Corona har sat en stopper for mange ting, men gejsten ved Williams søstrene er der stadig!

2015 U.S. Open - Day 12
2015 Getty Images
Enhver sejr tæller, når man jagter den ultimative rekord.

Serena Williams jagter sin grand slam titel nummer 24 og ottende i Australian open. Dette er bare en bedrift i sig selv, at hun som den nok eneste nogensinde, jagter Margaret Courts magiske 24 grand slam.

I sin Australian Open nummer TYVE stod hun over for tyske Laura Siegemund i første runde. Mange gange har man set en Serena Williams, der lige skulle banke nerver og ryste støvet af sig. Dette var ikke tilfældet her, og på under en time havde hun sendt tyskeren ud af banen med cifrene 6-1, 6-1. Dermed er hun nu kun seks sejre fra grand slam titel nummer 24. Hun møder i næste runde serbiske Nina Stojanovic.

Venus WilliamsStoresøster, der er rundet 40 (!!!) stod i sin Australian Open nummer 21 over for belgiske Kirsten Flipkens. Flipkens har gjort sig gode resultater i double. Derfor var der lagt op til en tæt affære mellem de to stjerner. Første sæt var ligelidt fordelt mellem de to stjerner, men -med afgørende break mod slutningen, kunne Venus serve sættet hjem med cifrene 7-5. I andet sæt var der mindre spænding, og amerkaneren fik hurtig et break, og der var aldrig rigtig spænding om den kamp. Hun møder i anden runde italiensk Sara Errani.

Forrige artikelNogle nordiske islæt smeltede i varmen
Næste artikelITF Grenoble: Clara Tauson kun på livestream hvis hun når finalen søndag
Kristian Asbjørn Korsgaard
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.