Selv om det blev til nederlag i pigernes finale i Skovbakkens internationale turnering, fik Nikoline Gullacksen vist, at talentet rækker til en plads øverst på skamlen.

Det er netop i de internationale turneringer, at Nikoline kan hente den lærdom, der skal til at rykke et trin op. De bedste spillere evner at holde niveauet og om nødvendigt løfte deres game i løbet af en kamp. Og det var, hvad svenske Emma Shasteen formåede i dagens finaleopgør.

Første sæt gik i tiebreak. Og det var i svensk favør 7/6 (5). Flot fight og super tennis af Nikoline, der ligger omkring 500 pladser under svenskeren på TE´s rangliste. Svenskerens placering som 377 havde sikret hende en 2. seedning i kat.3 turneringen. Nikoline, useedet havde overraskende sendt 3. seed Sille Larsen ud af turneringen i kvartfinalen.

Men i andet sæt løftede svenskeren sit game. Hun var marginalt bedre i kampens dueller og hun tog sættet 6/2 og dermed kampen og turneringen med 7/6(6) 6/2.

Elmer Møller er i finalen

Hjemmebanefavoritten, 1. seed Elmer Møller slog sig videre til lørdagens finale (kl. 10), da han besejrede tyske 3. seed Leon Formella 6/3 6/4 i fredagens semifinale.

Hans modstander bliver 7. seed Lennart Kleeberg (Tyskland), der var bedre på dagen, da han besejrede Gentoftes 2. seed Oskar Brostrøm Poulsen 6/0 6/2 i semifinalen,

Forrige artikelHvem tager mellemspils-pladserne i herrernes DH?
Næste artikelTE U14 Messina: Holger i semifinale efter pragt-kamp
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.