Som 6. seedet var Emilie Francati oversidder i 1. runde ved Grade 3 junior turneringen Dunlop Srixon Japan Open Junior Championships i Nagoya, Japan.
Da hun omsider trådte ind i turneringen, skete det på overbevisende maner med sejr 6-7(7), 6-2, 6-2 over no. 244 Kimika Sakata (JPN), som tidligere på året havde flere gode resultater med turneringssejr ved Grade 4 turneringen i Hillegom i juli og finaleplads ved Grade 3 turneringen i Hyogo, Japan i starten af september.

Emilie, der er no. 115 på ranglisten, spiller 1/8-finale torsdag 0300cet mod 10. seedede no. 141 Chihiro Muramatsu (JPN), som vandt så overbevisende som 6-0, 6-1 over no. 558 Satoko Sueno (JPN).
Muramatsu vandt i juli 2014 en Grade 4 turnering i Monchengladbach med finalesejr 6-2, 6-0 og i februar var hun i finalen ved en tilsvarende turnering i Wellington, New Zealand.

Emilie får kun en kort pause efter den næste kamp, inden hun skal i aktion igen i double, hvor hun efter planen spiller kl. 0500cet sammen med Emily Smith (GBR).

Tilføjelse: I skyndingen blev overset, at kampen var i 3 sæt, idet Emilie tabte 1. sæt 7-9 i tie-break. Overskriften bibeholdes dog.

Forrige artikelITF Hørsholm: Ingildsen og Katic videre, Olga Helmi vinder sensationel sejr
Næste artikelITF Antalya: Shabib gentager sejr over Sergei Bubka. Ørnø øv!!
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.