Novak Djokovic; Serbien holder drømmen om den femte Australian Open sejr i live. Han er i årets finale hvor han skal møde Andy Murray, England.

Det skete efter at han idag vandt sin semifinale over den forsvarende mester Stan Wawrinka, Schweiz i fem sæt, 7-6(1),3-6,6-4,4-6,6-0.

Som cifrene antyder var det en kamp hvor momentum skiftede adskillige gange i løbet af matchen. Djokovic indrømmede også bagefter, at der var perioder hvor han var for passiv. Stan Wawrinka er ikke en spiller hvor du kan tåle at miste koncentration. Det bliver straffet. Men efter at det hele så meget åbent ud efter fejrde sæt blev det list et antiklimaks at Djokovic vandt 6-0 i femte sæt. Men Wawrinka producerede mange af sine 69 uprovokerede fejl i netop femte sæt. Det endte således med en fortjent sejr til Djokovic.

Forrige artikelMaui Challenger: Løchte tabte til 2. seedet
Næste artikelTE Junior Paris: Holger og Elmer gjorde rent bord ved fransk U12 turnering
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.