Spændende opgør mellem KB og Birkerød

Kampen mellem de forsvarende mestre fra KB og Birkerød blev et tæt og intenst opgør, som skulle finde sin afgørelse med mindst mulige margin.

KBs Julie Noe startede med at levere en artig overraskelse på førstesinglen, da hun besejrede Karen Barritza med 4 og 3. Til gengæld kunne Karina Ildor Jacobsgaard ikke stille meget op mod Birkeræds svenske pige, Cornelia Lister, som vandt med 2 og 2. På tredjesinglen slog Frederikke Svarre, KB Olga Helmi med 4 og4 og fjerdesinglen gik til Birkerøds Elisabeth Nørgaard, som slog Emilie K. S. Hansen med 4 og 3. Dermed var stillingen 2-2 før doublerne.

Birkerøds førstedouble med Barritza/Lister vandt rimeligt komfortabelt over KBs Mai Grage/Jacobsgaard, mens KBs 2. double med Sisse Folmø/Svarre måtte ud i et tredjesæts match tiebreak mod Helmi/Nørgaard, en tiebreak som blev vundet med 10-6; 3-3 og dermed skulle opgøret afgøres ved Golden Set Match Tiebreak, og efter at de to hold havde sorteret de kampe fra som de ønskede at spille, så skulle 1. doublen afgøre holdkampen. Birkerøds Karen Barritza og Cornelia Lister skulle igen op mod KBs Mai Grage og Karina Ildor Jacobsgaard, men i tiebreakeren var KB-pigerne en anelse skarpere og de vandt med 11-9! Dermed står KB i finalen og Birkerød skal spille om bronze.

I den anden semifinale var HRT på en svær opgave mod Gentofte.Begge hold havde hevet forstærkninger ind på holdet, Gentofte havde Emilie Francati på førstesinglen mens Paulina Milosavljevic spillede først for HRT; begge spillere optrådte således for første gang for deres klubhold i denne sæson. Det blev spændende fight, som HRT trak sig sejrrigt ud af. Men da Gentoftes Maria Jespersen derpå slog HRTs stærke kort på andensinglen Silvija Talaja med 2 og 5, så så det meget svært ud for HRT. Der blev dog heller ikke flere sejre til Hørsholm-holdet i det opgør; de resterende kampe vandt Gentofte og således også holdkampen med 4-1. Gentofte i finalen og HRT spiller om bronze.

I dag søndag spiller Birkerød og HRT bronzekamp kl. 9.00 på KB g finalen mellem gentofte og KB spilles kl. 13.

Forrige artikelIndian Wells 2016 – Caroline Wozniacki endte som en fuser
Næste artikelFavoritterne fra Lyngby tæt på nederlag
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.