Elmer Møller har endnu en gang fejet al modstand til side, da han lørdag vandt titlen i italiensk Category 2 turnering

Som omtalt efterhånden mange gange har dansk tennis et par årgang 2003 drenge, som sidste år markerede sig som Europas bedste i U12.
Efter oprykningen til U14 har begge prøvet kræfter i Category 1 turneringer mod de bedste fra årgang 2002, hvor det vil være utænkeligt, at de automatisk forsætter med at gå hele vejen.

Derfor kan der være god fornuft i at lade spillerne veksle mellem turneringer i Category 1 og 2, så de både bliver testet for alvor mod de skrappeste i den højere årgang, og at de stadig får muligheden for at nå langt i Category 2, hvor man dog ikke må forledes til at tro, at der kun er “nemme” modstandere.

I U12 opereres ikke med ranglister, men resultaterne har alligevel afsløret, at Rune Vitus Nødskov Rune og Elmer Møller var Europas bedste, hvilket de fortsat er, når man kigger på ranglisten for U14, hvor de som no. 22 og 38 er de to øverst rangerede i deres egen årgang 2003, hvilket bl.a. skyldes, at de begge for nylig har vundet en Category 2 turnering – endda i suveræn stil.

De vil formentlig også være de bedst rangerede årgang 2003, når ranglisten opdateres næste gang, idet Holger som tidligere omtalt var i kvartfinalen i en Category 1 turnering i Bucharest, hvor han desuden vandt double-rækken sammen med sin serbiske makker Viktor Jovic.

I al ubemærkethed – for Tennisavisens læsere – har Elmer Møller i den forløbne uge endnu en gang gået hele vejen i en Category 2 turnering, da han lørdag vandt den pokal, som han fremviser på ovenstående billede, som Tennisavisen netop har modtaget.

Elmer deltog i Torneo U14 – Correggio i Italien, hvor han i kraft af sin rangering var seedet 1, hvilket han fuldt ud levede op til ved at vinde samtlige kampe i single i 2 sæt.

Hans største problem i turneringen var tilsyneladende det allerførste sæt, da han vandt i 1. runde over (639) Enrico Wood (ITA) 7-5, 6-1.
I 1/8-finalen mødte han igen en italiener, (205) Simone Bono, som blev besejret 6-4, 6-1.

I kvartfinalen vandt han 6-2, 6-2 over en god bekendt fra sin egen årgang, 8. seedede (146) Leo Raquin (FRA), og i semifinalen 6-4, 6-2 over 3. seedede (53) Luca Nardi (ITA), som ligeledes er fra 2003.

I finalen var modstanderen 4. seedede (86) Dominic Stephan Stricker (SUI), som er årgang 2002.
Han kunne dog ikke stoppe Elmer, som vandt med de overbevisende cifre 6-1, 6-1.

Elmer deltog også i double, hvor han var seedet 1 sammen med Toby Samuel (GBR).
De vandt i kvartfinalen over  Gian Mangold/Dominic Stephan Stricker (SUI) 3-6, 7-6(4), [10-3], hvorefter de i semifinalen blev besejret af 4. seedede Luca Nardi/Alessio Tramontin (ITA) 2-6, 6-4, [11-9].

Tennisavisen har ikke modtaget yderligere informationer om kampene, men de flotte resultater taler vel også deres eget tydelige sprog om den unge Skovbakken-spillers præstation.
Stort tillykke til Elmer fra Tennisavisen, som uden tvivl kommer til at berette om flere gode resultater fra den talentfulde spiller.

Forrige artikelCollege Tennis: Torpegaard i storform sikkert i semifinalen
Næste artikelITF Junior Ljusseveka: Første ITF-titel til Hannah i tæt opgør mod Clara
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.