Både Simon Friis Søndergaard og Julie Noe var idag i hver deres kvalifikationsfinale i henholdvis mændenes og damernes $10.000 future i Kantaoui, Tunesien.

Simon Friis Søndergaard tabte til 4.seedede Konstantinos Mikos, Grækenland med 4-6,5-7. Trods nederlaget er Simon ved godt mod og fuld af fortrøstning til turneen i Tunesien. Simon fortæller dernedefra:

“Tabte desværre idag 64 75 til en græker der spillede grimt men effektivt tennis i vinden, som der er meget af i dagens kamp. Det var en dag hvor jeg var meget tight og anspændt, men prøvede at få det bedste ud det på dagen. Jeg missede en sætbold i andet sæt, det var en to sæts kamp som varede næsten 3 timer.”

Simon fortæller videre at der måske er en chance for at træde ind som “lucky looser” og Oscar René Jeppesen fortæller at han og Simon har fået et wild card i double. Og Oscar fortsætter: “Jeg føler mig rigtig godt tilpas på underlaget og jeg er klar til næste turnering, hvor jeg jagter det første point!”

Julie Noe var som sagt også i kvalifikationsfinale, men måtte se sig slået af en stærk italiensk pige, Francesca Palmigiano. Og Julie måtte bøje sig og tabte 1-6,3-6. Men Julie fortsætter også i det tunesiske i to uger mere.

Som endnu en positiv nyhed kommer Michael Mortensen ned til de unge danskere for at hjølpe og støtte dem. Vi følger dem spændt

Forrige artikelTennispsykologi: Kampen foregår også imellem boldene
Næste artikelTV-kampe: Tennistv fra ATP 250 i Montpellier og Ecuador
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.