Efter forrige uges succes med titler i både single og double ved Grade 2 turneringen i Medias har Benjamin Hannestad efter en uges pause igen været i aktion, da han stillede op i Grade 1 turneringen 37° Torneo “Città Di Santa Croce” Mauro Sabatini i Italien.

Denne gang var det dog ikke med helt samme resultat, idet det blev til nederlag i både single og double i 1. runde.
I single tabte Benjamin 3-6, 6-7(4) til no. 158 Vasil Kirkov (USA), der forinden havde været gennem kvalifikationen med 3 sejre. Kirkov kunne glæde sig over, at Benjamin som no. 66 var den højst rangerede spiller, som han havde slået i 2015.

I double blev det ligeledes til nederlag i 1. runde, hvor Benjamin og hans makker Catalin Mateas (USA) tabte 6-2, 3-6, [12-14] til Pavel Kotov/Alexander Ovcharov (RUS)

Tennisspilleren Emilie Francati
Foto: Sportsfotograf.com.

Emilie Francati, der er tilmeldt samme turnering i både single og double, har endnu ikke været i aktion.
Hun er som no. 50 på ranglisten seedet 10 og oversidder i 1. runde, og hun møder tirsdag i 2. runde (R32) no. 115 Karola Patricia Bejenaru (ROU).

I double er Emilie seedet 4 sammen med Beatrice Torelli (ITA), og de var oversiddere i 1. runde (R32) og de møder i 1/8-finalen Eugenia Ganga/Omelia Garavani (ARG)

 

Forrige artikelAsiatisk tennis: Pas på – Japanerne kommer!
Næste artikelChallenger Seoul: Løchte slår japaner i tæt kamp og er klar til Chung revanche
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.