Frederik Ørvad blev den fjerde dansker der gik videre til kvalifikationsfinalerne mandag i ITF $10.000 turneringen i Sousse, Tunesien. Ørvad vandt over Ameur Ben Hassen, Tunesien med 4-6,6-2,6-3. Tuneseren er placeret som nr. 1676 på verdensranglisten mens danskeren ikke har nogen placering, så det var en rigtig flot sejr.

Morten Lyngbæk måtte derimod give fortabt overfor Luca Giacomelli, Schweiz og tabte med 3-6,4-6. Det skete i $10.000 ITF turneringen i Doha, Qatar. Så det blev desværre ikke til hovedturneringen i denne omgang for Morten. Han fortæller ærligt fra Doha: ” Jeg tabte desværre 6-3 6-4 til en ung schweizer i dag. Førte ellers 3-1 i første og havde en enkelt breakbold ved 4-4 i andet, men havde ikke koldblodigheden på de store points. Mangler kamperfaring på dette niveau, og til slut kom det til udtryk, hvem af os der er motionist. Det er dog marginaler, der skiller alle disse spillere ad, så jeg har mod på flere forsøg i 2015.”

Det er dejligt at høre at det ikke har slået Morten ud, så vi glæder os allerede til 2015.

Forrige artikelITF Junior Eddie Herr, USA: Christian Sigsgaard vinder klart i første runde af kvalifikationen
Næste artikelIPTL: Dag 3 – slut i Manila
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.