Både Carl Emil Overbeck og Oskar Brostrøm Poulsen tabte i 2. runde og sammen også i double. Sebastian Grundtvig videre efter 3 spillede partier

I sidste uge blev både Carl Emil Overbeck og Oskar Brostrøm Poulsen slået ud i henholdsvis 2. runde og finalen i kvalifikationen til den første turnering i Maribor, men i denne uges Category 2 turnering Bergant Memorial i Maribor var de direkte i hovedturneringen, hvor de desuden begge klarede sig videre til 2. runde TE Junior Maribor: Dansk dynamit bryder gennem 1. runde.

Træerne vokser som bekendt ikke ind i himmelen, og det var da heller ikke tilfældet i Slovenien, hvor 2. runde blev endestationen, da de begge tabte til seedede spillere.

Carl Emil tabte 2-6, 0-6 til 4. seedede (90) Filip Jeff Planinsek (SLO) og Oskar tabte 2-6, 3-6 til 15. seedede (189) Jean Marc Malkowski (SUI).

Carl Emil og Oskar spillede sammen i double, hvor de i 1. runde tabte 1-6, 6-7(5) til Patrick Klovacevic/Blaz Vidovic (SLO).

Ovenstående billede af Carl Emil er taget i Maribor.

Sebastian Grundtvig nåede ikke at få sved på panden, da han i 2. runde bragte sig foran 3-0 i 1. sæt mod (123) Louis Herman (BEL), som Sebastian i sidste uge besejrede i semifinalen. Belgieren måtte derefter trække sig fra kampen med en rygskade.

I 1/8-finalen bliver Sebastians modstander Severin Steiner (AUT), som i 2. runde vandt over sidste uges finalist 12. seedede (177) Peter Makk (HUN) med cifrene 7-6(5), 4-6, 6-3.

Det var Steiner, der i sidste uge sammen med Jeffrey Von Der Schulenburg vandt over Sebastian og Leyton Rivera (SWE) i semifinalen i double
Sebastian deltager ikke i double i denne uge.

Forrige artikelITF Junior Ljuseveka: Nikolaj Katic fuldfører svensk da-da i 1. runde. Fuldt hus i double
Næste artikelTV Kampe torsdag: Live dækning af alle kvartfinaler i 4 turneringer
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.