Sebastian Grundtvig havde muligvis forventet at nå længere end til 1/8-finalen i single ved U14 Category 1 turneringen Open des jeunes Stade Français – BNP PARIBAS CUP, hvor han tabte 6-4, 4-6, 0-6 til 6. seedede Thiago Agustin Tirant (ARG), som beskrives som en "stor velvoksen fyr".

Til gengæld kunne Sebastian så koncentrere sig fuldt ud om doublen sammen med sin makker Alexander Zgirovsky (BLR), der er seedet 1 i single, men alligevel senere i turneringen fik en lignende behandling, da han tabte 1-6, 3-6 til argentineren, som i meldinger fra Paris desuden beskrives således

[quote_box_center]”Han spiller fremragende og er stor som en fyldvoksen mand.. tuft for de “små” teenagers” [/quote_box_center]

Den store argentiner var også med i double, hvor han sammen med sin landsmand Alejo Lorenzo Lingua Lavallen var seedet 8.
De blev i semifinalen besejret 6-4, 6-4 af Joao Ferreira/Matheus Pucinelli De Almeida (BRA), som dermed kvalificerede sig til finalen.

Brasilianernes modstandere i finalen blev fundet, da 5. seedede Sebastian og Alexander mødte  2. seedede Seon Yong Han/Minjong Park (KOR).
Efter en jævnbyrdig kamp, som blev afgjort i match-tiebreak, vandt Sebastian og Alexander 7-5(5), 3-6, [10-5].

I finalen lørdag vandt det dansk-hviderussiske par 6-3, 6-3 over brasilianerne, og som det hører sig til ved de store turneringer, blev der holdt sejrstale, som det ses på ovenstående billede, hvor Sebastian taler i mikrofonen. Herunder endnu et billede, som Sebastians far Niels har sendt fra sejrs-ceremonien.

Sebastian Grundtvig og Alexander Zgirovsky (BLR)

Forrige artikelITF Knokke: Simon Friis Søndergaard i kvalfinale
Næste artikelWimbledon: Serena vinder sin 21. grandslam
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.