Ved ITF grade 4 juniorturneringen der spilles i Hørsholm er der stadigvæk 3 danskere med i single og 5 doublepar.

Hos pigerne var det Olga Helmi der foreløbig har imponeret. Faktisk er hun nu den eneste tilbageværende dansker i pigesingle. Hun vandt nærmest sensationelt over den topseedede Ekaterina Korzhova, Rusland der er nr. 324 i verden med 6-1,6-4. Det skal bemærkes at Olga Helmi slet ikke er repræsenteret på juniorverdensranglisten. Det vil selvfølgelig sige at det er hun nu. Inden den kvartfinale hun nu er i, måtte den unge dansker ydermere spille tre kampe i kvalifikationsturneringen. I kvartfinalen skal Helmi møde Lucie Kankova, Tjekkiet der er nr. 664 i verden.

Hos drengene vandt Johannes Ingildsen (billedet) over David Norfeldt, Sverige med 7-5,6-3 og møder i kvartfinalen Emil Ruusuvuori, Finland. Ingildsen er nr. 263 på juniorverdensranglisten, mens finnen er nr. 664.

Nikolaj Katic der for nylig vandt en TE turnering i Birkerød viste styrke og vandt over 8. seedede Lawrence Perrin, England. Englænderen er nr. 640 i verden, mens Nikolaj er nr. 1487. I kvartfinalen skal Nikolaj møde tyske Niklas Schell der er nr. 2218 i verden.

Thomas Schwencke Lindqvist måtte se sig slået klart af den topseedede Patrik Niklas Salminen, Finland med 6-1,6-0. Finnen er nr. 187 i verden, mens Thomas slet ikke er registreret endnu.

Hos Pigerne tabte Emma Rønholt til Lucie Kankova, Tjekkiet med 7-6(3),4-6,4-6. Emma Haakansson tabte til 3.seedede Lila Humaloja, Finland med 3-6,0-6. Endelig tabte Sofia Nami Samavati til Anastazia Rosnowska, Tyskland med 4-6,0-6.

I doublerækkerne er 4 danske par videre til kvartfinalerne, mens en enkelt doublepar ikke har spillet sin første runde kamp endnu.

 

Forrige artikelITF Kuching: Flyvende start for alle 4 danske drenge
Næste artikelITF Nagoya: Emilie Francati til 3. runde efter sikker sejr
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.