Det er med stor fornøjelse at Tennisavisen.dk kan byde den erfarne tennisentusiast, Troels Ravn Klausen, velkommen på redaktionen.

Tennisavisen.dk har indledt samarbejde med Troels Ravn Klausen, der primært skal assistere vores ATP-team.

I over 30 år har Troels efter eget udsagn været inficeret af en uhelbredelig sygdom, der går direkte i blodet: Tennis-feber. Han har spillet en del, taget trænerkurser, været (er) træner, været turneringsleder, formand og you name it.

I dag sælger han billetter til alle grusturneringers moder: French Open. Kort sagt: Troels’ ”synderegister” indenfor tennis er langt.

“Tennis er verdens fedeste sport og at se Federer/Wawrinka i fuldt løb sætte enhåndsbaghånden ned af linien er for mig, hvad det er for en kunstelsker at betragte Van Gogh: Gådefuldt, uopnåeligt, fuldendt, æstetisk. Jeg glæder mig til at skrive om ATP Tennis i ny og næ.”

Vi byder Troels varmt velkommen på redaktionen.

PS. Skulle du også have lyst til at skrive for Tennisavisen.dk, hører vi meget gerne fra dig. Send en kort beskrivelse af dig selv til kontakt@tennisavisen.dk samt hvad du har lyst til at skrive om.

Forrige artikelDH 1. runde: Mestrene tabte
Næste artikelWTA: Singapore finalerne – Muguruza tyrede tjekken Safarova
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.