Der blev ikke brug for regnemaskinen for at finde semifinalisterne, da både Holger Rune og Enrico Dalla Valle vandt den sidste puljekamp

Inden de sidste puljekampe i Group A ved Red Bull Next Gen Open 2019 i Milan, var der risiko for, at sejr til Holger Vitus Nødskov Rune i den sidste puljekamp ikke ville række til at gå videre til semifinalen, selvom han derved ville have 2 sejre i 3 kampe.

Next Gen Open: Holger Rune tæt på semifinale, som dog kan glippe trods sejr

21-årige Enrico Dalla Valle (ITA), som i onsdagens puljekampe havde vundet 3-4, 4-3, 4-2, 4-2 over Holger og senere 3-0 i sæt over 18-årige Cezar Cretu (ROU), fjernede dog enhver tvivl, da han i den sidste puljekamp vandt 3-0 over 20-årige Ryan Nijboer (NED) og gjorde rent bord i Group A med 3 sejre og en sætscore på 9-1.

Derfor var en sejr – uanset antal vundne sæt – tilstrækkelig til, at Holger kunne sikre sig 2. pladsen i Group A, og den opgave løste Holger med en sikker 3-0 sejr med cifrene 4-2, 4-0, 4-3 over Cretu.

I Group B var det allerede inden de sidste puljekampe afgjort, at 18-årige Nicolas Alvarez Varona (ESP) og 20-årige Zizou Bergs (BEL) var videre, da de begge havde vundet over både Masamichi Immamura (JPN) og Calin Manda (ROU).

Derfor var kampen mellem de 2 førstnævnte afgørende for 1. og 2. pladsen i Group B, og med sejr i 4 sæt blev Alvarez Varona vinder af puljen.


Dermed blev det afgjort, at Holgers modstander i semifinalen bliver Alvarez Varona, og at Zizou Bergs møder Dalla Valle.
Begge semifinaler afvikles på Allianz Cloud Court, hvor også ATP Next Gen Finals spilles, og der er gratis adgang til kampene.
Dalla Valle og Bergs spiller den første semifinale kl. 1000, inden Holger og Alvarez Varona spiller.

Da der hverken er livescore eller livestream fra Red Bull Next Gen Open, vil stillingen undervejs i Holgers kamp blive opdateret på Tennisavisens Twitter, hvis der modtages meldinger fra kampen.

Forrige artikelNext Gen Open: Holger Rune tæt på semifinale, som dog kan glippe trods sejr
Næste artikelNext Gen Open: Holger Rune overlever “Varona’s kanoner” og er finaleklar
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.