Da Holger Vitus Nødskov Rune skulle spille kvartfinale ved Category 3 turneringen TORNEO U12 TENNIS EUROPE PORTO SAN GIORGIO i Italien mod Ashton Cross (CAN), måtte han indstille sig på at møde en spiller, som runden forinden havde vundet over den hårdtslående Guaglin Wen (CHN) i kraft af vedholdende sikkert spil, som efter 3½ time sikrede sejren 6-4, 2-6, 7-6(4).

Derfor kom det Holger til stor gavn, at han hjemme i HIK ofte har trænet sammen med Hannah Viller Møller, som har evnen til at holde boldene i spil, så Holger har haft rig mulighed for at eksperimentere sig frem til, hvornår det er det helt rigtige tidspunkt at rykke ind i banen og afgøre duellerne.

Holger er uden tvivl taknemmelig for erfaringerne fra disse trænings-øvelser, som han til fulde udnyttede til at besejre Canadas bedste U12 spiller så overbevisende som 6-1, 6-0 i løbet af 50 minutter i en kamp, hvor flugt-spillet fungerede fortrinligt.
Billedet herover viser de 2 spillere efter kampen.

Holger møder i semifinalen asiatiske Alex Xiang Lu, som er næstbedste canadier og har en spillestil, der minder mere om Holgers, da han gerne vil ind i banen og afgøre boldene.
Aneke Rune fortæller, at Lu har en frygtløs spillestil, som har bragt ham til semifinalen med 3-sæts sejre over både den bedste italiener og bedste russer.

I den modsatte halvdel var begge semifinaler europæiske opgør, og semifinalen bliver mellem Luca Nardi (ITA) og Stefan Popovic (SRB).

I double-rækken har Holger sammen med Mark Lajal (EST) med sejr i semifinalen over Ashton Cross/Alex Xiang Lu (CAN) 6-4, 6-2 kvalificeret sig til finalen, hvor de møder Derrick Chen/Jack Pinnington Jones (GBR)

Forrige artikelITF Junior Plzen: Christian Sigsgaard sluttede i kvartfinale
Næste artikelITF Pittsburg: Mikael Torpegaard i semifinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.