Holger Rune fightede sig igennem kvalifikationen. Frederik Løchte genoptager makkerskab med Treat Huey i Biel. Mikael Torpegaard på hjemmebane i Ohio. Juniorturneringer i Roskilde og B93

TV 2 Sport viser i denne uge kampe fra WTA 500 turneringen J & T Ostrava Open i Tjekkiet, hvor Clara Tauson oprindeligt var tilmeldt kvalifikationen, men da man ikke kan være to steder samtidig, var hun nødt til at trække sig fra kvalifikationen, hvor endvidere Katerina Kasatkina (RUS) var tilmeldt, og da hun ikke har spillet i sidste uge, kunne hun uden problemer have deltaget i kvalifikationen.
Arrangørerne valgte dog at spare russeren for den ulejlighed, idet russeren fik et wildcard til turneringen, og det samme gjorde både Caroline Garcia (FRA) og Jelena Ostapenko (LAT), som Clara vandt over i finalen i Luxembourg.

WTA Luxembourg 2021: Clara Tauson vinder sin anden titel

Det sidste wildcard blev – forståeligt nok – givet til en tjekke, no. 61 Tereza Martincova, men mange vil formentlig undre sig over, hvis Clara ikke blev prioriteret til fordel for en af de 3 øvrige, men Clara har tilsyneladende endnu ikke overbevist WTA og arrangørerne om, at hun som en selvfølge bør være berettiget til at modtage wildcard, når hun netop har vundet en turnering.
Da Clara for en måned siden vandt finalen ved WTA 125 i Chicago over den senere US Open vinder Emma Raducanu, blev hun heller ikke belønnet med et wildcard til den efterfølgende WTA 250 turnering samme sted, og der var heller ingen tilbud om wildcards, da hun havde vundet sin første WTA 250 titel i Lyon tidligere på året.

Der er dog mulighed for at følge flere af de danske topnavne i løbet af ugen, idet både 18-årige Holger Vitus Nødskov Rune, 27-årige Mikael Torpegaard (Torpe) og 38-årige Frederik Løchte Nielsen er i aktion.

Mikael Torpegaard, Davis Cup
Foto: Sportsfotograf.com. – Mikael Torpegaard

Torpe og Løchte kan følges på Livestream.com/ATP, som viser alle kampe fra ATP Challenger turneringer.
Torpe er på hjemmebane i Columbus i Ohio i USA, hvor han traditionelt har opnået sine bedste resultater.

Løchte genoptager double samarbejdet med 36-årige Treat Huey (PHI), som han i både 2014 og 2015 har vundet Challenger titler med i henholdsvis Charlottesville og Vancouver.
De var tilmeldt ATP 250 turneringen Moselle Open i Metz, men rangeringen rakte ikke til at komme ind i turneringen, og derfor deltager de i stedet i en ATP Challenger i Biel i Schweiz, hvor de er seedet 1.
Selvom Løchte ikke har vundet mange kampe i år, er han alligevel godt tilfreds med sit spil, som både ved US Open og i weekendens Davis Cup opgør mod Thailand var af meget høj klasse.

Davis Cup 2021
Foto: Morten Olsen/Dansk Tennis Forbund – Frederik Løchte Nielsen

Der bliver dog dansk deltagelse i Metz, idet Holger netop har kvalificeret sig til hovedturneringen med sejr i kvalfinalen over 37-årige Philipp Kohlschreiber (GER).
Holger havde håbet på, at han i sidste uge kunne have vundet en ATP Challenger titel i Polen, hvor han især i 2. runde viste spil af meget høj klasse, da han vandt over 2. seedede Pablo Andujar (ESP).

Challenger Szczecin: Efter solid 1. runde mod japaner gav Holger Rune 2. seedede med “spanskrøret”

I kvartfinalen mødte Holger derefter 4. seedede no. 114 Kamil Majchrzak (POL), som i 1. runde i Tulln i Østrig ugen forinden havde vundet over en træt og opgivende Holger, der havde haft for kort tid til at lade batterierne op efter en periode med masser af kampe og mediefokus.
Derfor var tiden inde til revanche mod polakken, og men i et meget tæt 1. sæt forhindrede Majchrzak med en feberredning ved 4-5 i tiebreak, at Holger fik 2 sætbolde, og han vandt derefter tiebreak’en 7-5.
Forinden havde Holger flere gange følt sig bortdømt, hvilket skabte så store frustrationer, at det påvirkede koncentrationen negativt, og i 2. sæt manglede både gejst og sejrsvilje, og Holger var tæt på at indkassere “æg”, indtil han omsider vandt sit serveparti ved 0-5, hvorefter polakken servede kampen sikkert hjem 7-6(5), 6-1.

En “sidegevinst” blev dog, at Holger derved kunne nå frem til Metz, hvor han i 1. kvalrunde i søndags mødte 32-årige no. 227 Thomas Fabbiano (ITA), der er tidligere top 100 spiller, som Holger først fik overtaget mod i 2. sæt, hvorefter han dog kontrollerede resten af kampen, som Holger vandt 3-6, 6-3, 6-4.

I kvalfinalen mødte Holger som nævnt 37-årige Philipp Kohlschreiber, der er tidligere top 20-spiller.
I starten af kampen havde Holger et klart overtag med ganske få fejl, og han brød tyskerens serv til 3-1, hvorefter der sneg sig flere fejl ind i spillet, hvilket var medvirkende til, at Kohlschreiber kunne bryde tilbage, hvilket tilsyneladende fremkaldt frustrationer, som påvirkede spillet negativt, hvorved Holger igen blev brudt til 5-7.

Holger genfandt dog fokus i 2. sæt, hvor han igen kom foran 4-1, og denne gang bevarede han overtaget, og efter en solid indsats vandt han sættet 6-3.
I 3. sæt var der ingen sprækker i spillernes egne servepartier, indtil Holger 2 gange i træk sendte en slice i nettet og kom under pres ved 15-40 i egen serv, og efter at have afværget den første break-mulighed med en longline vinder, manglede skarpheden ved en netduel, hvorved Kohlschreiber brød serven, og han fik derved mulighed for at serve kampen hjem ved 5-3.

Holger har flere gange i tilsvarende situationer på nederlagets rand anvendt sin sejrsvilje og vinderinstinkt og fundet sit allerbedste spil frem, og denne kamp var ingen undtagelse, idet Holger skærpede koncentrationen, og han brød derved tilbage, og han udlignede til 5-5 i egen serv, hvorefter han brød igen ved 15-40, og derefter afsluttede han kampen med et rent serveparti til 5-7, 6-3, 7-5.

Holger Vitus Nødskov Rune, Alexy Popyrin
Foto: Privat – Holger Rune og Alexei Popyrin ved Mouratoglou Tennis Academy 2017

I første runde af hovedturneringen møder Holger no. 72 Alexei Popyrin (AUS), som Holger kender ganske godt fra Mouratoglou Tennis Academy, men da kampen spilles på Court 1, hvor den er 3. kamp efter kl. 11, er det ikke muligt at vise den på TV 2 Sport X, og derfor henvises til at følge kampen på streaming fra Bet365, Unibet eller Oddset.
Vinderen møder i 2. runde 5. seedede no. 24 Lorenzo Sonego (ITA), der i 1. runde vandt 6-3, 6-2 over no. 41 Marton Fucsovics (HUN).

Juniorturneringer i Roskilde og B93

Ligesom i sidste uge, hvor der blev afviklet en ITF Grade 4 turnering i KB og en Tennis Europe Category 3 turnering i Holte, er der også i denne uge international junior-tennis i Danmark.

I Roskilde afvikles en Grade 5 turnering med masser af danske juniorer blandt deltagerne, og det samme er tilfældet i B93, hvor der afvikles en TE Category 2 turnering i U14 aldersgruppen.

Resultaterne for de danske deltagere i single bliver opdateret undervejs i henholdsvis ITF Junior og Tennis Europe sektionerne herunder.

TV-kampe/streaming og resultater 

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 26. september

Billeder (Facebook-opslag): Olga Helmi, Finale Monastir (Foto: Sportsfotograf.com)
(4) Maria Sakkari (GRE) vs. Anett Kontaveit (EST) TV2 Play kl. 14:30
WTA 500 Ostrava – WTATV.com, TV 2 Play
Center Court – start 1200
Double kamp
NB 1430: (4) Maria Sakkari (GRE) vs. Anett Kontaveit (EST)
====
ATP 250 Metz – Tennistv.com, TV 2 Play
Court Central – start 1530
[1] (12) Hubert Hurkacz (POL) vs. [2] (16) Pablo Carreno Busta (ESP)
—-
ATP 250 Nur-Sultan – Tennistv.com
Center Court – start 1030cet
James Duckworth (AUS) vs. Soon Woo Kwon (KOR)
====
Laver Cup, Boston – Eurosport 1, Discovery+, Eurosport Player
Laver Cup Arena – start 1900cet LØRDAG, Søndag opdateres
Stefanos Tsitsipas (GRE) vs. Nick Kyrgios (AUS)
Alexander Zverev (GER) vs. John Isner (USA)
NB 0100: Daniil Medvedev (RUS) vs. Denis Shapovalov (CAN)
Rublev/Tsitsipas vs Isner/Kyrgios
====
ATP 250, San Diego Open
Stadium 2 – starts 2030cet
Opdateres
ATP Challenger – Livestream.com/ATP
Columbus
ITF World Tennis Tour
M25 Pardubice – Livescore, Live streaming
—-
W15 Monastir – Livescore
Court 1 – NB 1030cet
F: [1] (509) Olga Helmi (DEN) vs. [8] (814) Clara Vlasselaer (BEL)

GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE JuniorDanske, Svenske 


WTA Tour – ATP Tour (Uge 38) 

WTA 500, J&T Banka Ostrava Open 2021, Ostrava (CZE) – Hardcourt

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Sport/Sport X/Play

Finale: Anett Kontaveit (EST) vs. Maria Sakkari (GRE) 6-2, 7-5

Semifinale
Maria Sakkari (GRE) vs. (1) Iga Swiatek (POL) 6-4, 7-5
Anett Kontaveit (EST) vs. (2) Petra Kvitova (CZE) 6-0, 6-4

Kvartfinale
(1) Iga Swiatek (POL) vs. (7) Elena Rybakina (KAZ) 7-6(5), 6-2
(4) Maria Sakkari (GRE) vs. (WC) Tereza Martincova (CZE) 7-5, 6-3
Anett Kontaveit (EST) vs. (3) Belinda Bencic (SUI) 6-4, 6-3
(2) Petra Kvitova (CZE) vs. Jil Teichmann (SUI) 6-4, 6-4

1/8-finale
(1) Iga Swiatek (POL) vs. Yulia Putintseva (KAZ) 6-4, 6-4
(7) Elena Rybakina (KAZ) vs. (Q) Magda Linette (POL) 6-3, 2-6, 6-1
(4) Maria Sakkari (GRE) vs. (WC) Jelena Ostapenko (LAT) 6-4, 6-2
(WC) Tereza Martincova (CZE) vs. (5) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 7-6(5), 7-6(6)
==
Anett Kontaveit (EST) vs. (9) Paula Badosa (ESP) 6-3, 6-4
(3) Belinda Bencic (SUI) vs. Sara Sorribes Tormo (ESP) 6-2, 6-3
Jil Teichmann (SUI) vs. Alison Riske (USA) 6-3, 1-6, 6-4
(2) Petra Kvitova (CZE) vs. (Q)  Anastasia Potapova (RUS) 6-1, 6-7(4), 6-3

R32
(1) Iga Swiatek (POL) – bye
Yulia Putintseva (KAZ) vs. Shuai Zhang (CHN) 5-7, 7-6(7), 6-4
(Q) Magda Linette (POL) vs. (Q) Oceane Dodin (FRA) 6-2, 7-6(3)
(7) Elena Rybakina (KAZ) vs. Veronika Kudermetova (RUS) 6-1, 6-3

(4) Maria Sakkari (GRE) – bye
(WC) Jelena Ostapenko (LAT) vs. (LL) Anna Blinkova (RUS) 6-4, 6-0
(WC) Tereza Martincova (CZE) vs. (WC) Katerina Siniakova (CZE) 5-7, 6-4, 7-6(7)
(5) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. (Q) (Q) Ana Konjuh (CRO) 7-6(3), 6-1
==
(9) Paula Badosa (ESP) vs. (LL) Varvara Gracheva (RUS) 6-2, 6-2
Anett Kontaveit (EST) vs. Sorana Cirstea (ROU) 6-4, 6-4
Sara Sorribes Tormo (ESP) vs. (Q) Anastasia Zakharova (RUS) 6-3, 6-3
(3) Belinda Bencic (SUI) – bye

Jil Teichmann (SUI) vs. (6) Angelique Kerber (GER) 6-2, 6-3
Alison Riske (USA) vs. (Q) Fiona Ferro (FRA) 6-4, 1-6, 6-4
(Q)  Anastasia Potapova (RUS) vs. (WC) Caroline Garcia (FRA) 6-2, 7-6(6)
(2) Petra Kvitova (CZE) – bye


ATP 250, Moselle Open, Metz (FRA) – Hardcourt

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Play

Finale: [1] (128) Hubert Hurkacz (POL) vs. [5] (16) Pablo Carreno Busta (ESP) 7-6(2), 6-3

Semifinale
[1] (128) Hubert Hurkacz (POL) vs. (Q) (101) Peter Gojowczyk (GER) 7-6(2), 6-3
[5] (16) Pablo Carreno Busta (ESP) vs. [3] (20) Gael Monfils (FRA) vs. (LL) 7-5, 7-6(8)

Kvartfinale
[1] (128) Hubert Hurkacz (POL) vs. (WC) (116) Andy Murray (GBR) 7-6(4), 6-3
(Q) (101) Peter Gojowczyk (GER) vs. (69) Marcos Giron (USA) 3-6, 6-1, 6-3
[3] (20) Gael Monfils (FRA) vs. [8] (35) Nikoloz Basilashvili (GEO) 6-3, 6-3
[5] (16) Pablo Carreno Busta (ESP) vs. (Q) (136) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) 6-4, 3-6, 6-4

1/8-finale
[1] (128) Hubert Hurkacz (POL) vs. (WC) (128) Lucas Pouille (FRA) 6-2, 6-3
(WC) (116) Andy Murray (GBR) vs. (65) Vasek Pospisil (CAN) 6-3, 6-3
(69) Marcos Giron (USA) vs. [4] (21) Alex De Minaur (AUS) 7-5, 7-6(5)
(Q) (101) Peter Gojowczyk (GER) vs. [7] (27) Karen Khachanov (RUS) 6-3, 7-6(2)
==
[8] (35) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (44) Alejandro Davidovich Fokina (ESP)
[3] (20) Gael Monfils (FRA) vs. (LL) (109) Philipp Kohlschreiber (GER) 7-6(2), 6-4
(Q) (136) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [5] (24) Lorenzo Sonego (ITA) 6-7(6), 6-4, 6-4
[2] (16) Pablo Carreno Busta (ESP) vs. (Alt) (73) Mikael Ymer (SWE) 7-5, 6-2

R32
[1] (128) Hubert Hurkacz (POL) – bye
(WC) (128) Lucas Pouille (FRA) vs. (Q) (236) Brayden Schnur (CAN) 3-6, 6-4, 6-4
(65) Vasek Pospisil (CAN) vs. (WC) (148) Gregoire Barrere (FRA) 6-3, 6-4
(WC) (116) Andy Murray (GBR) vs. [6] (26) Ugo Humbert (FRA) 4-6, 6-3, 6-2

[4] (21) Alex De Minaur (AUS) – bye
(69) Marcos Giron (USA) vs. (77) Arthur Rinderknech (FRA) 3-6, 7-6(3), 6-4
(Q) (101) Peter Gojowczyk (GER) vs. (LL) (155) Antoine Hoang (FRA)
[7] (27) Karen Khachanov (RUS) vs. (Q) (192) Alexandre Muller (FRA) 4-6, 6-1, 6-3
==
[8] (35) Nikoloz Basilashvili (GEO) vs. (66) Gianluca Mager (ITA) 6-3, 7-6(5)
(44) Alejandro Davidovich Fokina (ESP) vs. (PR) (100) Gilles Simon (FRA) 6-7(4), 7-6(2), 6-2
(LL) (109) Philipp Kohlschreiber (GER) vs. (84) Marco Cecchinato (ITA) 7-6(3)
[3] (20) Gael Monfils (FRA) – bye

[5] (24) Lorenzo Sonego (ITA) vs. (41) Marton Fucsovics (HUN) 6-3, 6-2
(Q) (136) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (LL) (120) Bernabe Zapata Miralles (ESP) 6-0, 6-0
(Alt) (73) Mikael Ymer (SWE) vs. (55) Jan-Lennard Struff (GER) 7-5, 6-3
[2] (16) Pablo Carreno Busta (ESP) – bye

Qfi: [5] (136) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. [3] (109) Philipp Kohlschreiber (GER) 5-7, 6-3, 7-5

Q16 (udvalgte)
[3] (109) Philipp Kohlschreiber (GER) vs. (226) Denis Istomin (UZB) 7-5, 6-3
[5] (136) Holger Vitus Nødskov Rune (DEN) vs. (227) Thomas Fabbiano (ITA) 3-6, 6-3, 6-4


ATP 250, Astana Open, Nur-Sultan (KAZ) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +3 timer

Semifinale
James Duckworth (AUS) vs. (8) Ilya Ivashka (BLR) 6-3, 7-6(4)
Soon Woo Kwon (KOR) vs. (2) Alexander Bublik (KAZ) 3-6, 7-5, 6-3

Kvartfinale
(8) Ilya Ivashka (BLR) vs. Emil Ruusuvuori (FIN) 4-6, 6-4, 6-1
James Duckworth (AUS) vs. (5) John Millman (AUS) 6-4, 6-4
Soon Woo Kwon (KOR) vs. (7) Laslo Djere (SRB) 7-6(4), 2-6, 6-0
(2) Alexander Bublik (KAZ) vs. Carlos Taberner (ESP) 6-3, 6-4

1/8-finale
Emil Ruusuvuori (FIN) vs. (1) Aslan Karatsev (RUS) 7-6(6), 6-4
(8) Ilya Ivashka (BLR) vs. (WC) Timofey Skatov (KAZ) 6-2, 6-3
James Duckworth (AUS) vs. (4) Filip Krajinovic (SRB) 7-6(2), 6-3
(5) John Millman (AUS) vs. Jaume Munar (ESP) 6-4, 6-7(5), 7-5
==
(7) Laslo Djere (SRB) vs. Lorenzo Musetti (ITA) 6-4, 6-7(3), 6-4
Soon Woo Kwon (KOR) vs. (3) Dusan Lajovic (SRB) 7-5, 6-4
Carlos Taberner (ESP) vs. Egor Gerasimov (BLR) 5-7, 7-6(5), 7-5
(2) Alexander Bublik (KAZ) vs. Miomir Kecmanovic (SRB) 2-6, 6-3, 7-5

R32
(1) Aslan Karatsev (RUS) – bye
Emil Ruusuvuori (FIN) vs. Benjamin Bonzi (FRA) 6-2 Ret’d
(WC) Timofey Skatov (KAZ) vs. Andreas Seppi (ITA) 7-6(3), 4-6, 6-1
(8) Ilya Ivashka (BLR) vs. (Q) Elias Ymer (SWE) 6-2, 6-4

(4) Filip Krajinovic (SRB) – bye
James Duckworth (AUS) vs. (WC) Mikhail Kukushkin (KAZ) 7-6(3), 6-1
Jaume Munar (ESP) vs. Jiri Vesely (CZE) 6-3, 7-6(6)
(5) John Millman (AUS) vs. (Q) Dmitry Popko (KAZ) 3-6, 6-1, 6-4
==
(7) Laslo Djere (SRB) vs. Daniel Elahi Galan (COL) 6-4, 3-6, 6-4
Lorenzo Musetti (ITA) vs. (Q) Marc Polmans (AUS) 6-4, 2-6, 6-4
Soon Woo Kwon (KOR) vs. (Q) Evgeny Donskoy (RUS) 6-4, 6-3
(3) Dusan Lajovic (SRB) – bye

Egor Gerasimov (BLR) vs. (6) Benoit Paire (FRA) 7-5, 6-4
Carlos Taberner (ESP) vs. Ricardas Berankis (LTU) 7-5, 6-4
Miomir Kecmanovic (SRB) vs. (WC) Fernando Verdasco (ESP) 6-4, 6-2
(2) Alexander Bublik (KAZ) – bye

Qfi: [7] (167) Elias Ymer (SWE) vs. [2] (149) Maxime Cressy (FRA) 6-3, 4-6, 6-4

Q16:
[2] (149) Maxime Cressy (FRA) vs. (262) Bernard tomic (AUS) 6-3, 2-1 Ret’d
[7] (167) Elias Ymer (SWE) vs. (wC) (820) Grigoriy Lomakin (KAZ) 6-3, 6-3


Laver Cup, Boston (USA) – fredag-søndag
Tidsforskel: cet -6 timer

TV-dækning – Eurosport 1, Discovery+, Eurosport Player

Team Europe 2021 – 11 Team World 2021 – 1
(2) Daniil Medvedev (RUS)
(3) Stefanos Tsitsipas (GRE)
(4) Alexander Zverev (GER)
(5) Andrey Rublev (RUS)
(7) Matteo Berrettini (ITA)
(10) Casper Ruud (NOR)
(11) Felix Auger-Aliassime (CAN)
(12) Denis Shapovalov (CAN)
(15) Diego Schwartzman (ARG)
(19) Reilly Opelka (USA)
(22) John Isner (USA)
(95) Nick Kyrgios (AUS)

 

Søndag – start 1800
Andrey Rublev/Stefanos Tsitsipas vs. Reilly Opelka/Denis Shapovalov
(4) Alexander Zverev (GER) vs. (11) Felix Auger-Aliassime (CAN)
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. (15) Diego Schwartzman (ARG)
(3) Stefanos Tsitsipas (GRE) vs. (4) Alexander Zverev (GER) vs. (22) John Isner (USA)

Lørdag
(3) Stefanos Tsitsipas (GRE) vs. (95) Nick Kyrgios (AUS) 6-3, 6-4
(4) Alexander Zverev (GER) vs. (22) John Isner (USA) 7-6(5), 6-7(6), [10-5]
(2) Daniil Medvedev (RUS) vs. (12) Denis Shapovalov (CAN) 6-4, 6-0
Andrey Rublev/Stefanos Tsitsipas vs. John Isner/Nick Kyrgios 6-7(10), 6-3, [10-4]

Fredag
(10) Casper Ruud (NOR) vs. (19) Reilly Opelka (USA) 6-3, 7-6(4)
(7) Matteo Berrettini (ITA) vs. (11) Felix Auger-Aliassime (CAN) 6-7(8), 7-5, 10-8
0100: (5) Andrey Rublev (RUS) vs. (15) Diego Schwartzman (ARG) 4-6, 6-3, 11-9
Alexander Zverev/Matteo Berrettini vs. John Isner/Denis Shapovalov 6-4, 6-7(2), 1-10


ATP Challenger (uge 38)

Place Country Category Surface
Ambato ECU ATP Challenger $52K Clay
Columbus OH, USA ATP Challenger $52K Hard
Biel  SUI ATP Challenger €44K Hard
Braga POR ATP Challenger €44K Clay
Bucharest ROU ATP Challenger €44K Clay

 

Columbus
Tidsforskel: cet -6 timer
(301) Stefan Kozlov (USA) vs. (200) Max Purcell (AUS)

Semifinale
(301) Stefan Kozlov (USA) vs. [7] (178) Jeffrey John Wolf (USA)2-6, 6-3, 7-5
(200) Max Purcell (AUS) vs. (233) Aleksandar Vukic (AUS) 7-6(3), 7-6(6)

Kvartfinale
[7] (178) Jeffrey John Wolf (USA) vs. Tennys Sandgren (USA) 6-3, 3-6, 7-6(5)
(213) Mikael Torpegaard (DEN) vs. (301) Stefan Kozlov (USA) 6-2, 6-7(4), 4-6

1/8-finale:
[1] (103) Tennys Sandgren (USA) vs. (Q) (393) Gijs Brouwer (NED) 6-4, 6-4
[7] (178) Jeffrey John Wolf (USA) vs. (Q) (503) Evan King (USA) 6-3, 6-0
(213) Mikael Torpegaard (DEN) vs. [4] (165) Prajnesh Gunneswaran (IND) 6-1, 6-4
(301) Stefan Kozlov (USA) vs. (217) Jason Kubler (AUS) 6-2, 7-5

R32 (udvalgte)
[4] (165) Prajnesh Gunneswaran (IND) vs. (Q) (377) Aleksandar Kovacevic (USA) 3-6, 6-3, 7-5
(213) Mikael Torpegaard (DEN) vs. (275) Christian Harrison (USA) 6-3, 6-7(3), 7-6(5)


Biel

Doubles

Kvartfinale: Løchte/Huey vs. (4) Ruben Bemelmans (BEL)/Daniel Masur (GER) 4-6, 5-7
1/8-finale: (1) Frederik Løchte Nielsen (DEN)/Treat Huey (PHI) vs. Marek Gengel (CZE)/Maximilian Neuchrist (AUT) 6-7(5), 6-2, [10-2]

Livestream/ATP


WTA Challenger (uge 38)

WTA 125, Columbus (OH, USA) – Harcourt
Tidsforskel: cet -6 timer

Finale: [2] (88) Nuria Parrizas Diasz (ESP) vs. [8] (130) Xin Yu Wang (CHN)

Semifinale
[8] (130) Xin Yu Wang (CHN) vs. (153) CoCo Vandeweghe (USA) 7-6(3), 6-2
[2] (88) Nuria Parrizas Diasz (ESP) vs. [4] (94) Saisai Zheng (CHN) 5-7, 6-3, 6-4


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 38)

Place Country Category Surface
Johannesburg/Emmanrentia RSA M25 – Livestream C1+C2 Hard
Jonkoping SWE M25 Hard
Pardubice CZE M25 Clay
Cairo EGY M15 Clay
Fayetteville AR, USA M15 Hard
Melilla ESP M15 Clay
Monastir TUN M15 Hard
Pirot SRB M15 Clay
Ulcinj MON M15 Clay
Vyshkovo UKR M15 Clay

 

M25 Jonkoping

Finale: [6] (419) Otto Virtanen (FIN) vs. [3] (381) Viktor Durasovic (NOR) 6-4, 6-0

Semifinale
[6] (419) Otto Virtanen (FIN) vs. [1] (291) Evgeny Karlovskiy (RUS) 6-3, 6-2
[3] (381) Viktor Durasovic (NOR) vs. [7] (425) Shintaro Imai (JPN) 7-5, 7-6(6)

Kvartfinale
[1] (291) Evgeny Karlovskiy (RUS) vs. [5] (418) Khumoyun Sultanov (UZB) 6-3, 6-2
[6] (419) Otto Virtanen (FIN) vs. (502) Renta Tokuda (JPN) 6-4, 6-3
[3] (381) Viktor Durasovic (NOR) vs. [8] (433) Marvin Moeller (GER) 5-7, 6-3, 6-4
[7] (425) Shintaro Imai (JPN) vs. (729) Filip Bergevi (SWE) 6-4, 7-6(0)

1/8-finale
[1] (291) Evgeny Karlovskiy (RUS) vs. (527) Mats Rosenkranz (GER) 6-4, 6-3
(Q) (1921) Elmer Møller (DEN) vs. [5] (418) Khumoyun Sultanov (UZB)  2-6, 6-4, 2-6
(502) Renta Tokuda (JPN) vs. [4] (412) Yuta Shimizu (JPN) 6-1, 7-5
[6] (419) Otto Virtanen (FIN) vs. (Q) (1136) Oscar Moraing (GER) 1-6, 6-4, 6-2
==
[8] (433) Marvin Moeller (GER) vs. (Q) Tibo Colson (BEL) 6-2, 3-6, 6-3
[3] (381) Viktor Durasovic (NOR) vs. (WC) (519) Jonathan Mridha (SWE) 6-4, 6-2
[7] (425) Shintaro Imai (JPN) vs. (587) Valentin Royer (FRA) 6-4, 6-3
(729) Filip Bergevi (SWE) vs. (Q) (1288) Daniel Little (GBR) 7-6(2), 2-6, 7-5

R32
[1] (291) Evgeny Karlovskiy (RUS) vs. (745) Karl Friberg (SWE) 6-4, 6-1
(527) Mats Rosenkranz (GER) vs. (1102) Marius Ruzgas (SWE) 7-5, 7-5
(Q) (1921) Elmer Møller (DEN) vs. (1088) Lucas Renard (SWE) 6-3, 3-6, 6-2
[5] (418) Khumoyun Sultanov (UZB) vs. (Q) (1186) Arvid Nordquist (SWE) 6-3, 6-3

[4] (412) Yuta Shimizu (JPN) vs. (567) Sanjar Fayziev (UZB) 6-2, 6-1
(502) Renta Tokuda (JPN) vs. (644) Sergey Fomin (UZB) 6-4, 6-4
(Q) (1136) Oscar Moraing (GER) vs. (605) Michal Dembek (POL) 6-4, 6-4
[6] (419) Otto Virtanen (FIN) vs. (Q) (419) Ben Jones (GBR) 6-4, 6-3
==
[8] (433) Marvin Moeller (GER) vs. (Q) (1135) Harry Wendelken (GBR) 4-6, 7-5, 6-1
(Q) Tibo Colson (BEL) vs. (Q) (1580) Robin Thour (SWE) 6-2, 6-1
(WC) (519) Jonathan Mridha (SWE) vs. (819) Simon Freund (SWE) 7-5, 4-6, 7-5
[3] (381) Viktor Durasovic (NOR) vs. (WC) Mans Dahlberg (SWE) 6-3, 7-6(3)

[7] (425) Shintaro Imai (JPN) vs. (WC) (2141) Leo Borg (SWE) 6-3, 6-2
(587) Valentin Royer (FRA) vs. (473) Markus Eriksson (SWE) 6-7(4), 4-6, 7-6(3)
(Q) (1288) Daniel Little (GBR) vs. (491) Patrik Niklas-Salminen (FIN) 6-4, 7-6(2)
(729) Filip Bergevi (SWE) vs. [2] (357) Johannes Haerteis (GER) 6-4, 7-6(6)

Qfi: [10] (1921) Elmer Møller (DEN) vs. [4] (1235) Christoffer Solberg (SWE) 7-6(1), 6-1

Q16
[10] (1921) Elmer Møller (DEN) vs. Milton Gunnarsson (SWE) 6-2, 6-0
Nikolaj Katic (DEN) vs. [7] (1513) Ben Jones (GBR) 2-6, 7-6(5), [6-10]


M25 Pardubice

Semifinale: [5] (504) Eric Vanshelboim (UKR) vs.[3] Filip Misolic (AUT) 4-6, 4-6
Kvartfinale: [5] (504) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (624) Robin Stanek (CZE) 6-7, 7-5, 6-3
1/8-finale: [5] (504) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (WC) (1239) Daniel Siniakov (CZE) 4-6, 6-1, 6-2
R32: [5] (504) Eric Vanshelboim (UKR) vs. (Q) (1686) Lukas Pokorny (SVK) 6-7(4), 6-2, 6-1

Doubles

Semifinale: Vanshelboim/Weis vs. (3) Andrew Paulson/Antonin Bolardt (CZE) 3-6, 3-6
Kvartfinale: Vanshelboim/Weis vs. Martins Podzus (LAT)/Maciej Rajski (POL) Walkover
1/8-finale: (1) Eric Vanshelboim (UKR)/Alexander Weis (ITA) vs. Michalis Sakellaridis/Stefanos Sakellaridis (GRE) 6-0, 6-2

<< tilbage


ITF Women (uge 38)

Place Country Category Surface
Valencia ESP W80 Clay
Wiesbaden GER W80 – Livestream C1+C2 Clay
Fort Worth TX, USA W25 – Livestream C1+C3 Hard
Johannesburg/Ellispark RSA W25 Hard
Santarem POR W25 Hard
Cairo EGY W15 Clay
Monastir TUN W15 Hard

 

W15 Monastir

Finale:
[1] (509) Olga Helmi (DEN) vs. [8] (814) Clara Vlasselaer (BEL) 6-1, 6-3

Semifinale:
[1] (509) Olga Helmi (DEN) vs. (993) Elena Milovanovic (SRB) 6-4, 6-0

Kvartfinale:
[1] (509) Olga Helmi (DEN) vs. (JR) Pimrada Jattavapornvanit (THA) 6-4, 4-6, 6-2
(993) Elena Milovanovic (SRB) vs. (933) Ayla Aksu (TUR) 3-6, 6-3, 6-3

1/8-finale:
[1] (509) Olga Helmi (DEN) vs. (842) Eszter Meri (SVK) 7-5, 6-2
(JR) Pimrada Jattavapornvanit (THA) vs. (Q) (1117) Honoka Kobayashi (JPN) 6-0, 6-2

R32
[1] (509) Olga Helmi (DEN) vs. (Q) (1154) Emily Welker (GER) 6-2, 7-5
(842) Eszter Meri (SVK) vs. (1001) Jennifer Luikham (IND) 6-3, 6-3


ITF Junior (uge 38)

Grade 1, 56TH ASTRID BOWL CHARLEROI, BELGIAN INTERNATIONAL JUNIOR CHAMPIONSHIPS, Charleroi-Marcinelle (BEL) – Grus

Finale: [2] (34) Brenda Fruhvirtova (CZE) vs. [4] (42) Barbora Palicova (CZE) 1-6, 6-3, 6-1

Semifinale
[4] (42) Barbora Palicova (CZE) vs. [12] (81) Celine Naef (SUI) 6-7, 6-4, 6-0
[2] (34) Brenda Fruhvirtova (CZE) vs. [7] (54) Lucija Ciric Bagaric (CRO) 6-1, 6-1

Kvartfinale
[12] (81) Celine Naef (SUI) vs. [1] (23) Sofia Costoulas (BEL) 6-2, 6-0
[9] (52) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [4] (42) Barbora Palicova (CZE) 1-6, 0-6
[7] (54) Lucija Ciric Bagaric (CRO) vs. [13] (88) Kristyna Tomajkova (CZE) 6-3, 6-2
[2] (34) Brenda Fruhvirtova (CZE) vs. [9] (60) Tijana Sretenovic (SRB) 6-0, 6-0

1/8-finale
[1] (23) Sofia Costoulas (BEL) vs. [14] (111) Georgia Pedone (ITA) 6-2, 6-0
[12] (81) Celine Naef (SUI) vs. [8] (57) Evialina Laskevich (BLR) 7-6(5), 6-1
[4] (42) Barbora Palicova (CZE) vs. [15] (114) Krystal Blanch (USA) 7-5, 6-4
[9] (52) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. [11] (79) Laia Petretic (FRA) 6-1, 6-2
==
[7] (54) Lucija Ciric Bagaric (CRO) vs. [10] Amelie Van Impe (BEL) 6-2, 7-6(3)
[13] (88) Kristyna Tomajkova (CZE) vs. [3] (36) Polina Iatcenko (RUS) 6-2, 6-(4), 7-5
[9] (60) Tijana Sretenovic (SRB) vs. [5] (49) Tilwith Di Girolami (BEL) 6-3, 6-2
[2] (34) Brenda Fruhvirtova (CZE) vs. [16] (128) Virginia Ferrara (ITA) 6-1, 3-6, 6-2

R32
[1] (23) Sofia Costoulas (BEL) vs. (Q) (269) Nikola Daubnerova (SVK) 6-1, 6-1
[14] (111) Georgia Pedone (ITA) vs. (Q) (681) Marente Sibesma (NED) 6-1, 3-6, 6-1
[12] (81) Celine Naef (SUI) vs. (159) Yu-Yun Li (TPE) 6-1, 6-4
[8] (57) Evialina Laskevich (BLR) vs. (172) Juliette Bovy (BEL) 6-4, 6-2

[4] (42) Barbora Palicova (CZE) vs. (383) Sophie Schouten (NED) 6-0, 6-0
[15] (114) Krystal Blanch (USA) vs. (281) Maria Santos (POR) 6-7, 6-2, 6-2
[11] (79) Laia Petretic (FRA) vs. (262) Karolina Kozakova (SUI) 6-4, 6-4
[9] (52) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (146) Irina Balus (SVK) 7-5, 6-2
==
[7] (54) Lucija Ciric Bagaric (CRO) vs. (271) Salma Drugdova (SVK) 6-7(2), 6-2, 6-1
[10] Amelie Van Impe (BEL) vs. (Q) (495) Rose Marie Nijkamp (NED) 6-3, 6-2
[13] (88) Kristyna Tomajkova (CZE) vs. (198) Denise Valente (ITA) 6-3, 6-1
(225) Natacha Schou (DEN) vs. [3] (36) Polina Iatcenko (RUS) 0-6, 3-6

[5] (49) Tilwith Di Girolami (BEL) vs. (Q) (614) Loes Ebeling Koning (NED) 7-5, 6-2
[9] (60) Tijana Sretenovic (SRB) – vs. (265) Marta Soriano Santiago (ESP) 6-4, 7-5
[16] (128) Virginia Ferrara (ITA) vs. (192) Nahia Berecoechea (FRA) 3-6, 6-4, 6-2
[2] (34) Brenda Fruhvirtova (CZE) vs. (LL) (1913) Florence Fohnen (BEL) 6-1, 6-1

R64 (udvalgte)
[1] (23) Sofia Costoulas (BEL) – bye
[14] (111) Georgia Pedone (ITA) – bye

[12] (81) Celine Naef (SUI) – bye
[8] (57) Evialina Laskevich (BLR) – bye

[4] (42) Barbora Palicova (CZE) – bye
[15] (114) Krystal Blanch (USA) – bye

[11] (79) Laia Petretic (FRA) – bye
(262) Karolina Kozakova (SUI) vs. (WC) (549) Romane Longueville (BEL) 6-2, 6-3
(146) Irina Balus (SVK) vs. (WC) (647) Sara Pantelic (BEL) 6-1, 6-3
[9] (52) Johanne Christine Svendsen (DEN) – bye
==
[7] (54) Lucija Ciric Bagaric (CRO) – bye
[10] Amelie Van Impe (BEL)

[13] (88) Kristyna Tomajkova (CZE) – bye
(198) Denise Valente (ITA) vs. (WC) (639) Kaat Coppez (BEL) 6-2, 6-1
(225) Natacha Schou (DEN) vs. (326) Marte Lambrecht (BEL) 7-6(4), 3-6, 6-1
[3] (36) Polina Iatcenko (RUS) – bye

[5] (49) Tilwith Di Girolami (BEL) – bye
[9] (60) Tijana Sretenovic (SRB) – bye

[16] (128) Virginia Ferrara (ITA) – bye
[2] (34) Brenda Fruhvirtova (CZE) – bye


Grade 5, ITF J5 Roskilde 2021 (DEN) – Grus

Boys singles

Finale: [3] (640) Valdemar Frederik Pape (DEN) vs. (1567) Rasmus Egehus (DEN) 6-2, 6-3

Semifinale
[3] (640) Valdemar Frederik Pape (DEN) vs. [8] (1158) Henrik Bladelius (SWE) 6-4, 6-1
(1567) Rasmus Egehus (DEN) vs. [2] (558) Matthew Johnstone (SGP) 6-2, 6-4

Kvartfinale
[8] (1158) Henrik Bladelius (SWE) vs. (Q) Hugo Magnusson (SWE) 6-3, 6-4
[3] (640) Valdemar Frederik Pape (DEN) vs. (Q) (1177) Rafael Ymer (SWE) 6-2, 4-6, 6-3
(1567) Rasmus Egehus (DEN) vs. [7] (1154) Alex Degabriele (MLT) 6-1, 6-1
[2] (558) Matthew Johnstone (SGP) vs. (1600) Ondrej Kratochvil (CZE) 6-4, 6-4

1/8-finale
(Q) Hugo Magnusson (SWE) vs. [1] (554) Markus Molder (EST) 6-2, 6-7(4), 6-1
[8] (1158) Henrik Bladelius (SWE) vs. (Q) Filip Stidell (SWE) 3-6, 7-5, 7-6(13)
[3] (640) Valdemar Frederik Pape (DEN) vs. (1260) Saba George Nanobashvili (SWE) 6-4, 6-2
(Q) (1177) Rafael Ymer (SWE) vs. (LL) (2798) Michal Wlodarczyk (POL) 6-4, 6-4
==
[7] (1154) Alex Degabriele (MLT) vs. (LL) (2798) Samuel Borjesson (SWE) 6-1, 6-3
(1567) Rasmus Egehus (DEN) vs. (1391) Giovanni Vitali (ITA) 6-4, 6-0
(1600) Ondrej Kratochvil (CZE) vs. [7] (1154) Alex Degabriele (MLT) 6-0, 6-3
[2] (558) Matthew Johnstone (SGP) vs. (1332) Viggo Grondahl (SWE) 6-3, 6-2

R32
(2023) Niklas Jensen (DEN) vs. [1] (554) Markus Molder (EST) 5-7, 2-6
(Q) Hugo Magnusson (SWE) vs. (1170) Gareth Ong (SGP) 6-1, 6-2
(2023) Valdemar Dubin (DEN) vs. (Q) Filip Stidell (SWE) 4-6, 2-6
(1360) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. [8] (1158) Henrik Bladelius (SWE) 1-6, 4-6

[3] (640) Valdemar Frederik Pape (DEN) vs. (1407) Christopher Norlin (SWE) 7-6(5), 7-6(3)
(WC) Konstantin Gade Kryger (DEN) vs. (1260) Saba George Nanobashvili (SWE) 2-6, 2-6
(WC) Christoffer Thielsen (DEN) vs. (Q) (1177) Rafael Ymer (SWE) 0-6, 2-6
(LL) (2798) Michal Wlodarczyk (POL) vs. [6] (1123) Ales Hrdina (CZE) 6-4, 3-6, 6-2
==
(2466) Asger Emil Ildor (DEN) vs. [7] (1154) Alex Degabriele (MLT) 1-6, 6-2, 1-6
(WC) Emanuel Grau Kristensen (DEN) vs. (LL) (2798) Samuel Borjesson (SWE) 3-6, 1-6
(1391) Giovanni Vitali (ITA) vs. (1465) Filip Horak (CZE) 6-3, 6-4
(1567) Rasmus Egehus (DEN) vs. [4] (843) Adrian Luddeckens (SWE) 6-2, 6-4

[5] (889) Yakup Uzunel (DEN) vs. (Q) (2734) Albert Widell (SWE) 6-7(1), 2-6
(1600) Ondrej Kratochvil (CZE) vs. (2023) Tom Noltorp (SWE) 3-6, 7-6(1), 6-0
(WC) Oliver Steines (DEN) vs. (1332) Viggo Grondahl (SWE) 2-6, 5-7
(2157) Ervin Mesic (DEN) vs. [2] (558) Matthew Johnstone (SGP) 1-6, 4-6

Q16: [6] (2644) Christopher Garde (DEN) vs. Hugo Magnusson (SWE) 1-6, 4-6

Q32
Mads Tvede (DEN) vs. Hugo Rask (SWE) 0-6, 0-6
(WC) Hector Hertz Nissen (DEN) vs. Tim Andersson (SWE) 2-6, 0-6
Philip Peter Carstensen (DEN) vs [5] (2466) Alexander Vlahos (POL) 1-6, 3-6
(WC) Phi Thanh Vo (DEN) vs (2798) Michal Wlodarczyk (POL) 5-7, 2-6
Fidel Nweke (DEN) vs. [7] (2734) Allan Krueger (SWE) 1-6, 1-6
Luka Stojanovic (DEN) vs. [3] Victor Tauson (SWE) 7-6(5), 2-6, [7-10]
Nicolas Borgsten (DeN) vs. (2798) Samuel Borjesson (SWE) 3-6, 6-4, [8-10]
Silas Sila (DEN) vs. Hugo Magnusson (SWE) 6-4, 3-6, [7-10]
[6] (2644) Christopher Garde (DEN) vs. Amir Albeg (ISR) 6-3, 6-3
(WC) Mathias Præstholm (DEN) vs. Linus Olausson (SWE) 1-6, 0-6
(2798) Adam tvede (DEN) vs Viktor Frydrych (GBR) 2-6, 4-6
Mikkel Ørsted Lund (DEN) vs. [8] (2734) Albert Widell (SWE) 0-6, 0-6

Girls singles

Finale: 2] (407) Berta Passola (ESP)  vs. (1606) Bella Bergkvist Larsson (SWE) 5-7, 6-1, 6-2

Semifinale
(1606) Bella Bergkvist Larsson (SWE) vs. [7] (1252) Delia Gaillard (FRA) 7-6(5), 6-2
[2] (407) Berta Passola (ESP)  vs. [6] (1119) Tilde Jagare (SWE) 6-0, 6-0

kvartfinale
[5] (1069) Mille Mørk (DEN) vs. (1606) Bella Bergkvist Larsson (SWE) 2-6, 2-6
[3] (838) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. [7] (1252) Delia Gaillard (FRA) 6-4, 6-7(7), 5-7
[6] (1119) Tilde Jagare (SWE) vs. [4] (918) Emma Kamper Malmkjær (DEN) – walkover
[2] (407) Berta Passola (ESP)  vs. (1933) Philippa Faerber (GER) 6-3, 2-6, 7-5

1/8-finale
(1606) Bella Bergkvist Larsson (SWE) vs. [1] (388) Agnes Mitteregger (SWE) 6-1, 7-5
[5] (1069) Mille Mørk (DEN) vs. (3152) Milla Falster (NOR) 6-1, 6-1
[3] (838) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. (2084) Tilda Larsson (SWE) 7-5, 6-1
[7] (1252) Delia Gaillard (FRA) vs. (2279) Elena Samuelsson (SWE) 6-3, 6-2
==
[6] (1119) Tilde Jagare (SWE) vs. (2179) Lilien Thieking (GER) 6-1, 6-1
[4] (918) Emma Kamper Malmkjær (DEN) vs. (2153) Annelieke Saustrup Steenhuisen (DEN) 6-3, 6-3
(1614) Laura Brunkel (DEN) vs. (1933) Philippa Faerber (GER) 5-7, 4-6
(WC) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. [2] (407) Berta Passola (ESP)  6-4, 3-6, 0-6

R32
(WC) (3152) Cecilie Agerbek Fridthjof (DEN) vs. [1] (388) Agnes Mitteregger (SWE) 2-6, 6-4, 5-7
(WC) Lucca Ingildsen (DEN) vs. (1606) Bella Bergkvist Larsson (SWE) 1-6, 2-6
(3152) Milla Falster (NOR) vs. (1392) Anastasia Pettersson (SWE) 6-3, 6-4
[5] (1069) Mille Mørk (DEN) vs. (2153) Ivana Gombitova (SVK) 6-2, 6-3

[3] (838) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. (2226) Alice Klinteby (SWE) 6-3, 6-3
(2084) Tilda Larsson (SWE) vs. (Q) Emma Katarina Forgac (GER) 6-1, 6-4
Chili Alberthe Emelie Jensen (DEN) vs. (2279) Elena Samuelsson (SWE) 0-6, 6-7(7)
[7] (1252) Delia Gaillard (FRA) vs. (2248) Katarina Liedbeck (SWE) 6-2, 6-0
==
[6] (1119) Tilde Jagare (SWE) vs. (Q) Laura Palumbo (LUX) 6-2, 6-2
(2483) Therese Harboe Holst (DEN) vs. (2179) Lilien Thieking (GER) 4-6, 2-6
(2153) Annelieke Saustrup Steenhuisen (DEN) vs. (Q) Lovisa Valentinsson (SWE)  6-2, 6-0
[4] (918) Emma amper Malmkjær (DEN) vs. (3152) Isabella Danielsson (SWE) 6-2, 6-1

(1933) Philippa Faerber (GER) vs. [8] (1360) Ida Johansson (SWE) 7-5, 6-1
(1614) Laura Brunkel (DEN) vs. 8Q) Emilia Korseth (NOR) 6-3, 2-6, 6-1
(WC) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. (2292) Edit Cosmo (SWE) 6-3, 6-1
[2] (407) Berta Passola (ESP) vs. (1774) Isabella Svahn (SWE) 7-6(2), 6-3

Qfi
Emma Thulin Gregersen (DEN) vs. Emma Katarina Forgac (GER)
[2] Olivia Thiemke (DEN) vs. Lovisa Valentinsson (SWE) 6-2, 5-7, [3-10]
[3] (3152) Ena Arnautovic (DEN) vs. Emilia Korseth (NOR) 2-6, 2-6
Laura Palumbo (LUX) vs. Tyra Thon Skjelstad (NOR) 7-5, 6-2

Q16
Emma Thulin Gregersen (DEN) vs. Mathilde Mosegaard Ravnholt (DEN) 6-3, 2-6, [10-3]
[2] Olivia Thiemke (DEN) vs. Cornelia Kack (SWE) 6-2, 7-6(6)
[3] (3152) Ena Arnautovic (DEN) vs. Gabriella Danielsson (SWE) 6-1, 6-1
Elin Brun Creton (DEN) vs. Emilia Korseth (NOR) 5-7, 6-7(4)
Ophelia Mille Ruus (DEN) vs. Laura Palumbo (LUX) 6-7(6), 3-6

Q32
Isil Yurttas (DEN) vs. Emma Katarina Forgac (GER) 3-6, 2-6
Emma Thulin Gregersen (DEN) vs. Alexandra Gombitova (SVK) 6-0, 6-1
Mathilde Mosegaard Ravnholt (DEN) – bye
[2] Olivia Thiemke (DEN) – bye
Line Yorklai Jensen (DeN) vs. Clara Nilsson (SWE) 4-6, 1-6
Alberte Kleist Giersløv Jørgensen (DEN) vs. Lovisa Valentinsson (SWE) 1-6, 2-6
[3] (3152) Ena Arnautovic (DEN) – bye
(WC) Annika Meier Vestermann (DEN) vs. Gabriella Danielsson (SWE) 2-6, 1-6
Elin Brun Creton (DEN) vs. Marie Poetzing (GER) 6-3, 6-0
(WC) Iben Lyme (DEN) vs. Emilia Korseth (NOR) 1-6, 0-6
Ophelia Mille Ruus (DEN) vs. Veronika Lundgren (SWE) 6-3, 7-5
(WC) Line Michaelsen (DeN) vs. Tyra Thon Sjelstad (NOR) 3-6, 3-6
Anne-Sofie Ravn (DEN) vs. Esther Magnusson (SWE) 3-6, 3-6

Girls doubles

Finale: Mørk/Passola vs. LarssonBergkvist Larsson (SWE) 4-6, 7-7(3)
Semifinale: (1) Mille Mørk (DEN)/Berta Passola (ESP) vs. Laura Brunkel (DEN)/Edit Cosmo (SWE) 6-4, 6-2
Zoe Du Pasquier Jensen/Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. Tilda Larsson/Bella Bergkvist Larsson (SWE) 1-6, 0-6


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 38)

Cat 2, TE B93 Copenhagen (DEN) – Acrylic

U14 Boys singles

Finale: [7] (208) Ludwig Hermann (NOR) vs. [1] (29) William Rejchtman Vinciguerra (SWE) 7-6(6), 6-4

Semifinale
[1] (29) William Rejchtman Vinciguerra (SWE) vs. [4] (180) Jakub Smejcky (CZE) 6-1, 6-1
[7] (208) Ludwig Hermann (NOR) vs. [2] (76) Lenny Petit (FRA) 6-4, 6-2

Kvartfinale
[1] (29) William Rejchtman Vinciguerra (SWE) vs. [8] (218) Johan Oscar Lien (NOR) 6-1, 6-1
[4] (180) Jakub Smejcky (CZE) vs. [6] (191) Sebastian Eie (NOR) 3-6, 6-1, 6-4
(290) August Brostrøm Poulsen (DEN) vs. [7] (208) Ludwig Hermann (NOR) 0-6, 3-6
(381) Lucas Christmas Møller (DEN) vs. [2] (76) Lenny Petit (FRA) 3-6, 2-6

1/8-finale
[1] (29) William Rejchtman Vinciguerra (SWE) vs. (1208) Oliver Vainionpaa (FIN) 6-0, 6-2
(WC) (1012) Asger Sørensen (DEN) vs. [8] (218) Johan Oscar Lien (NOR) 0-6, 3-6
(WC) Christofer Topp-Parving (DEN) vs. [4] (180) Jakub Smejcky (CZE) 5-7, 2-6
[6] (191) Sebastian Eie (NOR) vs. (638) Linus Andersson (SWE) 6-3, 6-3
==
[7] (208) Ludwig Hermann (NOR) vs. (Q) (918) Felix Mellstroem (SWE) 6-0, 6-3
(290) August Brostrøm Poulsen (DEN) vs. [3] (170) Alexander Haage (GER) 7-6(5), 6-0
(381) Lucas Christmas Møller (DEN) vs. (422) Christoffer Emil Jessen (DEN) 6-1, 6-1
[2] (76) Lenny Petit (FRA) vs. Q) (638) Sander Juul Sivertsen (NOR) 4-6, 6-4, 7-5

R32
(253) Christian Grønfeldt-Sørensen (DEN) vs. [1] (29) William Rejchtman Vinciguerra (SWE) 6-4, 3-6, 2-6
(WC) (918) Gabriel Pyndt (DEN) vs. (1208) Oliver Vainionpaa (FIN) 4-6, 6-2, 6-7(3)
(WC) (1012) Asger Sørensen (DEN) vs. Filip Nawrocki (POL) 6-1, 6-1
(739) Sebastian Kjølbye (DEN) vs. [8] (218) Johan Oscar Lien (NOR) 3-6, 2-6

[4] (180) Jakub Smejcky (CZE) vs. (Q) Bennet Reber (GER) 6-0, 6-2
(WC) Christofer Topp-Parving (DEN) vs. (Q) (649) Maximillian Sartz-Lunde (NOR) 6-2, 6-4
(WC) Isak Malthe Dogonowski (DEN) vs. (638) Linus Andersson (SWE)  6-4, 1-6, 5-7
(Q) Oscar Lundsfryd (DEN) vs. [6] (191) Sebastian Eie (NOR) 1-6, 1-6
==
(783) Mads Bruhn Aaby (DEN) vs. [7] (208) Ludwig Hermann (NOR) 3-6, 3-6
(Q) (1142) August Schrøder (DEN) vs. (Q) (918) Felix Mellstroem (SWE) 4-6, 4-6
(290) August Brostrøm Poulsen (DEN) vs. (Q) (574) Aleksandr Monakhov (RUS) 6-3, 6-4
[3] (170) Alexander Haage (GER) vs. (Q) Johan Otto Christensen-Scheel (NOR) 6-4, 6-4

(381) Lucas Christmas Møller (DEN) vs. [5] (185) Aku Salo (FIN) 2-6, 6-4, 7-5
(422) Christoffer Emil Jessen (DEN) vs. (242) Tarik Zubovic (NOR) 3-6, 6-0, 7-5
(600) Rasmus Hembo Mathiasen (DEN) vs. (Q) (638) Sander Juul Sivertsen (NOR) 2-6, 5-7
[2] (76) Lenny Petit (FRA) vs. (638) Marcus Sehested (SWE) 6-2, 6-4

Qfi
Finn Sulugiuc (DEN) vs. [1] (574) Aleksandr Monakhov (RUS) 6-7(1), 7-5, [6-10]
Leo Bach Nielsen (DEN) vs. [2] (619) Johan Otto Christensen-Scheel (NOR) 3-6, 0-6
Nicolai Schølin (DEn) vs. [4] (649) Maximillian Sartz-Lunde (NOR) 1-6, 1-6
Oscar Lundsfryd (DEN) vs. [5] (870) Johannis Rimkus (GER) 6-4, 6-1
Carl Filip Bak Weller (DEN) vs. [6] (918) Felix Mellstrøm (SWE) 4-6, 4-6
[7] (1142) August Schrøder (DEN) vs. Joshua Wiesekopsieker (GER) 6-2, 6-3
Mingus Zack Hansen (DEN) vs. Bennet Reber (GER) 1-6, 0-6

Q16: Thorbjørn Haubro Jensen (DEN) vs. Bennet Reber (GER) 1-6, 1-6

Boys doubles

Finale: Poulsen/Grønfeldt-Sørensen vs. Lien/Hermann 6-7(3), 6-3, [9-11]

Semifinale
Sebastian Kjølbye/Rasmus Hembo Mathiasen (DEN) vs. (2) Johan Oscar Lien/Ludwig Hermann (NOR) 1-6, 3-6
(3) August Brostrøm Poulsen/Christian Grønfeldt-Sørensen (DEN) vs. (1) Lenny Petit (FRA)/william Rejchtman Vinciguerra (SWE) 4-6, 6-4, [11-9]
(2)


U14 Girls singles

Finale: [2] (139) Sophie Bekker (GBR) vs. [5] (224) Eva Cikajlo (SLO)  7-6(6), 6-1

Semifinale
[5] (224) Eva Cikajlo (SLO) vs. (Q) Alice Noaschon Fragno (ITA) 4-6, 6-4, 6-3
[2] (139) Sophie Bekker (GBR) vs. [4] (224) Jana Svobodova (CZE) 6-1, 6-1

Kvartfinale
(LL) Ellen Sebbelin Hemmingsen (DEN) vs. (Q) Alice Noaschon Fragno (ITA) 2-6, 0-6
[5] (224) Eva Cikajlo (SLO) vs. [3] (190) Elisabeth Braathen (NOR) 4-6, 6-4, 6-1
(526) Carli Scheuer Moesgaard (DEN) vs. [4] (224) Jana Svobodova (CZE) 7-5, 2-6, 4-6
[2] (139) Sophie Bekker (GBR) vs. [8] (417) Iben Storkaas (NOR) 6-4, 6-1

1/8-finale
(LL) Ellen Sebbelin Hemmingsen (DEN) vs. (Q) Gabriella Eie (NOR) 6-3, 6-2
[7] (414) Sophia Izabella Ragus (DEN) vs. (Q) Alice Noaschon Fragno (ITA) 4-6, 1-6
[3] (190) Elisabeth Braathen (NOR) vs. (WC) (889) Manuela Makic (SWE) 6-0, 6-2
(662) Ingrid Friis Hein (DEN) vs.  [5] (224) Eva Cikajlo (SLO) 1-6, 0-6
==
(526) Carli Scheuer Moesgaard (DEN) vs. (Q) Kaia Celin Bostrom Jorgensen (NOR) 6-3, 3-6, 6-2
(WC) Amani Azarkan (DEN) vs. [4] (224) Jana Svobodova (CZE) 1-6, 0-6
(1162) Milla Maluka Hoffmann (DEN) vs. [8] (417) Iben Storkaas (NOR) 2-6, 1-6
(564) Vigga Scheuer Moesgaard (DEN) vs. [2] (139) Sophie Bekker (GBR) 0-6, 1-6

R32
(LL) Ellen Sebbelin Hemmingsen (DEN) vs. (926) Karolina Johnsen (DEN) 6-4, 4-1 Ret’d
(951) Mille Friis Haakonsson (DEN) vs. (Q) Gabriella Eie (NOR) 5-7, 3-6
(Q) (1274) Mariam Hassouneh (DEN) vs. (Q) Alice Noaschon Fragno (ITA) 4-6, 0-6
[7] (414) Sophia Izabella Ragus (DEN) vs. (514) Helena Eikeland Wolff (NOR) 6-0, 6-1

(Q) Lea Amalie Holst Wejp-Olsen (DEN) vs. [3] (190) Elisabeth Braathen (NOR) 2-6, 0-6
(1130) Sophia Bergqvist (DEN) vs. (WC) (889) Manuela Makic (SWE) 3-6, 1-6
(662) Ingrid Friis Hein (DEN) vs. (WC) Marie Leutholtz Benmouyal (DEN) 6-0, 6-1
(WC) Christiane Fink-Jensen Skovgaard (DEN) vs. [5] (224) Eva Cikajlo (SLO) 0-6, 1-6
==
(526) Carli Scheuer Moesgaard (DEN) vs. [6] (396) Augusta Lucia Grau Kristensen (DEN) – walkover
(LL) Josefine Bente Malling (DEN) vs. (Q) Kaia Celin Bostrom Jorgensen (NOR) 2-6, 1-6
(WC) Amani Azarkan (DEN) vs. (Q) Rafaela Mihailescu (SWE) 0-6, 6-4, 6-1
(794) Sofia Mortensen (DEN) vs. [4] (224) Jana Svobodova (CZE) 1-6, 4-6

(731) Emma Paunovic (DEN) vs. [8] (417) Iben Storkaas (NOR) 6-2, 5-7, 1-6
(1162) Milla Maluka Hoffmann (DEN) vs. (817) Victoria Flintholm Andreasen (DEN) 6-3, 6-4
(564) Vigga Scheuer Moesgaard (DEN) vs. (Q) Thea Wilhelmina Westergren (SWE) 6-3, 6-4
(Q) Silke Skikkild (DEN) vs. [2] (139) Sophie Bekker (GBR) 1-6, 0-6

Qfi
Caroline Sofia Kostecki Andersen (DEN) vs. Kaia Celin Bostrom Jorgensen (NOR) 1-6, 1-6
Josefine Bente Malling (DEN) vs. Thea Wilhelmina Westergren (SWE) 5-7, 6-1, [7-10]
Katrine Bruhn Aaby (DEN) vs. Gabriella Eie (NOR) 2-6, 2-6
Ellen Sebbelin Hemmingsen (DEN) vs. Rafaela Mihailescu (SWE) 4-6, 6-2, [7-10]

 


Cat 2, SÁNCHEZ-CASAL YOUTH CUP U16, El Prat De Llobregat – Barcelona – Acrylic

U16 Boys singles

R32: (WC) Linus Bangert (DEN) vs. (286) Tito Chavez (ECU) 2-6, 0-6

<< tilbage


UTR turneringer (udvalgte)


Svenske turneringer (udvalgte)

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch

 


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Davis Cup

Finals 2021 – 22-28. november 2021

Livestream: https://video.daviscup.com/

Semifinalister 2019: Spanien, Canada, Storbritannien og Rusland
Wildcards: Serbien og Frankrig
Vindere af Qualifiers: Australien, Østrig, Colombia, Kroatien, Tjekkiet, Ecuador, Tyskland, Ungarn, Italien, Kazakhstan, Sverige, USA
Group A: (1) Spanien, Rusland, Ecuador
Group B: (2) Canada, Kazakhstan, Sverige
Group C: (3) Frankrig, Storbritannien, Tjekkiet
Gorup D: (4) Kroatien, Australien, Ungarn
Group E: (5) USA, Italien, Colombia
Group F: (6) Serbien, Tyskland, Østrig


World Group I 2021 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

Bolivia vs. (4) Belgien 2-3
(16) Argentina vs. Hviderusland 4-1
(35) Pakistan vs. (17) Japan 0-4
(32) Uruguay vs. (20) Holland 0-4
(36) Libanon vs. (26) Brazilien 0-4
(38) New Zealand vs. (27) Korea 1-3
(31) Slovakiet vs. (21) Chile 3-1
(33) Finland vs. (22) Indien 3-1
— vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(34) Ukraine vs. (30) Israel 3-2
(39) Peru vs. (29) Bosnien/Herzegovina 3-2
(42) Rumænien vs. (28) Portugal 3-1
(46) Norge vs. (25) Uzbekistan 3-1
26-27. eller 27-28. november – Knock out
(43) Norge vs. (33) Ukraine
(40) Rumænien vs. (35) Peru
10 vindere til 2022 Qualifiers. 14 tabere til World Group I Play-offs 2022


World Group II 2020 – 5-6/6-7. marts eller 17-18/18-19. september 2021

(59) Bulgarien vs. (37) Mexico 1-3
(44) Schweiz vs. (57) Estland 5-0
(45) Polen vs. (64) El Salvador 3-1
(58) Grækennland vs. (48) Lithauen 1-3
(50) Slovenien vs. (65) Paraguay 3-1
(51) Tyrkiet vs. (66) Letland 4-0
(52) Sydafrika vs. (55) Venezuela 3-0 opdateres..
(54) Barbados vs. (63) Indonesien 3-1
—4  vindere herunder spiller om de 2 sidste pladser sidste weekend november —
(56) Tunesien vs. (47) Dominikanske Republik 3-1
(60) Danmark vs. (49) Thailand 4-1
(53) Taipei vs. (61) Marokko – walkover
(62) Zimbabwe vs. (40) Kina – walkover
26-27. eller 27-28. november – Knock out
(60) Marokko vs. (56) Danmark
(55) Tunesien vs. (62) Zimbabwe
10 vindere til World Group I Play-offs 2022. Tabere til World Group II Play-offs 2022


Fed Cup

TV-dækning: https://video.fedcup.com/
Livescore: https://live.fedcup.com/en/


Billie Jean King Cup Finals 2021 – Prag, 1-6. november (udsat fra 2020)
Frankrig, Australien, Tjekkiet, Ungarn, Vindere Qualifiers 2020
Group A:
(1) Frankrig vs. Canada – man 1030 CC
Rusland, Canada – tir 1030 C1
(1) Frankrig vs. Rusland – ons 1030 CC
(1) Frankrig, Rusland, Canada

Group B:
Belgien vs. Hviderusland – man 1030 C1
(2) Australien vs. Belgien – tir 1030 CC
(2) Australien vs. Hviderusland  – tor 1030 CC

Group C:
Spanien vs. Slovakiet – man 1700 C1
(3) USA vs. Slovakiet – tir 1700 CC
(3) USA vs. Spanien – ons 1700 CC

Group D:
(4) Tjekkiet vs. Tyskland – man 1700 CC
Tyskland vs. Schweiz – tir 1700 C1
(4) Tjekkiet vs. Schweiz – tor 1700 CC
Semifinaler
Vinder Group A vs. vinder Group B – fre 1030 CC
Vinder Group C vs. vinder Gropu B – fre 1700 CC
Finale: lørdag 1600 CC


Qualifiers 2022 – ikke fastsat

8 vindere af Play-offs 2021: Polen, Storbrittannien, Canada, Letland, Ukraine, Italien, Kazakhstan, Holland
8 vindere fra Group I 2022:


Group I Europe/Africa – 2022
Oprykker fra Group II Europe/Africa: Danmark, Georgien
Fortsætter: Østrig, Bulgarien, Kroatien, Estland, Slovenien, Sverige, Tyrkiet
Nedrykker fra Playoff: Serbien, Rumænien


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

Forrige artikelWTA Luxembourg 2021: Clara Tauson vinder sin anden titel
Næste artikelATP 250 Metz: Holger Rune følger briller til Lucky Loser op af sejr over no. 24 Lorenzo Sonego
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.