Felipe Mikkelsen var for første gang i finalen i Tennis Europe som U16 i Islandsk Category 3 turnering, hvor han desuden nåede finalen sammen med Sebastian Herche, der desværre fik influenza

De 2 KB’ere Felipe Mikkelsen og Sebastian Herche, der begge er årgang 2002, har i den forløbne uge været på vulkanøen Island, hvor de deltog i Tennis Europe (TE) Category 3 turneringen Kópavogur Open 16U.

Sebastian fik en fremragende start på turneringen, da han om mandagen først vandt 6-0, 6-1 i single over Brynjar Sanne Engilbertsson (ISL), og senere på dagen vandt han med de tilsvarende omvendte cifre 6-1, 6-0 i double sammen med Felipe over Alfredo De Marinis (ITA) og Philip Radu (CAN).

Om tirsdagen blev det Felipes tur til at spille sin første kamp i single, da han som 2. seedet var oversidder i 1. runde, og han uddelte også æg til modstanderen – endda to af slagsen – da han i kvartfinalen vandt 6-0, 2-6, 6-0 over Manric Romeo (SUI)

Sebastian måtte på grund af influenza trække sig fra kvartfinalen i single mod 1. seedede Marcel Politowicz (POL).

Senere på dagen stillede Felipe og Sebastian dog op i double, hvor de efter en jævnbyrdig kamp vandt semifinalen 7-6(5), 7-5 over 1. seedede Luca McManus og James Murphy (GBR), men i onsdagens finale mod 2. seedede Nicolas Moser (AUT) og Manric Romero (SUI), måtte de opgive at gennemføre kampen ved 0-4 i 2. sæt.

Forinden havde Felipe i semifinalen i single vundet over Nicolas Moser 6-3, 2-6, 6-2.
I torsdagens finale tabte Felipe til 1. seedede Marcel Politowicz 5-7, 3-6.

Felipe tager derved et ryk fremad til omkring no. 300 på TE ranglisten, hvor Sebastian optjener sine første point.

Rune Thomsen har fremsendt ovenstående billede med præmien i double, og herunder efter finalen i single.

Felipe Mikkelsen, Marcel Politowicz
Foto: Rune Thomsen

 

Forrige artikelDagens kampe lørdag 3. juni: Wozniacki vs. Bellis færdigspilles som 2. kamp Court 2
Næste artikelFrench Open 2017: Caroline Wozniacki i 4.runde!
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.