico Coria (ARG) 6-3, 6-2
(31) Taylor Fritz (USA) – bye

(20) John Isner (USA) – bye
Yoshihito Nishioka (JPN) vs. Federico Delbonis (ARG) 6-3, 3-6, 7-6(2)
John Millman (AUS) vs. (WC) Jack Sock (USA) 7-5, 4-6, 6-3
(10) Jannik Sinner (ITA) – bye

(14) Gael Monfils (FRA) – bye
Gianluca Mager (ITA) vs. Marton Fucsovics (HUN) 1-6, 6-3, 6-2
Kevin Anderson (RSA) vs. Jordan Thompson (AUS) 7-5, 6-2
(17) Lorenzo Sonego (ITA) – bye

(30) Carlos Alcaraz (ESP) – bye
(WC) Andy Murray (GBR) vs. Adrian Mannarino (FRA) 6-3, 6-2
Jenson Brooksby (USA) vs. (Q) Cem Ilkel (TUR) 7-6(5), 6-4
(3) Alexander Zverev (GER) – bye
—-
(7) Felix Auger-Aliassime (CAN) – bye
Albert Ramos-Vinolas (ESP) vs. Lorenzo Musetti (ITA) 6-1, 6-3
(Q) Christopher Eubanks (USA) vs. Egor Gerasimov (BLR) 6-3, 6-3
(29) Nikoloz Basilashvili (GEO) – bye

(24) Karen Khachanov (RUS) – bye
Emil Ruusuvuori (FIN) vs. Dominik Koepfer (GER) 6-7(3), 6-2, 6-0
(Q) Emilio Gomez (ECU) vs. Facundo Bagnis (ARG) 6-3, 6-3
(12) Pablo Carreno Busta (ESP) – bye

[13] (17) Christian Garin (CHI) – bye
(WC) (124) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (Q) (178) Ernesto Escobedo (USA) 4-6, 1-6
(Q) (202) Aleksandar Vukic (AUS) vs. (96) Pablo Andujar (ESP) 7-5, 6-4
[22] (27) Alex De Minaur (AUS) – bye

[25] (30) Fabio Fognini (ITA) – bye
(54) Jan-Lennard Struff (GER) vs. (105) Daniel Elahi (COL) 7-6(4), 6-3
(61) Pedro Martinez Portero (ESP) vs. (Q) (208) Roberto Marcora (ITA) 6-4, 6-0
[2] (3) Stefanos Tsitsipas (GRE) – bye

Qfi
Botic Van De Zandschulp (NED) vs. (1) vs. Thai-Son Kwiatkowski (USA) 6-4, 4-6, 6-2
(2) Salvatore Caruso (ITA) vs. Roberto Quiroz (ECU) 6-4, 6-4
Roberto Marcora (ITA) vs. Matteo Viola (ITA) 6-2, 7-5
(4) Maxime Cressy (USA) vs. (18) Enzo Couacaud (FRA) 7-5, 6-7(2), 6-2
(13) Ernesto Escobedo (USA) vs. (5) Mikhail Kukushkin (KAZ) 6-2, 6-4
(17) Alejandro Tabilo (CHI) vs. (6) Evgeny Donskoy (RUS) 6-2, 6-1
(22) Renzo Olivo (ARG) vs. Andrea Arnaboldi (ITA) 6-1, 6-7(6), 6-3
(14) Cem Ilkel (TUR) vs. (WC) Govind Nanda (USA) 6-1, 2-6, 6-4
(20) Christopher Eubanks (USA) vs. (WC) Stefan Kozlov (USA) 2-6, 6-0, 7-5
(15) Joao Sousa (POR) vs. (10) Altug Celikbilek (TUR) 6-3, 7-5
(11) Emilio Gomez (ECU) vs. (23) Ivo Karlovic (CRO) 6-3, 7-6(7)
(24) Aleksandar Vukic (AUS) vs. (24) Bjorn Fratangelo (USA) 6-1, 6-4

Q64: (220) Mikael Torpegaard (DEN) vs.  [12] (176) Bjorn Fratangelo (USA) 2-6, 1-6


WTA 1000 

Finale: (21) Paula Badosa (ESP) vs. (27) Victoria Azarenka (BLR)

Semifinale
(21) Paula Badosa (ESP) vs. (12) Ons Jabeur (TUN) 6-3, 6-3
(27) Victoria Azarenka (BLR) vs. (24) Jelena Ostapenko (LAT) 3-6, 6-3, 7-5

Kvartfinale
(12) Ons Jabeur (TUN) vs. (18) Anett Kontaveit (EST) 7-5, 6-3
(21) Paula Badosa (ESP) vs. (10) Angelique Kerber (GER) 6-4, 7-5
(27) Victoria Azarenka (BLR) vs. (19) Jessica Pegula (USA) 6-4, 6-2
(24) Jelena Ostapenko (LAT) vs. Shelby Rogers (USA) 6-4, 4-6, 6-3

1/8-finale
(18) Anett Kontaveit (EST) vs. (LL) Beatriz Haddad Maia (BRA) 6-0, 6-2
(12) Ons Jabeur (TUN) vs. (Q) Anna Kalinskaya (RUS) 6-2, 6-2
(21) Paula Badosa (ESP) vs. (3) Barbora Krejcikova (CZE) 6-1, 7-5
(10) Angelique Kerber (GER) vs. Ajla Tomljanovic (AUS) 6-4, 6-1
====
(27) Victoria Azarenka (BLR) vs. Aliaksandra Sasnovich (BLR) 6-3, 6-4
(19) Jessica Pegula (USA) vs. (4) Elina Svitolina (UKR) 6-1, 6-1
Shelby Rogers (USA) vs. (23) Leylah Fernandez (CAN) 2-6, 6-1, 7-6(4)
(24) Jelena Ostapenko (LAT) vs. (2) Iga Swiatek (POL) 6-4, 6-3

R32
(LL) Beatriz Haddad Maia (BRA) vs. (1) Karolina Pliskova (CZE) 6-3, 7-5
(18) Anett Kontaveit (EST) vs. (16) Bianca Andreescu (CAN) 7-6(5), 6-3
(12) Ons Jabeur (TUN) vs. (22) Danielle Collins (USA) 6-1, 6-3
(Q) Anna Kalinskaya (RUS) vs. Viktorija Golubic (SUI) 1-6, 6-1, 6-3
—-
(3) Barbora Krejcikova (CZE) vs. Amanda Anisimova (USA) 6-2, 6-3
(21) Paula Badosa (ESP) vs. (15) Cori Gauff (USA) 6-2, 6-2
(10) Angelique Kerber (GER) vs. (20) Daria Kasatkina (RUS) 6-2, 1-6, 6-4
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. (26) Tamara Zidansek (SLO) 6-4, 6-3
====
(27) Victoria Azarenka (BLR) vs. (7) Petra Kvitova (CZE) 7-5, 6-4
Aliaksandra Sasnovich (BLR) vs. (11) Simona Halep (ROU) 7-5, 6-4
(19) Jessica Pegula (USA) vs. (LL) Jasmine Paolini (ITA) 6-4, 6-1
(4) Elina Svitolina (UKR) vs. (32) Sorana Cirstea (ROU) 4-6, 6-4, 7-6(3)
—-
Shelby Rogers (USA) vs. Irina-Camelia Begu (ROU) 6-0, 6-2
(23) Leylah Fernandez (CAN) vs. (9) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 5-7, 6-3, 6-4
(24) Jelena Ostapenko (LAT) vs. Yulia Putintseva (KAZ) 6-3, 2-6, 6-3
(2) Iga Swiatek (POL) vs. (25) Veronika Kudermetova (RUS) 6-1, 6-0

R64
(1) Karolina Pliskova (CZE) vs. Magdalena Frech (POL) 7-5, 6-2
(LL) Beatriz Haddad Maia (BRA) vs. Mayar Sherif (EGY) 6-3, 6-0
(18) Anett Kontaveit (EST) vs. (Q) Martina Trevisan (ITA) 6-3, 5-2 Ret’d
(16) Bianca Andreescu (CAN) vs. Alison Riske (USA) 7-6(2), 5-7, 6-2

(12) Ons Jabeur (TUN) vs. Anastasija Sevastova (LAT) 6-2, 6-7(5), 6-3
(22) Danielle Collins (USA) vs. Lauren Davis (USA) 6-1 Ret’d
(Q) Anna Kalinskaya (RUS) vs. (28) Sara Sorribes Tormo (ESP) 6-3, 4-6, 6-2
Viktorija Golubic (SUI) vs. (6) Maria Sakkari (GRE) 5-7, 6-3, 6-2
—-
(3) Barbora Krejcikova (CZE) vs. (Q) Zarina Diyas (KAZ) 6-4, 3-6, 6-1
Amanda Anisimova (USA) vs. (30) Camila Giorgi (ITA) 6-4, 6-1
(21) Paula Badosa (ESP) vs. Dayana Yastremska (UKR) 6-4, 2-6, 6-2
(15) Cori Gauff (USA) vs. Caroline Garcia (FRA) 6-3, 6-7(2), 6-1

(10) Angelique Kerber (GER) vs. Katerina Siniakova (CZE) 6-1, 6-7(4), 7-5
(20) Daria Kasatkina (RUS) vs. (Q) Astra Sharma (AUS) 3-4 Ret’d
(26) Tamara Zidansek (SLO) vs. Ana Konjuh (CRO) 6-4, 5-7, 6-3
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. (5) Garbine Muguruza (ESP) 6-3, 1-6, 6-3
====
(7) Petra Kvitova (CZE) vs. Arantxa Rus (NED) 6-2, 6-2
(27) Victoria Azarenka (BLR) vs. Magda Linette (POL) 7-5, 3-0 Ret’d
Aliaksandra Sasnovich (BLR) vs. (17) Emma Raducanu (GBR) 6-2, 6-4
(11) Simona Halep (ROU) vs. Marta Kostyuk (UKR) 7-6(2), 6-1

(LL) Jasmine Paolini (ITA) vs. (14) Elise Mertens (BEL) 3-6, 6-4, 6-4
(19) Jessica Pegula (USA) vs. Sloane Stephens (USA) 6-2, 6-3
(32) Sorana Cirstea (ROU) vs. Misaki Doi (JPN) 6-2, 6-3
(4) Elina Svitolina (UKR) vs. Tereza Martincova (CZE) 6-2, 7-5
—-
Shelby Rogers (USA) vs. (LL) Kristina Kucova (SVK) 6-2, 6-2
Irina-Camelia Begu (ROU) vs. (31) Jil Teichmann (SUI) 7-5, 6-1
(23) Leylah Fernandez (CAN) vs. Alize Cornet (FRA) 6-2, 6-3
(9) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. Madison Keys (USA) 6-3, 6-1

Yulia Putintseva (KAZ) vs. (13) Elena Rybakina (KAZ) 6-2, 7-6(5)
(24) Jelena Ostapenko (LAT) vs. Su-Wei Hsieh (TPE) 6-3, 6-0
(25) Veronika Kudermetova (RUS) vs. Ludmilla Samsonova (RUS) 6-2, 6-3
(2) Iga Swiatek (POL) vs. Petra Martic (CRO) 6-1, 6-3

R128
(1) Karolina Pliskova (CZE) – bye
Magdalena Frech (POL) vs. (PR) Saisai Zheng (CHN) 6-1, 6-4
Mayar Sherif (EGY) vs. Danka Kovinic (MNE) 6-1, 6-3
(29) Nadia Podoroska (ARG) – bye

(18) Anett Kontaveit (EST) – bye
(Q) Martina Trevisan (ITA) vs. Marie Bouzkova (CZE) 6-4, 6-7(8), 6-4
Alison Riske (USA) vs. (Q) En Shuo Liang (TPE) 6-2, 6-2
(16) Bianca Andreescu (CAN) – bye

(12) Ons Jabeur (TUN) – bye
Anastasija Sevastova (LAT) vs. Polona Hercog (SLO) 3-6, 6-2, 6-0
Lauren Davis (USA) vs. Nuria Parrizas Diaz (ESP) 6-2, 7-5
(22) Danielle Collins (USA) – bye

(28) Sara Sorribes Tormo (ESP) – bye
(Q) Anna Kalinskaya (RUS) vs. (WC) Claire Liu (USA) 6-3, 2-6, 6-1
Viktorija Golubic (SUI) vs. Marketa Vondrousova (CZE) 6-1, 4-6, 6-3
(6) Maria Sakkari (GRE) – bye
—-
(3) Barbora Krejcikova (CZE) – bye
(Q) Zarina Diyas (KAZ) vs. Nao Hibino (JPN) 6-3, 6-3
Amanda Anisimova (USA) vs. (WC) Katrina Scott (USA) 6-1, 6-1
(30) Camila Giorgi (ITA) – bye

(21) Paula Badosa (ESP) – bye
Dayana Yastremska (UKR) vs. (WC) Elsa Jacquemot (FRA) 6-2, 6-4
Caroline Garcia (FRA) vs. (Q) Kirsten Flipkens (BEL) 5-7, 6-4, 6-0
(15) Cori Gauff (USA) – bye

(10) Angelique Kerber (GER) – bye
Katerina Siniakova (CZE) vs. (WC) Kim Clijsters (BEL) 6-1, 2-6, 6-2
(Q) Astra Sharma (AUS) vs. Donna Vekic (CRO) 6-4, 2-6, 6-3
(20) Daria Kasatkina (RUS) – bye

(26) Tamara Zidansek (SLO) – bye
Ana Konjuh (CRO) vs. Anna Karolina Schmiedlova (SVK) 6-2, 6-2
Ajla Tomljanovic (AUS) vs. (Q) Usue Maltane Arconada (USA) 6-0, 6-2
(5) Garbine Muguruza (ESP) – bye
====
(7) Petra Kvitova (CZE) – bye
Arantxa Rus (NED) vs. (Q) Alycia Parks (USA) 6-0, 6-1
Magda Linette (POL) vs. Rebecca Peterson (SWE) 3-6, 6-3, 6-2
(27) Victoria Azarenka (BLR) – bye

(17) Emma Raducanu (GBR) – bye
Aliaksandra Sasnovich (BLR) vs. Maria Camila Osorio Serrano (COL) 6-0, 6-4
Marta Kostyuk (UKR) vs. Shuai Zhang (CHN) 6-3, 1-6, 6-2
(11) Simona Halep (ROU) – bye

(14) Elise Mertens (BEL) – bye
(LL) Jasmine Paolini (ITA) vs. (Q) Mai Hontama (JPN) 6-0, 3-6, 6-2
Sloane Stephens (USA) vs. Heather Watson (GBR) 6-7(5), 7-5, 6-1
(19) Jessica Pegula (USA) – bye

(32) Sorana Cirstea (ROU) – bye
Misaki Doi (JPN) vs. Ann Li (USA) 6-2, 5-7, 7-5
Tereza Martincova (CZE) vs. (WC) Ashlyn Krueger (USA) 6-2, 7-6(1)
(4) Elina Svitolina (UKR) – bye
—-
(8) Belinda Bencic (SUI) – bye
Shelby Rogers (USA) vs. Anhelina Kalinina (UKR) 7-6(2), 6-2
Irina-Camelia Begu (ROU) vs. Fiona Ferro (FRA) 6-2, 7-6(2)
(31) Jil Teichmann (SUI) – bye

(23) Leylah Fernandez (CAN) – bye
Alize Cornet (FRA) vs. (Q) Elena-Gabriela Ruse (ROU) 6-3, 7-6(5)
Madison Keys (USA) vs. Kaia Kanepi (EST) 6-0, 7-5
(9) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) – bye

(13) Elena Rybakina (KAZ) – bye
Yulia Putintseva (KAZ) vs. Andrea Petkovic (GER) 7-6(2), 6-1
Su-Wei Hsieh (TPE) vs. Madison Brengle (USA) 6-1, 7-6(4)
(24) Jelena Ostapenko (LAT) – bye

(25) Veronika Kudermetova (RUS) – bye
Ludmilla Samsonova (RUS) vs. (Q) Kateryna Kozlova (UKR) 6-4, 7-6(6)
Petra Martic (CRO) vs. (WC) Katie Volynets (USA) 6-4, 6-4
(2) Iga Swiatek (POL) – bye

Qfi
(15) Kateryna Kozlova (UKR) vs. (1) Jasmine Paolini (ITA) 6-1, 6-3
(2) Martina Trevisan (ITA) vs. (WC) Reese Brantmeier (USA) 6-1, 6-2
(3) Elena-Gabriela Ruse (ROU) vs. (17) Lesley Pattinama Kerkhove (NED) 6-3, 6-2
(4) Astra Sharma (AUS) vs. (WC) Peyton Stearns (USA) 7-5, 6-0
(5) Magdalena Frech (POL) vs. (21) Rebecca Marino (CAN) 6-3, 4-6, 6-3
(6) Zarina Diyas (KAZ) vs. (13) Olga Govortsova (BLR) 6-3, 6-3
Mai Hontama (JPN) vs. (7) Kristina Kucova (SVK) 6-3, 6-4
(19) Anna Kalinskaya (RUS) vs. Priscilla Hon (AUS) 6-4, 7-5
(WC) Usue Maltane Arconada (USA) vs. (9) Beatriz Haddad Maia (BRA) 4-6, 6-4, 6-0
En-Shuo Liang (TPE) vs. Caroline Dolehide (USA) 6-4, 6-7(2), 6-3
Alycia Parks (USA) vs. (11) Maddison Inglis (AUS) 6-3, 6-4
(11) Kirsten Flipkens (BEL) vs. (23) Katarzyna Kawa (POL) 2-6, 6-2, 6-3


ATP Challenger (uge 41)

Place Country Category Surface
Santiago 3 CHI ATP Challenger $52K Clay
Alicante ESP ATP Challenger €44K Hard
Napoli 2 ITA ATP Challenger €44K Clay

 

Santiago 3
Tidsforskel: cet -5 timer

Finale: [5] (138) Sebastian Baez (ARG) vs. (205) Felipe Meligeni Rodrigues Alves (BRA)
Semifinale: [5] (138) Sebastian Baez (ARG) vs. [6] (154) Marcelo Tomas Barrios Vera (CHI) 3-6, 6-3, 6-4
Kvartfinale: [5] (138) Sebastian Baez (ARG) vs. [1] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) 6-3, 6-4
1/8-finale: [1] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) vs. (274) Pedro Cachin (ARG) 6-4, 3-6, 6-2
R32: [1] (102) Juan Manuel Cerundolo (ARG) vs. (290) Julian Lenz (GER) 6-3, 6-3

Napoli 2

R32: (226) Franco Agamenone (ITA) vs. [3] (111) Hugo Gaston (FRA) 6-4, 2-6, 6-3

Livestream/ATP


WTA Challenger (uge 41)


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 41)

Place Country Category Surface
Rodez FRA M25+H Hard
Lima PER M25 Clay
Loule POR M25 – Livestream C1+C2 Hard
Antalya TUR M15 – Livestream Clay
Cancun MEX M15 Hard
Doha QAT M15 Hard
Kazan RUS M15 Hard
Monastir TUN M15 Hard
Naples FL, USA M15 – Livestream C1+C2 Clay
Platja D’Aro ESP M15 Clay
Sharm El Sheikh EGY M15 Hard
Sozopol BUL M15 Hard

 

M15 Naples
Tidsforskel: cet -6 timer

Kvartfinale: (Q) (1534) Johannes Ingildsen (DEN) vs. (871) Duarte Vale (POR) 4-6, 3-6
1/8-finale: (Q) (1534) Johannes Ingildsen (DEN) vs. (1293) Fletcher Scott (USA) 5-7, 6-4, 7-6(5)

R32
(1311) Benjamin Hannestad (DEN) vs. [1] (394) Michael Redlicki (USA) 3-6, 2-6
(Q) (1534) Johannes Ingildsen (DEN) vs. [4] (582) Ricardo Rodriguez-Pace (VEN) 6-4, 7-5

Qfi: (1534) Johannes Ingildsen (DEN) vs. [16] Matthew Foster-Estwick (BAR) 7-5, 6-3
Q16: (1534) Johannes Ingildsen (DEN) vs. Agustin Ivan Damiano (ARG) 6-2, 6-3
Q32: (1534) Johannes Ingildsen (DEN) – bye

Doubles

Finale: Johannes Ingildsen (DEN)/Duarte Vale (POR) vs. Bruno Kuzuhara (USA)/Abedallah Shelbayh (JOR) 4-6, 1-6
Semifinale: Johannes Ingildsen (DEN)/Duarte Vale (POR) vs. (1) Damien Wenger/Louroi Martinez (SUI) 6-0, 6-1
Kvartfinale: Johannes Ingildsen (DEN)/Duarte Vale (POR) vs. (4) Alan Kohen/Juan Ignacio Galarza (ARG) 6-2, 6-2
1/8-finale: Johannes Ingildsen (DEN)/Duarte Vale (POR) vs. Fletcher Scott (USA)/Juan David Velasquez (COL) 6-2, 6-3


M15 Doha
Tidsforskel: cet +1 time

R32
(969) Christian Sigsgaard (DEN) vs. (1069) Oscar Moraing (GER) 4-6, 2-6
(Q) (1923) Elmer Møller (DEN) vs. (WC) Tibo Colson (BEL) 6-7(3), 4-6

Qfi: [10] (1923) Elmer Møller (DEN) vs. (WC) Garv Bahl (IND) 6-0, 6-0

Q16
[10] (1923) Elmer Møller (DEN) vs. Radu Florin Macovei (ROU) 6-1, 6-1
Felipe Mikkelsen (DEN) vs. [2] (1286) Zura tkemaladze (GEO) 1-6, 1-6
Nikolaj Katic (DEN) vs. [3] (1298) Boris Butulija (SRB) 1-6, 3-6

Q32
[10] (1923) Elmer Møller (DEN) vs. Davud Amirov (RUS) 6-3, 6-1
Felipe Mikkelsen (DEN) vs. Tushar Madan (IND) 7-6(5), 6-3
Nikolaj Katic (DEN) vs. Theertha Shashank Macherla (IND) 6-4, 7-6(2)

Doubles

Finale: (4) Christian Sigsgaard (DEN)/Julian Cash (GBR) vs. Hanwen Li (CHN)/Beibit Zhukayev (KAZ) 6-3, 6-3
Semifinale: (4) Christian Sigsgaard (DEN)/Julian Cash (GBR) vs. (1) Patrik Niklas-Salminen (FIN)/Saketh Myneni (IND) 6-3, 7-5
Kvartfinale: (4) Christian Sigsgaard (DEN)/Julian Cash (GBR) vs. Dominik Boehler/Karlo Cubelic (GER) 4-6, 7-6(5), [10-5]
1/8-finale: (4) Christian Sigsgaard (DEN)/Julian Cash (GBR) vs. Preston Brown (USA)/Oscar Moraing (GER) 6-3, 7-5

<< tilbage


ITF Women (uge 41)

Place Country Category Surface
Rancho Santa Fe CA, USA W60 – Livestream C1+C2 Hard
Florence SC, USA W25 Hard
Lagos POR W25 Hard
Lima PER W25 Clay
Antalya TUR W15 Clay
Cancun MEX W15 Hard
Kazan RUS W15 Hard
Monastir TUN W15 Hard
Norman OK, USA W15 Hard
Piracicaba BRA W15 Clay
Sharm El Sheikh EGY W15 Hard
Sozopol BUL W15 Hard

 

W60, Rancho Santa Fe 
Tidsforskel: cet -9 timer

Finale: [1] (76) Rebecca Peterson (SWE) vs. (Q) (639) Elvina Kalieva (USA)

Semifinale
[1] (76) Rebecca Peterson (SWE) vs. [3] (88) Madison Brengle (USA) 6-4, 6-4
(Q) (639) Elvina Kalieva (USA) vs. [2] (83) Fiona Ferro (FRA) 4-6, 6-4, 3-0 Ret’d

Kvartfinale
[1] (76) Rebecca Peterson (SWE) vs. (167) Lizette Cabrerea (AUS) 6-4, 6-1
[3] (88) Madison Brengle (USA) vs. (136) Kateryna Kozlova (UKR) 4-6, 6-1, 6-4
(Q) (639) Elvina Kalieva (USA) vs. [8] (123) Polna Hercog (SLO) 6-4, 6-3
[2] (83) Fiona Ferro (FRA) vs. [6] (112) Kristina Kucova (SVK) 7-6(6), 3-6, 6-4

1/8-finale: [1] (76) Rebecca Peterson (SWE) vs. (190) Mayo Hibi (JPN) 6-1, 6-1
R32: [1] (76) Rebecca Peterson (SWE) vs. (WC) (265) Hanna Chang (USA) 6-1, 6-0

W25 Lagos
Tidsforskel: cet -1 time

Qfi: [7] (480) Olga Helmi (DEN) vs. [6] (420) Anna Turati (ITA) 5-7, 2-6
Q16: [7] (480) Olga Helmi (DEN) vs. Maria Beatriz Teixeira (POR) 6-1, 6-1


W15 Sozopol
Tidsforskel: cet +1 time

Kvartfinale: [7] (809) Sofia Nami Samavati (DEN) vs. [3] (592) Julia Terziyska (BUL) 4-6, 2-6
1/8-finale: [7] (809) Sofia Nami Samavati (DEN) vs. (999) Melis Sezer (TUR) 6-2, 6-0
R32: [7] (809) Sofia Nami Samavati (DEN) vs. (Q) Anna Brogan (GBR) 6-7(5), 7-6(4), [10-8]


ITF Junior (uge 41)

Grade 2, Vigo (ESP) – Hardcourt

Girls singles

Kvartfinale: (227) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [2] (45) Mirra Andreeva (RUS) 2-6, 1-6
1/8-finale: (227) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (169) Celine Simunyu (IRL) 7-5, 3-6, 6-4
R32: (227) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [6] (105) Krystal Blanch (USA) 1-6, 6-4, 7-5

Q16: [7] (3223) Hannah Hafez (DEN) vs. Ainara Vegal (ESP) 3-6, 6-1, [8-10]
Q32: [7] (3223) Hannah Hafez (DEN) – bye

Doubles

1/8-finale: Rebecca Munk Mortensen (DEN)/Talia Neilson Gatenby (GBR) vs. Mingge Xu/Ranah Akua Stoiber (GBR) 2-6, 4-6


Grade 3, Stellenbosch (RSA) – Hardcourt

Girls singles

R32: [7] (197) Natacha Schou (DEN) vs. (Q) (1365) Ekua Youri (BOT) 6-7(4), 0-6

Doubles

Kvartfinale: Schou/Nikolenko vs. Clara Cwajgenbaum (CAL)/Sapir Cohen (ISR) 2-6, 6-2, [2-10]
1/8-finale: (3) Natacha Schou (DEN)/Tatyana Nikolenko (KAZ) vs. Erin McKenzie/Lilitha Sithenkosi Ndungane (RSA) 6-0, 6-0


Grade 4, Kramfors (SWE) – Hardcourt

Boys singles

1/8-finale
(Q) (2087) Niklas Jensen (DEN) vs. [6] (679) Albert Saar (SWE) 1-6, 1-6
(Q) (1938) Christopher Garde (DEN) vs. (Q) Samuel Rovai (SWE) – tabte walkover

R32
(Q) (2087) Niklas Jensen (DEN) vs. (1008) Elliot Jarosz (SWE) 6-3, 6-1
(943) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. [5] (580) Alfons Ridstrom (SWE) 3-6, 2-6
(Q) (1938) Christopher Garde (DEN) vs. (799) Tsegai Gebremeskel (SWE) 7-5, 6-2

Qfi:
[2] (1938) Christopher Garde (DEN) vs. [7] (2809) Allan Krueger (SWE) 6-3, 7-5
[4] (2087) Niklas Jensen (DEN) vs. [6] (2533) Filip Stidell (SWE) 4-6, 6-3, [10-8]

Q16
[2] (1938) Christopher Garde (DEN) vs. Jesper Carlsson Seger (SWE) 6-3, 6-2
[4] (2087) Niklas Jensen (DEN) vs. Teodor Hessle (SWE) 6-4, 6-3

Q32
[2] (1938) Christopher Garde (DEN) vs. (WC) David Aberg (SWE) 6-2, 6-1
[4] (2087) Niklas Jensen (DEN) vs. Henry Ronnberg (SWE) 6-3, 6-2

Boys doubles

1/8-finale
Christopher Garde (DEN)/Tom Noltorp (SWE) vs. Linus Videhult/Lukas Ramer Olofsson (SWE) 3-6, 4-6
(4) Cornelius Alexander Shalmi (DEN)/Alfons Ridstrom (SWE) vs. Elliot Jarosz/John Gabelic (SWE) 5-7, 3-6
Niklas Jensen (DEN)/Vicgtor Tauson (SWE) vs. (3) Rafael Ymer/Sebastian Eriksson (SWE) 2-6, 3-6

Girls singles

R32: (WC) Caroline Porsager (DEN) vs. (1386) Isabella Svahn (SWE) 2-6, 0-6


Grade 4, Siroki Brijeg (BIH) – Carpet

Boys singles

Semifinale: (Q) (1743) Ervin Mesic (DEN) vs. [3] (376) Jakub Prachar (CZE) 6-1, 6-1
Kvartfinale: (Q) (1743) Ervin Mesic (DEN) vs. [6] (588) Romeo Hadzimehmedovic (SRB) 4-6, 7-5, 6-3
1/8-finale: (Q) (1743) Ervin Mesic (DEN) vs. (1591) Daniil Zhibul (RUS) 4-6, 5-4 Ret’d
R32: (Q) (1743) Ervin Mesic (DEN) vs. [1] (280) Maj Premzl (SLO) 7-5, 6-3

Qfi: [2] (1743) Ervin Mesic (DEN) vs. Jiang Yi Qing (CHN) 6-2, 6-1
Q32: [2] (1743) Ervin Mesic (DEN) – bye

Boys doubles

Kvartfinale: Mesic/Marinovic vs. [2] Lun Obrul/Maj Premzl (SLO)
1/8-finale: Ervin Mesic (DEN)/Filip Marinovic (GER) vs. Emil Dapcevic (MNE)/Romeo Hadzimehmedovic (SRB) 6-4, 7-6(1)


Grade 4, Hamburg (GER) – Hardcourt

Boys singles

R64: (LL) Kristoffer Pødenphant (DEN) vs. (1885) Mika Petkovic (GER) 3-6, 1-6

Qfi: Kristoffer Pødenphant (DEN) vs. Philipp Bosse (GER) 1-6, 3-6
Q16: Kristoffer Pødenphant (DEN) vs. Paul Reupke (GER) 7-5, 6-1
Q32: Kristoffer Pødenphant (DEN) – bye

Girls singles

Semifinale: [1] (350) Berta Passola (ESP) vs. [11] (951) Anna Marie Weissheim (GER) 3-6, 7-5, 3-6
Kvartfinale: [1] (350) Berta Passola (ESP) vs. [12] (1126) Thessy Ntondele Zinga (FRA) 6-4, 6-2
1/8-finale: [1] (350) Berta Passola (ESP) vs. Sonja Zhenikhova (GER) 6-2, 6-2

R32
[1] (350) Berta Passola (ESP) vs. (Q) (2360) Karolina Skowronska (POL) 6-7(3), 6-1, 6-4
(Q) (2623) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. [7] (743) Julia Stusek (GER) 2-6, 2-6

R64
[1] (350) Berta Passola (ESP) – bye
(LL) Lucca Ingildsen (DEN) vs. Sonja Zhenikhova (GER) 1-6, 1-6
(Q) (2623) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. (1732) Clara Schoen (GER) 6-4, 6-4
(Q) Emma Thulin Gregersen (DEN) vs. Anna Petkovic (GER) 0-6, 0-6

Qfi
(2623) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. Antonia Schweigel (GER) 6-1, 6-0
Lucca Ingildsen (DEN) vs. Maria B. Bu (GER) 3-6, 6-3, [4-10]
Emma Thulin Gregersen (DEN) vs. Elena Naydenova (BUL) 6-1, 6-2

Q16
Mathilde Mosegaard Ravnholt (DEN) vs. Daria Remetean (GER) 2-6, 5-7
(2623) Sarafina Olivia Hansen (DEN) – bye
Lucca Ingildsen (DEN) – bye
Emma Thulin Gregersen (DEN) vs. Yuki Charlotte Alexander (GER) 6-4, 6-4

Girls doubles

1/8-finale: Ravnholt/Ingildsen vs. (3) Morane Meyers (BEL)/Mariella Gelbke (GER) 3-6, 3-6

R32:
Emma Thulin Gregersen (DEN)/Christina Bednarczyk (GER) vs. Emma Katarina Forgac/Angelina Baberz (GER) 5-7, 2-6
Mathilde Mosegaard Ravnholt/Lucca Ingildsen (DEN) vs. Maria Bub/Antonia Schweigel (GER) 7-6(2), 6-3


Grade 4, Emmelord (NED) – Carpet

Girls singles

Q32: Ophelia Mille Ruus (DEN) vs. Elida Sarigul (NED) 5-7, 5-7


Grade 5, Vale do Lobo (POR) – Hardcourt

Girls singles

R32: (3223) Cecilie Agerbek Fridthjof (DEN) vs. [10] (1222) Aryana Bartlett (GBR) 2-6, 1-6

R64
(1956) Sara Børkop (DEN) vs. [5] (968) Hannah Read (GBR) 6-7(4), 5-7
(3223) Cecilie Agerbek Fridthjof (DEN) vs. Beatriz Csaca (POR) 6-2, 6-3

Girls doubles

Kvartfinale: Fridthjof/Børkop vs. (1) Yoana Dudova (BUL)/Mariana Campino (POR) 2-6, 1-6
1/8-finale: Fridthjof/Børkop vs. Analu Freitas/Angelina Voloshchuk (POR) 7-6(3), 6-4
R32: (8) Cecilie Agerbek Fridthjof/Sara Børkop (DEN) vs. Sofia Carpi (ITA)/Francesca Heidi Tan (INA) 6-0, 6-2


Grade 5, Tehran (IRI) – Grus

Boys singles

Semifinale: (2276) Konstantin Gade Kryger (DEN) vs. [2] (687) Toprak Avcibasi (TUR) 3-6, 2-6
Kvartfinale: (2276) Konstantin Gade Kryger (DEN) vs. [4] (1197) Mohammad parsa Afsari (IRI) 7-6(3), 6-4
1/8-finale: (2276) Konstantin Gade Kryger (DEN) vs. (Q) Baran Sivasli (TUR) 6-3, 7-6(2)
R32: (2276) Konstantin Gade Kryger (DEN) vs. [8] (1859) Parsa Fakhrara (IRI) 6-3, 6-1

Boys doubles

Semifinale: Kryger/Fakhrara vs. (2) Amirali Ghavam/Saman Rezaeyan (IRI) 4-6, 6-3, [6-10]
Kvartfinale: Kryger/Fakhrara vs. (4) Mohammad parsa Afsari (IRI)/Ege Topkoc (TUR) 6-1, 6-2
1/8-finale: Kryger/Fakhrara vs. Kian Mohammadi/Bardia Ziyaei (IRI) 6-3, 6-1
R32: (5) Konstantin Gade Kryger (DEN)/Parsa Fakhrara (IRI) – bye


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 41)

Cat 2, HoeHr-Grenzhasuen (GER) – Grus

U14 Girls singles

R32: [8] (698) Emma Paunovic (DEN) vs. (WC) Amy Waschulewski (GER) 1-6, 3-6
R64: [8] (698) Emma Paunovic (DEN) – bye

<< tilbage


UTR turneringer (udvalgte)


Svenske turneringer (udvalgte)

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch

 


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Davis Cup

Finals 2021 – 22-28. november 2021

Livestream: https://video.daviscup.com/

Semifinalister 2019: Spanien, Canada, Storbritannien og Rusland
Wildcards: Serbien og Frankrig
Vindere af Qualifiers: Australien, Østrig, Colombia, Kroatien, Tjekkiet, Ecuador, Tyskland, Ungarn, Italien, Kazakhstan, Sverige, USA
Group A: (1) Spanien, Rusland, Ecuador
Group B: (2) Canada, Kazakhstan, Sverige
Group C: (3) Frankrig, Storbritannien, Tjekkiet
Gorup D: (4) Kroatien, Australien, Ungarn
Group E: (5) USA, Italien, Colombia
Group F: (6) Serbien, Tyskland, Østrig


World Group I 2021 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Bolivia vs. (4) Belgien 2-3
(16) Argentina vs. Hviderusland 4-1
(35) Pakistan vs. (17) Japan 0-4
(32) Uruguay vs. (20) Holland 0-4
(36) Libanon vs. (26) Brazilien 0-4
(38) New Zealand vs. (27) Korea 1-3
(31) Slovakiet vs. (21) Chile 3-1
(33) Finland vs. (22) Indien 3-1
— vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(34) Ukraine vs. (30) Israel 3-2
(39) Peru vs. (29) Bosnien/Herzegovina 3-2
(42) Rumænien vs. (28) Portugal 3-1
(46) Norge vs. (25) Uzbekistan 3-1
—- Knock out—-
(43) Norge vs. (33) Ukraine, 26-27. november Oslo (Hardcourt)
(40) Rumænien vs. (35) Peru, 27-28. november Cluj-Napoca (Hardcourt)
10 vindere til 2022 Qualifiers. 14 tabere til World Group I Play-offs 2022


World Group II 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

(59) Bulgarien vs. (37) Mexico 1-3
(44) Schweiz vs. (57) Estland 5-0
(45) Polen vs. (64) El Salvador 3-1
(58) Grækennland vs. (48) Lithauen 1-3
(50) Slovenien vs. (65) Paraguay 3-1
(51) Tyrkiet vs. (66) Letland 4-0
(52) Sydafrika vs. (55) Venezuela 3-0 opdateres..
(54) Barbados vs. (63) Indonesien 3-1
—4  vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(56) Tunesien vs. (47) Dominikanske Republik 3-1
(60) Danmark vs. (49) Thailand 4-1
(53) Taipei vs. (61) Marokko – walkover
(62) Zimbabwe vs. (40) Kina – walkover
—- Knock out—-

(55) Tunesien vs. (62) Zimbabwe – 26-27. november Tunis – Grus
(60) Marokko vs. (56) Danmark – 27-28. november Marrakesh – Grus
10 vindere til World Group I Play-offs 2022. Tabere til World Group II Play-offs 2022


Fed Cup

TV-dækning: https://video.fedcup.com/
Livescore: https://live.fedcup.com/en/


Billie Jean King Cup Finals 2021 – Prag, 1-6. november (udsat fra 2020)
Frankrig, Australien, Tjekkiet, Ungarn, Vindere Qualifiers 2020
Group A:
(1) Frankrig vs. Canada – man 1030 CC
Rusland, Canada – tir 1030 C1
(1) Frankrig vs. Rusland – ons 1030 CC
(1) Frankrig, Rusland, Canada

Group B:
Belgien vs. Hviderusland – man 1030 C1
(2) Australien vs. Belgien – tir 1030 CC
(2) Australien vs. Hviderusland  – tor 1030 CC

Group C:
Spanien vs. Slovakiet – man 1700 C1
(3) USA vs. Slovakiet – tir 1700 CC
(3) USA vs. Spanien – ons 1700 CC

Group D:
(4) Tjekkiet vs. Tyskland – man 1700 CC
Tyskland vs. Schweiz – tir 1700 C1
(4) Tjekkiet vs. Schweiz – tor 1700 CC
Semifinaler
Vinder Group A vs. vinder Group B – fre 1030 CC
Vinder Group C vs. vinder Gropu B – fre 1700 CC
Finale: lørdag 1600 CC


Qualifiers 2022 – ikke fastsat

8 vindere af Play-offs 2021: Polen, Storbrittannien, Canada, Letland, Ukraine, Italien, Kazakhstan, Holland
8 vindere fra Group I 2022:


Group I Europe/Africa – 2022
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Danmark, Georgien
Fortsætter: Østrig, Bulgarien, Kroatien, Estland, Slovenien, Sverige, Tyrkiet
Nedrykker fra Playoff: Serbien, Rumænien


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

Forrige artikelIndian Wells: Mentalt fraværende Holger Rune ude efter usikker præstation mod kvalspiller
Næste artikelKFUM er nu en helårsklub – vejen dertil kan mange lære meget af
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.