Joue-Les-Tours: Karen Barbat ude i 2. runde i en skrap turnering

Karen Barbat, der er no. 647 på ranglisten, forsøgte at kvalificere sig til at deltage i den kommende uges stærkt besatte $50.000 turnering Joue-Les-Tours, France – 10éme Open GDF Suez de Touraine, hvor den top-seedede er no. 96 Krystina Pliskova (CZE), som er tvillingesøster til no. Karolina Pliskova, der netop har vundet finalen i Linz over no. 42 Camila Giorgio (ITA) 6-7(4), 6-3, 7-6(4).
De 10 højst rangerede er alle i top 200, og tæller bl.a. navne som Timea Babos (HUN), Tamira Paszek (AUT), Urszula Radwanska (POL), Virginie Razzano (FRA), som alle jævnligt har deltage i WTA turneringer.

Derfor var det svært blot at komme ind i kvalifikationen, hvilket dog lykkedes for Karen, som vandt sin første kamp, men i 2. runde tabte hun mod no. 441 Pia Konig (AUT) 6-4, 4-6, 2-6, hvilket udløser et enkelt point til WTA-ranglisten.

Tyrkiet: Mohamed Shabib mod Sergei Bubka i kval-finale

Ved $10.000 turneringen Turkey F36 Futures er både Mohamed Shabib og Philip Ørnø videre til mandagens kval-finaler
Mohamed vandt igen med overbevisende cifre, da han besejrede Koray Kirci (TUR) 6-2, 6-1, mens Philip efter et mere jævnbyrdigt 2. sæt vandt 6-3, 7-5 over Alejandro Moreno Figueroa (MEX)

Philip spiller kval-finale mandag som 2. kamp på Court 6 mod 4. seedede Efe Yurtacan (TUR)
Mohamed, der er seedet 8 i kval’en, spiller 3. kamp på Court 4 mod 13. seedede Sergei Bubka (UKR), der er søn af den verdensberømte tidligere stangspringer af samme navn.

Forrige artikelITF Greece: Både Hannestad og Søndergaard i kval-finale mandag
Næste artikelATP/WTA uge 42: 3 ATP turneringer med top 10. 2 WTA uden
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.