Den 1. december hedder chefen for KBs tennisafdeling Martin Linnet Killemose (tidligere Pedersen)

KB har i en længere periode ønsket at ansætte en administrativ leder til at håndtere de mange opgaver der er i en voksende afdeling. Hidtil har har det været sportschefen som havde både det sportslige og administrative ansvar i klubben.
KB skriver på sin hjemmeside: “Martin er et perfekt valg til stillingen. Han kommer med stor ekspertise indenfor tennis, da Martin længe har tilhørt den absolutte elite i dansk tennis. Derudover brænder Martins hjerte for KB, hvor han har været medlem siden 2002 og har været med til at vinde adskillige DM-titler til KB både individuelt og ved holdmesterskaberne.”

Martin som er uddannet jurist og de sidste tre år har arbejdet for Nordea skal først og fremmest strukturere arbejdet mellem de ansatte og de frivillige i tennisafdelingen, samt at få opsat nogle specifikke og målbare mål for både afdelingen og hver af de ansatte. Struktur og ledelse er blevet en større og mere tidsmæssigt belastende opgave, eftersom organisationen og omsætningen er vokset til tredobbelt størrelse igennem det sidste årti.

På KBs vegne

Nicolaj Caiezza, formand for KB Tennis
Mikkel Nørby, sportschef