Havde familiedag så jeg så desværre ikke nogen af kampene, men resultatet skal I have af de 2 kampe fra dag 3.

Der har været skrevet meget for og imod en sådan turnering. Jeg må sige, at jeg synes det er berigende for tennis, at der bliver prøvet noget nyt. Herunder kommer nogle tilfældige kommentarer fra fans og spillere på twitter. Det bliver ikke oversat men udtrykker generelt stor tilfredshed blandt fans, spillere og arrangører. Har ikke kunnet finde nogen negative bemærkninger på twitter.

LA Campeña @lorenalyssa
@iptl Thank you for giving us 3 incredible days of watching our favorite players live and for giving us a taste of world class tennis!!

judy murray @judmoo
Well done @iptl. Tennis bosses take note. Innovative format. Gr8 atmosphere. Team competition works for fans. That’s entertainment.

Kristina Mladenovic @KikiMladenovic
Thank you Manila for an amazing atmosphere!Enjoyed every moment of it.

Carlos Moya @Charlymoya
Amazing 3 days in Manila for the @iptl ,what a start,amazing crowd,tomorrow off to singapore

Næste stop er Singapore og det begynder d.2.december. Caroline træder først til på torsdag, hvor hun spiller mod Serena i single og er med i en mix double. Djokovic er ikke på listen, så han kommer måske først i Delhi. Altså der er en rejsedag mellem de forskellige destinationer.

Forrige artikelITF Men: Frederik Ørvad videre i Tunesien, Lyngbæk ude i Doha
Næste artikelITF Junior Eddie Herr, USA: Christian Sigsgaard i hovedturnering efter 2 flotte sejre
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.