Både Simon Friis Søndergaard og Julie Noe var idag i hver deres kvalifikationsfinale i henholdvis mændenes og damernes $10.000 future i Kantaoui, Tunesien.

Simon Friis Søndergaard tabte til 4.seedede Konstantinos Mikos, Grækenland med 4-6,5-7. Trods nederlaget er Simon ved godt mod og fuld af fortrøstning til turneen i Tunesien. Simon fortæller dernedefra:

“Tabte desværre idag 64 75 til en græker der spillede grimt men effektivt tennis i vinden, som der er meget af i dagens kamp. Det var en dag hvor jeg var meget tight og anspændt, men prøvede at få det bedste ud det på dagen. Jeg missede en sætbold i andet sæt, det var en to sæts kamp som varede næsten 3 timer.”

Simon fortæller videre at der måske er en chance for at træde ind som “lucky looser” og Oscar René Jeppesen fortæller at han og Simon har fået et wild card i double. Og Oscar fortsætter: “Jeg føler mig rigtig godt tilpas på underlaget og jeg er klar til næste turnering, hvor jeg jagter det første point!”

Julie Noe var som sagt også i kvalifikationsfinale, men måtte se sig slået af en stærk italiensk pige, Francesca Palmigiano. Og Julie måtte bøje sig og tabte 1-6,3-6. Men Julie fortsætter også i det tunesiske i to uger mere.

Som endnu en positiv nyhed kommer Michael Mortensen ned til de unge danskere for at hjølpe og støtte dem. Vi følger dem spændt