Det lykkedes hverken for Olga Helmi eller Hannah Viller Møller at komme videre til 3. runde i single. Sammen er de videre i double

13-årige Hannah Viller Møller skulle i 2. runde ved Grade 4 turneringen Estonian Junior Cup i Tallin, Estland forsøge at få revanche mod 8. seedede (649) Oona Orpana (FIN), som hun også mødte ved de Nordiske Mesterskaber for hold i U14 i starten af måneden på Hannahs hjemmebane i HIK.

Dengang vandt den talentfulde 14-årige finske pige 6-4, 6-1 over Hannah, og hun vandt også sikre sejre over både Norges og Sveriges bedste piger.
Det blev igen til finsk sejr, da Oona Orpana denne gang vandt 6-1, 6-1.
Måske en god ide at notere sig denne finske årgang 01 spiller.

Det lykkedes heller ikke for Olga Helmi at komme videre til 3. runde, da hun tabte 6-3, 6-7(1), 2-6 til Ekaterina Shalimova (RUS).

Tennisspilleren Olga Helmi
Foto: Sportsfotograf.com.

De 2 danskere er stadig med i double, hvor de i en meget jævnbyrdig kamp vandt 7-6(5), 6-7(2), [10-5] over Simoné Pärn/Yvonne Pärn (EST).
I kvartfinalen møder de Paula Joukanen (FIN)/Maria Lota Kaul (EST), som havde besejret 2. seedede Valeria Gorlats/Jana Kuzovkova (EST) 7-5, 6-4.

Forrige artikelTV Kampe onsdag: 2. runde nederste halvdel både damer og herrer
Næste artikelFrench Open: Onsdagens damekampe – farvel til Simona Halep
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.