Danmarks U12 piger er kommet i en stærk kval-gruppe med Belgien, Polen og Holland.
I den første kamp vandt Holland sikkert over Danmark

Danmarks første puljekamp ved 2015 Tennis Europe Nations Challenge G12 i Haren mod hjemmeholdet Holland så på forhånd ud til at blive en umådelig svær opgave, idet de hollandske spillere i forvejen havde vist deres styrke ved Danish TE U12 i Hillerød for et par måneder siden.

Derfor er det ikke uventet, at Holland vandt sikkert med 3-0 efter disse resultater
WS2: Madelief Hageman vs. Johanne Christine Svendsen 6-4, 6-1
WS1: Bente Spee vs. Sille Larsen 6-0, 6-0
WD: Hageman/Gigi Sy a Foek vs. Victoria Ilena Andersen/Sille Larsen 6-0, 6-3

Sidst Johanne mødte Madelief Hageman tabte hun 0-6, 0-6, men denne gang var der væsentlig større jævnbyrdighed, som det både fremgår af cifrene og disse kommentarer fra coach Alexander Rejnhold

“Det var et rigtig tæt 1. sæt, hvor der bliver brudt frem og tilbage. Hollænderen holder serv ved stillingen 5-4 og vinder dermed 1. sæt 6-4.
I andet sæt har hollænderen fået mere ro på i sine egne serve partier, hvor Johanne samtidig taber for mange vigtige bolde. Det resulterer i, at Hollænderne vinder komfortabelt 6-1 i 2. sæt.
Johanne gjorde en god figur!”

Cifrene i Silles kamp mod Bente Spee, som var i finalen i Hillerød, var misvisende for forløbet af kampen, som var mere tæt ifølge Alexanders bemærkninger

“Hun møder i dag en modstander, som man må sige virkelig var i stødet, og følte sig godt tilpas på hjemmebanen. Sille finder desværre ikke roen på banen og får sit stærke grundspil i gang.
Hollænderne vinder derfor kampen 6-0, 6-0. Scoreren er dog misvisende, da alle partier var tætte!!”

Derefter var kampen afgjort, men målet med doublen var alligevel at forsøge at reducere nederlaget til 1-2, hvilket dog ikke lykkedes. Alexander havde disse bemærkninger

“Sille Larsen og Victoria Andersen kommer nervøst i gang og taber første sæt hurtigt 6-0. De vågner dog op i 2. sæt og kommer foran både 2-0 og 3-1, men hollænderne var skarpe på de vigtige bolde. De vinder dermed 2. sæt 6-3.
Dermed taber vi 3-0 til Holland. Lidt ærgerligt, men vi må også erkende,at vi skal være skarpere, hvis vi skal have en chance i mod et hold som Holland.”

Danmarks næste modstander i puljen bliver Polen, som vandt 2-1 over Belgien efter disse resultater (Belgien nævnt først)
WS2: Ling Wagemans vs. Olga Golas 6-1, 6-2
WS1: Tilwith Di Girolami vs. Pola Wygonowskya 1-6, 2-6
WD: Girolami/Wagemans vs. Golas/Wygonowska 6-2, 7-5

 

Forrige artikelAsger Emil Ildor: Den danske mester tabte i Belgien
Næste artikelITF Junior EM Klosters: Ny “super single” af Hannestad. Sejr med Joe i double
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.