I $50.000 challenger turneringen på Maui, Hawaii måtte Frederik Løchte Nielsen overgive sig til en velspillende Bradley Klahn, USA der er seedet 2 i turneringen.

Kampen viste Bradley Klahn som meget stabilt spillende, bevægelig og ikke mindst udnyttede han sin venstrehånd. Og amerikaneren med en meget stor college karriere bag vandt 6-3,6-3. Klahn som er en af amerikansk tennis’ mest spændende spillere lige nu, valgte at gennemføre en uddannelse inden en proffessionel tennis karriere derfor er han nu 24 år og måske ikke kommet så hurtigt frem som så mange andre. Han skulle have modtaget mange udmærkelser da han på college og det var ikke kun for tennis, det var for hans boglige evner.

Frederik spillede på ingen måde en dårlig kamp. Amerikaneren var på dagen lige det bedre og han tillod ikke at Frederik fik så meget som en eneste breakbold. Det er ingen skam at tabe til så god en spiller.

Nu går turen videre til Dallas, USA for Frederik hvor han skal spille kvalifikation til en $100.000 challenger turnering.

 

Forrige artikelAustralian Open: Danske juniorer med selvtillid føler sig ikke overmatchet
Næste artikelAustralian Open: Djokovic slår Wawrinka
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.