Den mere spinkle Elmer Møller kunne ikke forhindre, at den halvanden år ældre sydamerikanske U14 mester løb med titlen

Open des jeunes Stade Francais i Paris er blevet betegnet som den største udendørs Category 1 turnering i U14, hvor der foruden mange af de bedste europæiske spillere også var deltagelse af flere spillere fra Sydamerika.
Både Elmer Møller og Holger Vitus Nødskov Rune har også i denne turnering gjort det glimrende, og i løbet af den første halvdel af 2016 har de gradvist nærmet sig niveauet hos de allerbedste i den ældre årgang 2002.

Santiago De La Fuente (ARG), der er sydamerikansk mester i U14, var den eneste som spærrede vejen for en ren dansk finale, da han som tidligere omtalt besejrede Holger i kvartfinalen.

For Elmer blev turneringen et nyt højdepunkt, da han havde spillet sig frem til sin første Category 1 finale som U14.
I finalen kunne han dog ikke forhindre den halvanden år ældre sydamerikanske mester i at løbe med titlen med sejr på 6-3, 6-2 over Elmer.

Stort tillykke med de flotte resultater til begge de danske deltagere, hvis næste opgave bliver det individuelle U14 EM, som afvikles 18-24. juli, hvor begge drengenes trænere Jeppe Frantzen og Lars Christensen vil være til stede og støtte spillerne.